lifesaver for bra hår i festsesongen

reklame: batiste 

Et produkt du burde ha i vesken din denne partysesongen, er uten tvil Batiste sin tørrsjampo! Den er uunværlig dersom du ønsker en plettfri hårsveis hele kvelden (… og natten💃🏼) Jeg trener mye, og bruker derfor Batiste de dagene jeg ikke dusjer håret og kjenner at det trenger en oppfriskning. Jeg sprayer 30 centimeter fra hårrøttene og masserer produktet godt inn – dette er et viktig punkt, med mindre du ønsker hvitt pudder i håret 😉 Dersom du opplever at det lander på klærne dine slik at de blir hvite der du sprayer, er det bare å børste det bort med hånden.

Batiste funker ikke bare som lifesaver for hår som burde lukte bedre og være litt renere, men den fungerer også utrolig bra for hår som trenger litt ekstra volum! Batiste skaper volum ved hårrøttene med en gang, og jeg liker å bruke den litt utover i lengdene også, for bedre struktur på håret når jeg ønsker litt mer liv i det. Dersom håret blir flatt og faller sammen i løpet av dagen, er Batiste helt super å ha i håndvesken slik at jeg kan live opp sveisen før vi skal ta antrekksbilder etter for eksempel en lang dag i Oslo, eller om jeg skal i et sent møte.

Sjekk ut videoen om du vil se hvordan jeg bruker Batiste til å lage 3 veldig enkle hårfrisyrer 🙂 Du finner produktene til Batiste HER – og hos Lindex, H&M og Apotek1. 

32 kommentarer

 1. «Batiste funker ikke bare som lifesaver for hår som burde lukte bedre og være litt renere». Er det ikke bare å vaske håret? Det blir jo faktisk ikke renere av tørrsjamoo (og om det luker bedre er det vel også delte meninger om)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvfølgelig kan du vaske håret om det er den beste løsningen for deg 🙂 Det er ikke til å stikke under stol at det kan være den beste løsningen for det absolutt beste resultatet, men det å vaske håret hver dag er skadelig. Det kan være at mange ikke har tid til å vaske håret i en stressende situasjon og at de trenger er enklere løsning, da er tørrsjampo helt gull! Jeg trener 5 ganger i uken og blir _skikkelig_ svett i håret hver gang, jeg kan ikke vaske håret fem ganger i uken, det er altfor skadelig og tar altfor mye tid – derfor bruker jeg tørrsjampo 🙂

   I tillegg gir tørrsjampo liv til håret om det, som jeg også skriver, har falt litt sammen i løpet av dagen eller om for eksempel er på fest og trenger litt liv i det 🙂

   Håper dette var oppklarende 🙂

 2. Off topic, men min nyblivne samboer fridde i går. Kunne du sette sammen en bryllupsplanleggingsguide, evt linke til det du skrev i forkant av bryllupet deres? Det var så nydelig (etter bildene å dømme)

 3. Sara Katrin

  Jeg har brukt Batiste før, mens jeg fortsatt har vært mørk i håret. Men etter jeg stripet det opp og ble helt blond, har jeg blitt oppfordra til å slutte med Batiste sin tørrsjampo,ettersom det kan virke «etsende» på hår som er blitt utsatt for bleking. Har fått den samme beskjeden fra ei anna bekjent av meg som er frisør selv.
  Når frisører advarer meg på samme måten omtrent, så bør jeg stole på at de snakker sant.
  Det kan kanskje være greit å opplyse leserne dine om dette, sånn at folk er obs på det dersom de har farga eller stripet håret med bleking.

  Dessuten har jeg oppdaga at Batiste tester produktene sine på dyr. Så det på Dyretestet appen til Dyrevernalliansen.

  Jeg har nå gått over til Evo sin tørrsjampo istedet. Den er fargeløs, så du blir ikke hvit i håret av den. Veldig fornøyd med den. Du burde prøve den 🙂 Finnes både i reisestr og vanlig.

 4. Frisøren min sier at tørrsjampo er mer skadelig enn å vaske håret.. Det blir knusktørt og knekker om man bruker tørrshampo mye. Jeg var super flink til å kure håret og passe på det, men det knakk hele tiden og så ikke bra ut. Da viste det seg at det var tørrshampoen ( faktisk den du nevner her) som var synderen. Nå har jeg sluttet med det og håret begynner å bli bedre og knekker mye mye mindre.
  Hva sier din frisør om bruk av tørrshampo?

 5. kan du lage kjolegaid til juleborsesongen?? skal på mit første julebrod om to å en halv uke, gleder meg så :))) gjerne litt fort!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jeg gjerne 🙂

 6. Jeg ser på instastory at du deler en filmsnutt av datteren din som synger i kor. Nydelig og søtt, men er det lov å eksponere andre sine barn på denne måten? Eller har du innhentet tillatelse fra de foresatte? Jeg tenker spesielt på at det lever en del barn blant oss som av forskjellige grunner ikke bør outes på sosiale medier.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Du må ikke ha tillatelse for å dele noe sånt 🙂 Dette er fra et offentlig arrangement med mange tilskuere. Teateret har også selv delt video fra arrangementet. De som lar barna sine være med i teateret gjør jo det med visshet om at de skal delta på forestillinger som sees av mange og som også eksponeres i blant annet media 🙂

 7. Hvordan har du det om dagen, Caro ?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk som spør 🙂 jeg har det veldig fint <3

   1. Herlig <3

 8. Batiste tørrshampo gjør at håret brekker av, og den anbefales ikke av frisører samme dag du eks skal farge/blekehåret da mange opplever nettopp at håret brekker av. Blitt advart mot dette flere gr og min frisør anbefaler ikke å bruke den dessverre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Men er det da slik at dersom du ikke bruker den samme dag som du skal til frisøren og ikke har produktrester i håret, så er det ok?

   1. Måtte spørre frisøren min, og ja, spesielt samme dag du skal gjøre behandling men ble generelt oppfordret til å ikke bruke den pga skadene den gjør dessverre.

 9. Flere frisører advarer mot bruk av Babtiste, da spesielt hvis en lysstriper/bleker håret. Håret «knekker» og blir ødelagt av dette produktet. Har selv erfart dette og holder meg langt unna!

 10. Behøver ikke ta lang tid å vaske håret hver dag. Bør ikke bruke shampoo, bare skylle gjennom og så lufttørke

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hadde aldri funket for meg, men det er jo kjempefint om du har funnet en løsning som er rask og som fungerer for deg 🙂

 11. Kristine

  Du er så nydelig sminket Kunne du ha laget en sminkevideo av denne looken?

 12. Er dessverre utstyrt med hår som blir fort fett og vasker håret stort sett hver dag. Jeg har prøvd mange tørrsjampoer i alle prisklasser. Min erfaring har vært at de dyreste (fra frisør) luktet deilig, men hadde null effekt. Batiste derimot fungerer på mitt hår. Ingen frisører har klaget på min bruk. Poenget er vel som med alt annet – måtehold ☺️. Og så er vi alle forskjellige og dermed har ulik erfaring.

 13. Kristine

  Elsker Bastise, spesielt den blå orginale ☺ Liker det hvite pulveret, det tar knekken på etterveksten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah! Den kan faktisk brukes til det også ja 🙂

 14. Tørrshampoo er gull verdt! Spes om du får fort fett og hår, og ønsker volum og tekstur. Ulempen er at håret blir ganske tørt. Men jeg må si at å spraye tørrshampoo i ett skikkelig svett hår, det må jeg innrømme IKKE frister. Blanding av svette og tørrshampo høres ekkelt ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p Om det er noe bedre, så pleier håret mitt å tørke etter at jeg har løpt, altså mens jeg trener styrke. Så når jeg da bruker tørrsjampoen i det, er det tørt. Men som sagt, jeg dusjer håret veldig ofte, de gangene jeg bruker tørrsjampo er mer når jeg trenger for eks. volum etter en lang dag eller kveld, eller i situasjoner når jeg har trent og ikke rekker hele prosessen med dusj og føn 🙂

 15. Vet ikke om du har hørt «ordtaket» eller hva det kalles, om at menn blir kjekkere med årene, mens vi kvinner forfaller (grøss;)
  Ville bare si at du er like heldig som mennene – du blir bare flottere med årene! Ønsker deg en fortsatt finfin torsdag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så snill du er <3

 16. Skjønner ikke, vaske håret tar da ikke tid? Vasker på 3 min og ferdig. Tørker det på 2 min. Voila.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er vel uansett ikke til å stikke under stol at det å bruke tørrsjampo går fortere 🙂 Men du gjør jo det som passer deg best 🙂

 17. Caroline

  Du er så søt <3 😀 Elsker den toppen, hvor er den fra? God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk snille! Den kommer fra Zara 🙂

 18. Har aldri brukt tørrsjampo, men nå skal jeg opereres og blir liggende på sykehus noen dager. Da er tørrsjampo verdt å prøve.

  Hanne; Kanskje du må se på livsstil, for ksempel kosthold?

 19. Hairband?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *