kortere lokker og en dag i hovedstaden

sponset frisør

Endelig en tur til frisøren i dag! Jeg har ikke klippet lokkene siden tidlig i sommer og nå var det på tide 🙂 Det er første gang på flere år at jeg satt og gruet meg litt i frisørstolen – tenk om det ble for kort? Det har jo fått fart på seg den siste tiden og begynte liksom å få litt lengde – men problemet mitt er all vaskingen av håret i tillegg til mye varmebehandling. Det er ingen hemmelighet at dette sliter, og for at det skal holde seg sunt og ikke knekke, må jeg sammen med vitaminer, gode hårkurer- og produkter klippe det ganske jevnlig. Så endelig fikk jeg gjort det og jeg synes det ser mye sunnere ut allerede! Dette må jeg gjør oftere! Tusen takk til Ida Matilda som er utrolig dyktig og gir meg akkurat den blonde fargen som passer meg, uten å legge altfor mange striper 🙂 

Jeg hadde en så fin dag i Oslo, med frisør, møter og kaffe med fineste Ingvild som har regi på Bloggerne og som i tillegg er verdens fineste person! 


Nå er det natta her – jeg håper dere har hatt en bra dag ⭐️

34 kommentarer

 1. Oi, leppa har sannelig vokst i Oslo. â˜ș

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva for noe? Jeg har ikke gjort noe med leppene pÄ lenge!

   1. Men de ser i hvert fall ikke naturlige ut. Jeg tror de som tar fillers blir blinde pÄ sitt eget utseende etter hvert. Du var mye vakrere fÞr med naturlige lepper,

   2. Caroline Berg Eriksen

    De er naturlige 🙂 Evigheter siden jeg sist tok noe i leppene.

   3. Naturlige er de vel ikke, selv om det er lenge siden du puttet noe i leppene? Mange sliter jo med at det tar flere Är fÞr alt blir borte. Det er jo kjempe stor forskjell pÄ leppene dine i dag, og slik de opprinnelig var.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det kan godt hende at det har fÞrt til noen permanentet endringer, men det vet man jo ikke og blir jo bare spekulering. Poenget er uansett at jeg ikke har gjort noe nÄ, og at kommentarene over her tar feil.

   5. Jeg skjÞnte ikke jeg. Spekulerer? Du ser vel at det er forskjell du Ä, sÄnn du ser ut i dag og for noe Är siden? Jeg har jo lest at enkelte har rester igjen opptil 8 Är etter. Vil i allefall ikke kalle det naturlig. Kanskje du aldri vil fÄ dine opprinnelig lepper tilbake.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Alle mennesker forandrer seg i lÞpet av Ärene. Fordi man ser annerledes ut nÄ enn for 10 Är siden, betyr ikke at man kan tilskrive alle endringer et inngrep som sist ble gjort for svÊrt lenge siden, og som gÄr ut av kroppen av seg selv.

  2. Synne. Oi, for en lite trivelig kommentar, og unĂždvendig i tillegg !
   Oi, kanskje tenke litt fĂžr en kommenterer

  3. Lurer pĂ„ hva du fĂ„r ut av Ă„ vĂŠre sĂ„ kjip. Fatter ikke folk som mĂ„ trykke andre ned for Ă„ heve seg selv. Æssjjjjj. SĂ„nne som deg som er farlige for vĂ„r yngre generasjon.

 2. Superfin pÄ hÄret!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. …som i tillegg er verdens fineste person?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg er heldig som har sÄ mange fine og gode mennesker i livet mitt <3

 4. Du ser helt smashing ut om jeg mÄ fÄ lov Ä si det. HÄper vi snart fÄr se fredagsbuketten, ett av mine favoritt innleggGod fredag til deg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ koselig Ă„ hĂžre, Nina! Tusen takk 😀 Jeg viser gjerne fredagsbuketten snart igjen 🙂 <3 Good fredag <3

 5. Har av ulike Ă„rsaker ikke vĂŠrt inne pĂ„ bloggen din pĂ„ en stund, men endelig tilbake nĂ„. MĂ„ bare fĂ„ lov til Ă„ si at jeg syns du ser freshere og finere ut enn pĂ„ lenge. Du er sĂ„ inspirerende pĂ„ sĂ„ mange mĂ„ter. God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 God helg til deg ogsĂ„ <3

 6. Fiiiint! Du er god! God Fredda’! 😀 Klem! <3

 7. Gratulerer med ny sveis! (som vi sa som barn ;-))
  Gleder meg sÄnn til juleinnleggene dine! Det er alltid sÄ koselig og inspirerende.
  Ellers sÄ hadde det vÊrt flott med et innlegg om hvordan man kan style en kjole pÄ ulike mÄter til julebord. En kjole, flere stiler, om du forstÄr?
  Ønsker deg en fin helg! 🙂

 8. Veldig fint ble det <3 husker du den platinablonde perioden din, med hĂ„r ned til korsryggen 😀 det var tider 😉

 9. Hvor er skjĂžrtet fra??:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Zara 🙂

 10. Fin du Àr!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Har du link til skjÞrte? sÄ pen du er!

 12. Heidi Kjelstrup

  Det er mange her som har et elendig liv tror jeg….er det virkelig mulig Ă„ bruke denne anledningen til Ă„ komme med hatske, misunnelige og usanne pĂ„stander. Har dere ikke noe godt Ă„ si….Finn pĂ„ noe annet. God helg Caroline

 13. FrĂžken Fryd

  Det er bare Ă„ google fotballfrue lepper sĂ„ ser du stor forskjell 😉

  1. Hvem i alle dager har interesse av Ä google det?! Omg, gÄr ikke an!! Man gjÞr da uansett som man vil med eget utseende, heldigvis.

 14. Hvor er skjĂžrtet fra?

 15. Tack för en jÀttemysig och inspirerande blogg! Du har sÀkert svarat pÄ det tidigare, men var Àr din fina tröja ifrÄn?:-)

 16. Hei fine deg. Kor har du kjÞpt den blÄ drikken? Ser god ut.

 17. SĂ„ flĂ„tt du er ❀hvor har du kjĂžpt genseren med leopard ❀

 18. Vet at den genseren er fra HM, men jeg klarer ikke finne den. Er den utsolgt tro? Eller har du en link pÄ den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *