flowers for friday

God helg til fine lesere 🌸 Jeg fikk en kommentar som etterlyste fredagsbuketten for ikke lenge siden, og da kom jeg på at det plutselig er en stund siden. Her kommer derfor denne helgens nydelige bukett som har fått hedersplass ute i hallen. Den er et blikkfang når vi kommer inn, og er så vakker med en blanding av både duse og dype farger, en touch av vinter, men også høst. Elsker den! 


Jeg kjøpte med meg noen andre blomster hjem også, som skal få pynte opp bordet i morgen. Vi får mamma og pappa på middag og jeg skal dekke et julete bord – fytti som jeg gleder meg! Det blir årets første, men absolutt ikke siste 🙂 Jeg håper dere har spennende (eller ingen) planer for helgen og at den blir skikkelig fin 🌸 

9 kommentarer

 1. Du som sier du er så opptatt av mote hele tiden, jeg bare lurer litt men hva tenker du om fast fashion? Jeg følger selv en del influencere fra Sverige og Europa som jobber i industrien og har fått så mye mer informasjon om etikken bak arbeidet av plaggene vi velger å kjøpe for en billig krone i Norge. HM, Zara og Mango er værstinger på menneskevelferd og en gjenganger her inne på bloggen. Jeg prøver på ingen måte å «ta» deg eller andre som bruker disse plaggene. Jeg forstår at det er enklere å velge plagg som er billigere og lett tilgjengelig for mange, spesielt de med dårligere råd. Jeg vil egentlig bare vise etterspørsel for innlegg som handler mer om bærekraftig mote, både for menneskers rettigheter og kloden vår. F.eks et plagg man kan style fem forskjellige måter og kan brukes til forskjellige anledninger hadde vært kjempegøy spesielt nå i vinter hvor lag virkelig gjelder og julebord er på vei. Hadde vært skikkelig kult da det oppfordrer folk til å pause shoppestresset sitt, og heller bli litt kreativ, og jeg tviler virkelig ikke på din evne til å være kreativ for å si det sånn. Ta ikke dette som kritikk men som et ønske om innhold, slik det er ment å være og ha en fin helg videre.

  1. Jeg også synes det hadde vært veldig fint og interessant med mer fokus på bærekraftig mote. Kanskje særlig hvordan «hvermannsen» eller de med dårlig råd skal ha mulighet til det. Men uansett et mer fokus på det, hadde vært kjempefint!

  2. Dette heier jeg på!

   Tips til å style samme kjole, buksedress osv på flere måter er mye mer givende enn stadig nye klær fra ‘billigbutikkene’.

 2. Fantastiske fine farger. Kjøper også alltid blomster til helgen Veldig koselig og gjort i alle år.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så koselig 😀

 3. Gunn Berit

  Nydelige blomster! Må ha friske blomster til helgen 🙂 Er nå på jakt etter girlander til trapp men synes mange ser så veldig fake ut, og ønsker en jeg kan gjenbruke. Din ser flott ut, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

 4. Julekona

  Jeg ønsker meg at du deler bilder av bordet du skal dekke. Du inspirerer masse på så mange fronter 🙂

 5. Frøken Fryd

  Enig i det med gjenbruk. Hadde vært befriende å se plagg flere ganger, det går stort sett i nye plagg noe som gjør de fleste leserne og følgerne oppmerksomme på forbruket.
  Det er sikkert vanskelig når det er jobben din å vise frem nye ting hele tiden, men tror du vil få flere følgere om du tenker mer miljø og mindre forbruker…

 6. Where you bought the sofa footstools and pillows?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *