julens fineste lekehus

reklame: toddlers 

Har du en liten eller to der hjemme som ønsker seg et dukkehus til jul? Da må du ta en titt på dette! Har du sett noe så fint? Dukkehuset kommer fra Toddlers – en kjempefin nettbutikk med bredt utvalg og med fokus på produkter av god kvalitet – så god at det skal kunne arves av noen andre etter første hånds bruk. Dette dukkehuset er uten tvil noe som kan gå i arv, det er laget av naturlig gummitre, fargene er organiske fruktfarger og limet som har blitt brukt er giftfritt og miljøvennlig 🙂 Bruker du rabattkoden caroline25 får du også 25 prosent rabatt på alle ordinære varer frem til og med onsdag 20. november.

Jeg har innredet det med helt nydelige møbler og små dukker fra Maileg, som har utrolig mye fint! Detaljene i disse lekene er så fine og alt har en nostalgisk sjarm over seg. Jeg ble jo 6 år igjen da jeg pakket opp alle disse møblene og plasserte dem i huset 🙈 og jeg er ikke i tvil om at husets fremtidige eiere vil elske det 🌸  

Tannfeen har flyttet inn i huset! Med en liten eske hvor hun kan ha alle tennene hun samler inn ⭐️ 


Du finner dukkehuset HER og alle møblene også 🙂 Med rabattkoden caroline25 få du 25 prosent rabatt på alle ordinære varer til og med torsdag 21. november.

19 kommentarer

 1. Iseline

  HELT nydelig!! <3 Men så dyrt..! 🙁

 2. Liker at den dukken som passer ungene er den eneste som ikke smiler av de, hehehe

 3. Kjøper dere så dyre ting i julegaver til et barn? Prisen på huset er kr 3000 FØR man begynner å innrede. Eller, du får det vel gratis.

 4. Hvor mye koster det med møbler.?

 5. Nå vet jeg ikke om jeg så på det riktige dukkehuset, men nesten 3000kr? Og med innhold fra ca 100kr ++++, så vil jeg tro dette er langt over hva en vanlig familie kan bruke PR barn i julegave! Dette blir litt råflott når man tenker på alle de som har ingenting!

 6. Så søtt hus og koselige møbler. Blir nok gøy å leke med.
  Men er det jeg som husker feil eller hadde ikke jentene dine allerede et dukkehus fra før? Mulig jeg blander altså.
  Jeg hadde selv et dukkehus da jeg var liten som jeg arvet fra min mor. Var veldig gøy å innrede og flytte rundt på møblene. Fikk litt nye møbler litt etter hvert – ikke alt på en gang.
  Men er det du som innreder og ikke barna dine?

  1. Jeg husker også at det var reklame for dukkehus her for bare et par år siden. Bruker ikke jentene det lenger?

 7. Noe så nydelig! 🙂

 8. Veldig fint. Men utrolig dyrt!
  Jeg feks med 3 barn kan ikke bruke over 3000,- på hvert barn i julegave!

 9. Susanne

  Nydelig hus men ser mer ut som en pyntegjenstand for voksne barn skal ha farger, farger og atter farger. Trendene som er nå for de som vokser opp nå er jo kjedelige. For oss voksne: veldig pent og pyntelig, men for barna?

 10. Du tenker ikke at dette harmonerer dårlig med Omvendt julenisse?

  Julegave til 3-4000 til et barn (som vel har dukkehus fra før) må da gi en litt flau smak i munnen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fordi vi driver med veldedig arbeid så kan ikke vi kjøpe dyre gaver til oss selv eller egne barn? Beklager, men da er vi i så fall uenig. Går fint an med begge deler.

  2. Blir så lei av slike kommentarer. Folk har ulik lønn og ulike beløp de bruker på gaver. Noe synes 3000 er mye, mens andre kanskje synes det er en ok sum. La nå folk bestemme selv hvor mye penger de ønsker å gi i gave.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Helt enig, Kine!

    Hvorfor i alle dager skal vi ha en flau smak i munnen fordi vi bruker penger på oss selv samtidig som vi driver med veldedighet? De to tingene har da ingenting med hverandre å gjøre.

 11. Så nydelig hus Vil nok tro det er ei lita jente som gleder seg til å leke med det. Og er sikker på at hun får innrede akkurat som hun vil. Når det er reklame, så håper jeg da at folk skjønner at du må få style det først. Og vi vet alle at de får lov til å leke som de vil med det etterpå! Flaks at hver og en kan bestemme selv hva og hvor mye de vil bruke på gaver til barna sine. Fikk faktisk litt lyst til å leke med det huset selv

 12. Kjerstin

  Selv om jeg ikke har mulighet til å bruke så mye penger …hvorfor i alle dager skal ikke de som har mulighet få lov? Hva slags samfunn får vi da ? Nydelig dukkehus ☺

 13. Dukkehuset er da ikke gratis om CBE «får det «, hun må skatte av det. Så gratis blir helt feil. Og til de som reagerer på dukkehus og om de har fra før. Om Nelia har så er det jo kanskje den minste som ønsker seg hus/får hus da. Det er 3 år forskjell på jentene og ikke sikkert storesøster ønsker ha med lillesøster hver gang. Og en kan ogspå innrede huset etterhvert, der er vel det de fleste gjør. Mine to hadde dukkehus når de var mindre, og de lekte med begge på samme tid og laget seg en gate hvor de bodde i hvert sitt hus og lekte sammen. Og kommentar om at det blir råflott når mange har ingenting. Det kan ikke bli sånn at foreldre med god økonomi ikke skal kunne bruke penger på seg og sine fordi noen har det dårligere. Gjelder det alle oss med god økonomi eller kun CBE ?

 14. Vi er foreldre med god økonomi, men aldri om vi hadde brukt
  5-6000 på en førjulsgave til det ene barnet vårt. For det blir summen om man skal innrede huset. Det handler mer om prinsippet og lære barn måtehold fordi om man sitter greit i det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg håper ikke du snakker om oss? For vi har ikke brukt denne summen på noen førjulsgave. Nelia har bursdag snart, så det hadde uansett ikke vært aktuelt. Det er ingen av jentene som har sett dette huset engang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *