kortere lokker og en dag i hovedstaden

sponset frisør

Endelig en tur til frisøren i dag! Jeg har ikke klippet lokkene siden tidlig i sommer og nå var det på tide 🙂 Det er første gang på flere år at jeg satt og gruet meg litt i frisørstolen – tenk om det ble for kort? Det har jo fått fart på seg den siste tiden og begynte liksom å få litt lengde – men problemet mitt er all vaskingen av håret i tillegg til mye varmebehandling. Det er ingen hemmelighet at dette sliter, og for at det skal holde seg sunt og ikke knekke, må jeg sammen med vitaminer, gode hårkurer- og produkter klippe det ganske jevnlig. Så endelig fikk jeg gjort det og jeg synes det ser mye sunnere ut allerede! Dette må jeg gjør oftere! Tusen takk til Ida Matilda som er utrolig dyktig og gir meg akkurat den blonde fargen som passer meg, uten å legge altfor mange striper 🙂 

Jeg hadde en så fin dag i Oslo, med frisør, møter og kaffe med fineste Ingvild som har regi på Bloggerne og som i tillegg er verdens fineste person! 


Nå er det natta her – jeg håper dere har hatt en bra dag ⭐️

34 kommentarer

 1. Oi, leppa har sannelig vokst i Oslo. ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva for noe? Jeg har ikke gjort noe med leppene på lenge!

   1. Men de ser i hvert fall ikke naturlige ut. Jeg tror de som tar fillers blir blinde på sitt eget utseende etter hvert. Du var mye vakrere før med naturlige lepper,

   2. Caroline Berg Eriksen

    De er naturlige 🙂 Evigheter siden jeg sist tok noe i leppene.

   3. Naturlige er de vel ikke, selv om det er lenge siden du puttet noe i leppene? Mange sliter jo med at det tar flere år før alt blir borte. Det er jo kjempe stor forskjell på leppene dine i dag, og slik de opprinnelig var.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det kan godt hende at det har ført til noen permanentet endringer, men det vet man jo ikke og blir jo bare spekulering. Poenget er uansett at jeg ikke har gjort noe nå, og at kommentarene over her tar feil.

   5. Jeg skjønte ikke jeg. Spekulerer? Du ser vel at det er forskjell du å, sånn du ser ut i dag og for noe år siden? Jeg har jo lest at enkelte har rester igjen opptil 8 år etter. Vil i allefall ikke kalle det naturlig. Kanskje du aldri vil få dine opprinnelig lepper tilbake.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Alle mennesker forandrer seg i løpet av årene. Fordi man ser annerledes ut nå enn for 10 år siden, betyr ikke at man kan tilskrive alle endringer et inngrep som sist ble gjort for svært lenge siden, og som går ut av kroppen av seg selv.

  2. Synne. Oi, for en lite trivelig kommentar, og unødvendig i tillegg !
   Oi, kanskje tenke litt før en kommenterer

  3. Lurer på hva du får ut av å være så kjip. Fatter ikke folk som må trykke andre ned for å heve seg selv. Æssjjjjj. Sånne som deg som er farlige for vår yngre generasjon.

 2. Ingeborg

  Superfin på håret!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. …som i tillegg er verdens fineste person?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg er heldig som har så mange fine og gode mennesker i livet mitt <3

 4. Du ser helt smashing ut om jeg må få lov å si det. Håper vi snart får se fredagsbuketten, ett av mine favoritt innleggGod fredag til deg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Nina! Tusen takk 😀 Jeg viser gjerne fredagsbuketten snart igjen 🙂 <3 Good fredag <3

 5. Har av ulike årsaker ikke vært inne på bloggen din på en stund, men endelig tilbake nå. Må bare få lov til å si at jeg syns du ser freshere og finere ut enn på lenge. Du er så inspirerende på så mange måter. God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 God helg til deg også <3

 6. Fiiiint! Du er god! God Fredda’! 😀 Klem! <3

 7. Gratulerer med ny sveis! (som vi sa som barn ;-))
  Gleder meg sånn til juleinnleggene dine! Det er alltid så koselig og inspirerende.
  Ellers så hadde det vært flott med et innlegg om hvordan man kan style en kjole på ulike måter til julebord. En kjole, flere stiler, om du forstår?
  Ønsker deg en fin helg! 🙂

 8. Veldig fint ble det <3 husker du den platinablonde perioden din, med hår ned til korsryggen 😀 det var tider 😉

 9. Veronica

  Hvor er skjørtet fra??:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Zara 🙂

 10. Camilla

  Fin du är!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Veronika

  Har du link til skjørte? så pen du er!

 12. Heidi Kjelstrup

  Det er mange her som har et elendig liv tror jeg….er det virkelig mulig å bruke denne anledningen til å komme med hatske, misunnelige og usanne påstander. Har dere ikke noe godt å si….Finn på noe annet. God helg Caroline

 13. Frøken Fryd

  Det er bare å google fotballfrue lepper så ser du stor forskjell 😉

  1. Hvem i alle dager har interesse av å google det?! Omg, går ikke an!! Man gjør da uansett som man vil med eget utseende, heldigvis.

 14. Masalusa

  Hvor er skjørtet fra?

 15. Tack för en jättemysig och inspirerande blogg! Du har säkert svarat på det tidigare, men var är din fina tröja ifrån?:-)

 16. Hei fine deg. Kor har du kjøpt den blå drikken? Ser god ut.

 17. Så flått du er ❤️hvor har du kjøpt genseren med leopard ❤️

 18. Anne Grete

  Vet at den genseren er fra HM, men jeg klarer ikke finne den. Er den utsolgt tro? Eller har du en link på den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *