fredagsfilmen: holiday in the wild

Jeg har sett årets første julefilm! Da jeg løp lenge på mølla tidligere denne uken hadde Netflix akkurat sluppet filmen og jeg klarte selvfølgelig ikke la være å se den. En klassisk romantisk komedie, noen scener som er litt sånn cheesy, men all in all – en skikkelig søt film (som du kanskje aller helst bør se med mamma, søster, venninner eller alene) Og selv om den kanskje ikke er helt julete, så er den samtidig det. De feirer jul og de snakker om jul, så ja – den fikk meg faktisk i litt tidlig stemning 🎄 

Kristin Davis, som jeg egentlig assosierer altfor mye med Sex and The City, men som er så søt at det går helt greit, spiller hovedrollen i Holiday in the Wild og jeg synes hun kler det skikkelig godt. Kate har vært gift i mange år og samme dagen som sønnen hennes flytter hjemmefra for å gå på college, raser alt sammen rundt henne. Hun har visstnok hatt et litt trøblete ekteskap de siste årene og nå synes mannen hennes at de skal gå fra hverandre. Hun blir veldig overrasket over den plutselige avgjørelsen, og hadde planlagt en tur for de to sammen på safari i Afrika rett etter at sønnen flyttet ut – en slags bryllupsreise mange år etter. Den ender med at hun i stedet reiser alene. Planen er å dra på en 5-stjerners safariresort og dit kommer hun kun med småfly, men på veien oppdager piloten en elefantunge som trenger å bli reddet. I stedet for å dra på den planlagte 5-stjerners resorten, blir Kate med elefanten på rehabiliteringssenteret og det oppstår (selvfølgelig) en veldig god kjemi mellom henne og piloten Derek – men en enda bedre kjemi mellom henne og elefanten! Hun faller såpass for begge to, at hun bestemmer seg for å forlenge oppholdet, men tiden går fort og plutselig må hun tilbake til virkeligheten. 


Elefanter er helt fantastisk vakre dyr og det er kanskje derfor jeg i det hele tatt liker denne filmen. Den er faktisk filmet i Afrika, blant annet hos Game Rangers International Elephant Orphanage i Zambia, så det gjør alt sammen ekstra fint synes jeg ❤️Absolutt verdt en titt en fredag kveld, om du er i det litt søte og klissete hjørnet OG vil ha en liten dæsj med julestemning 🙂 

8 kommentarer

 1. Funfact : sønnen spilles faktisk av den virkelige sønnen til Rob Lowe. Synes de lignet så jeg måtte slå det opp

 2. Såg òg filmen denne veka, koseleg film når ein vil ha noko lett å slappe av til
  Det eg likte best var at ein kunne sjå at «Charlotte» var blitt eldre- altså ikkje som ein del av desse unaturlege «plastikkdukkene» i USA

 3. Så du så den på tredemølla? Så smart

 4. annkristin

  Den filmen så jeg faktisk i går på netflix utrolig fin film, ikke sånn typisk julefilm men allikevel innafor synes jeg

 5. S.Helene

  Har akkurat (i går!) sett den filmen!! Såååå koselig film <3 Må se flere ganger Rob Lowe og Kirsten Davis = jaaaaa!!

 6. Cathrine

  Det er så utrolig mange dårlige steder i sydlige Afrika hvor turister kan klappe løveunger, eller «walk with lions» eller ri på elefanter, så fint at det er fokus på rehabilitering. Trenger mer sånn på film, og mindre klapping av løver.

 7. <3 Så søtt.

 8. Digger tips som dette:)Takk:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *