alle superhelters dag

I går var en skikkelig fin dag! Etter tre timer på teater, var det luksus å komme til dekket bord hos mamma og pappa til en forsmak på julen – vi fikk nemlig servert skinkestek med surkål og rødkål, og de ønsket oss velkommen med årets aller første kopp med gløgg! Og ikke minst: pepperkaker med blåmuggost. Mmm! Det er noe av det beste jeg vet og kanskje det jeg kommer til å spise aller mest fra nå og frem til 2020. Jeg blir aldri lei, og har mest sannsynlig en egen mage for nettopp det. 

Kaken vi laget på morningen var også utrolig god, så den kommer det oppskrift på i god tid før jul 🙂 Det er bare å glede seg! Mamma er forresten også rammet av borddekkingsfeber (mye mulig det er arvelig gen?) så hun hadde gjort det innmari fint i går 🙂 

Vi er så heldige å bo nøyaktig 3 minutters gange fra hverandre, så vi tuslet gjennom skogen og tilbake igjen da det var på tide for jentene å komme seg i seng. Det er så fint med kvalitetstid sammen, og farsdag er jo en utrolig fin mulighet til å ha nettopp det – i tillegg til å gi pappa den lille ekstra oppmerksomheten som han virkelig fortjener. Min fine pappa! 


I dag var jeg oppe og hoppet til vanlig tid og måtte nesten gni meg i øynene da jeg kikket ut. Her har det virkelig kommet mye snø i løpet av natten, det er så koselig! Det blir en helt annen stemning å kikke ut av vinduet på kontoret nå. Vinteren kom så fort ❄️ Håper dere har hatt en fin start på mandagen! 

12 kommentarer

 1. Dear Caroline, you look wonderful and I see your mother is also very talented in table decoration! Yes, it must be a gene!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Katrine

  Hvor er skjørtet fra Caroline? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Zara, men er gammelt / fra februar / mars 🙂

 3. Så hyggelig å komme til nydelig dekket bord 🙂

 4. Erila@gmail.com

  Hvordan holder pavlovaen seg sprø lenge etter du har laget den? Føler kakene jeg har laget blir så kjapt soggy om jeg monterer en stund før servering.

 5. Kristin

  Hvor kjøper du makronen?

 6. Kristine Eliassen

  Så nydelig du er på håret<3 både farge og lengde.

 7. Hvor er blusen fra? Nydelig! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en body, den er fra Zara, men den er over 1 år gammel :/

 8. For ei vakker dame du er!
  #harikkeord <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Hei hvor har du kjøpt glas og fat i fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *