julegavene som varer evig

reklame: fotoknudsen 

Vi er bare i november, men det er faktisk på tide å tenke på både julekort og gaver allerede, for vi vet jo så altfor godt hvor fort tiden går. Plutselig er desember her, og da begynner du faktisk å få dårlig tid når det gjelder både julekort og de fineste personlige gavene, som julekalender og fotobok. Jeg er veldig for at julen ikke skal være masete og stressende, men fokuserer alltid på de gode stundene sammen med familie og venner, alt det fine vi kan gjøre sammen i julen uten at det blir mas. Blir det mas, er det liksom alt annet enn hyggelig.

Det er ikke meningen at du skal kaste deg i bilen før 3 nøtter til Askepott på julaften fordi du glemte surkål eller enda verre – en av gavene. Eller at du sender ut julekortene 17. desember og satser på at de kommer frem før jul. Poenget mitt er: start med juleforberedelsene litt tidligere. Jeg har jo allerede startet, som dere vet. Det gjør ventetiden litt lenger, noe som etter min mening (og jentenes) bare er innmari fint, og ikke minst har du det meste i boks når desember er her. Da kan du faktisk nyte juletiden og heller bake med barna, spise med venner, se en fin julefilm eller ha juleverksted i stedet for å stresse rundt i butikkene i vinterkulden. 


Jeg mener bestemt at de aller beste gavene er de som varer evig og de du lager selv – derfor synes jeg Fotoknudsen er det perfekte stedet å starte om du skal gi bort gaver i år. Her kan du nemlig gjøre begge deler: lage selv, for eksempel en fin kopp, en kalender eller en fotobok, og det du lager av er selvfølgelig bilder. Minner som den du gir til, aldri vil glemme. 

En kalender henger fremme hele 2020 og når den er brukt opp, kan bildene i den rammes inn 🙂 Det gjør alltid min familie! Jeg lager alltid størrelse a4 dobbel, slik at bildene kommer på en egen side. En fotobok kan ligge fremme som en coffee table-bok og det er jo ekstra fint for gjester som er på besøk, å bla i noe som er personlig for den de er hos. Se mer HER

Det finnes et hav av muligheter for tema når det kommer til fotobøker, det kan være fra en sommerferie eller vinterferie, men det kan også være generelt fra året, fra én bestemt happening, eller du kan for eksempel samle alle de beste oppskriftene dine i en bok. Som din egen personlige kokebok! Start med å lage fotobok HER

I år har vi laget en turbok i strl. XL vi 🙂 Faktisk ble det en guide over Tour De Dovre, for vi forelsket oss virkelig helt i denne turen og vil så gjerne dele den med flere. Den vil jo være perfekt på for eksempel hytta til svigerforeldrene mine 😉 


Bruk koden CBEJUL og få opptil 40 prosent rabatt på julekort og julegaver hos Fotoknudsen (40 prosent rabatt på kort og kalender, 30 prosent rabatt på alle andre produkter) frem til 26. november. Start i dag da vel, så kan du kose deg med prosessen… og med julen 🙂 

6 kommentarer

 1. Er det lov å spørre hva du får av at vi bruker rabattkoden din? Samme prosenter får man jo av en haug andre koder jeg har sett andre steder.. to helsider i avisa gir akkurat samme prosenter, hadde vært hakket mer interessant om vi lesere hadde fått bedre tilbud ved å bruke koden din, hadde det ikke? 🙂 ikke bare at du hadde fått mer kroner av det. God jul, når den tid kommer! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jeg helt enig i! Jeg skal be om bedre rabatt neste gang 🙂

 2. Hei!
  Hvor kjøpte du blusen du har på deg? Den var virkelig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den kommer fra Zara 🙂

 3. Høhø er et par svigerforeldre som kanskje får ei litta fotobok, ja Fine er de!

 4. Det heter Tour de Dovre, altså liten «d» i «de».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *