familiekveld

Hei torsdag! Jeg står på farten for å reise inn til Oslo og der skal jeg bli hele dagen – gleder meg blant annet til en etterlengtet frisørtime og lurer på hvor mye jeg skal klippe. Vi får se 🙂 I går var vi på et show som barne- og ungdomsteateret Villekulla hadde på Storbyen, de lanserer nemlig sitt eget Villekulla-brød på Meny (!!) nå og hadde stort show for alle som ville se. Nelia var med og sang i mikrofonen for første gang, og jeg vet ikke helt hvem som var mest stolt – hun eller jeg! Etterpå var hun så giret at hun gikk rett bort til frisørsalongen rett ved og ville ha hull i ørene! Haha! For en dag med masse inntrykk 🌸 Vi tok like gjerne middagen ute også 🙂 


Håper dere får en fin torsdag 🌸

5 kommentarer

 1. Takk det samme!

 2. Hvor er beltet ditt fra? Har lett etter et lignende!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Zara, men er gammelt :/

 3. Dette antrekket kunne vært veldig fint hadde du bare droppet de støvlettene med buksa stappet nedi

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det gjorde hele antrekket 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *