slik sminker jeg brynene mine

reklamelenker: coverbrands 

Spørsmål om øyenbryn får jeg nesten daglig, og når dere spør hvem som har stylet dem eller hvem jeg går til med dem, så er det ganske gøy å skrive at jeg gjør alt som har med bryn å gjøre selv. Det har jeg gjort i årevis! Jeg har tenkt på for eksempel microblading mange ganger, bare for å fylle inn der jeg i dag fyller inn med sminke, men jeg vet helt ærlig ikke om jeg tør. Heldigvis har jeg ganske mye bryn uten sminke også, og det tok lang tid for meg å spare! Som så mange andre, nappet jeg i filler mine egne bryn da jeg gikk i niende klasse – til mammas store fortvilelse. Jeg husker at hun fjernet alle pinsetter i hele huset mens jeg var på skolen en dag, men det var jo lett som bare det å få tak i en ny! Haha! Og uff! Takk til mamma som gjorde det jeg også ville ha gjort i hennes sko – uten å nøle. Det tok flere år før de grodde ut igjen, men ved hjelp av tålmodighet og serum, har de blitt helt normale. Takk og lov! Dette er produktene jeg sverger til:

1. tinted brow gel HER 2. brow wizz HER 3. highlighting duo pencil HER 4. kenny brows gel HER 


Å sminke bryn er en nøye prosess og jeg bruker litt tid på det, rett og slett fordi bryn er viktig for meg. Likevel bruker jeg mye mindre tid enn jeg gjorde for et par år siden, for nå trenger jeg egentlig ikke så mye ekstra. Uansett – her kommer en liten video som viser hvordan jeg gjør det 🙂 

21 kommentarer

 1. Fin video. Og du har så fine bryn! Hvilket serum bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en stund siden jeg brukte serum nå, men for et par år siden brukte jeg et fra swiss clinic og det funket veldig bra på meg 🙂

 2. Elisabeth h

  Du har veldig fine bryn, uten at de er altfor harde, har aldri tenkt på dem som spesielt «sminket»,faktisk. Hvis du likevel skulle ende opp med å ville prøve micro blading, så for all del vær uhyre nøye med å sjekke referansene/hvor fornøyd kunder er. Kjenner til tre som har fikset brynene slik, to har fått helt fine bryn, den tredje er helt KRISE. ( og, ja, hun synes det selv også.)
  All ære til mamma’n din som prøvde å hjelpe deg!! Vi har vel «alle» gått i nappe-bryn-fellen….

 3. Synes det er fint med tynne bryn og jeg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er nok smak og behag 🙂

 4. Katrine

  ❤️ Fine Caroline! Gleder meg til juleinnleggene kommer, du er den beste på å pynte og ordne det kjempefint rundt deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katrine! Så koselig å høre <3 Det er ikke lenge til nå 😀

 5. Wow så fint og enkelt! men napper/skjærer du brynene dine?! og hvilken serum har du brukt?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg napper bare når det er behov og bruker en brynsaks til å for eks. klippe om hårene blir for lange – men dette er sjelden 🙂 Da grer jeg dem oppover og klipper av de som stikker seg ut 🙂

   Jeg brukte swiss clinic sitt brynserum for et par år siden, det funket veldig bra for meg 🙂

 6. Tack! Vad fint det blev

 7. Angående brow wizz-medium brown ser väldigt ”varm” ut på bilder, men är kanske inte det i verkligheten? Ser ”kall” ut när du tar den på i videon 🙂

 8. Varm_Kakao

  De er stylet veldig fint! 🙂 Har du vurdert å bruke permanent farge på bryn? Jeg gjør det selv og er kjempefornøyd. Eneste man trenger å gjøre da er evt å børste dem litt på plass. 😀

 9. Oversiktlig og fint innlegg, og passe lang video! Er det hårspenner fra din kolleksjon? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Nei, disse er fra Zara 🙂

 10. Kjempefint innlegg.
  Hvilke farger bruket du i de forskjellige?

 11. Du er så flink! Et helt annet tema – jeg håper du kommer til å vise hvordan dekke bordet pent til både jul og nyttår! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg 😀

 12. Nå leste jeg feil. Jeg trodde det stod «slik sminker jeg brystene mine» Synes det var litt spesielt helt til jeg oppdaget at jeg hadde lest feil

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 13. Kristine

  Hei Jeg lurte bare på hvilken type vippeextensions du har (lengde, curl osv.)? Du er så nydelig med dem!

 14. Hva heter sangen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *