sniker inn julestemningen

reklame: kremmerhuset 

Å, vet dere hva? Jeg har faktisk latt julestmeningen komme og erobre kjøkkenet! I år bestemte jeg meg for å snike inn litt stemning litt tidligere enn jeg vanligvis gjør, rett og slett fordi vi skal reise bort når julaften nærmer seg og kommer ikke hjem igjen før i romjulen, og jeg vet hvor ufattelig fort desember går – derfor vil jeg gjerne kjenne på stemningen litt før denne gangen. Dessuten fant jeg ut at kjøkkenet var et fint sted å starte – det er så utrolig hyggelig å komme ned på morgen, tenne de fine stjernene i vinduet og stearinslysene. Det gir en helt egen stemning og jeg ser til og med at jentene får stjerner i øynene! Ingen tvil om at vi er klare for å slippe inn litt stemning alle sammen ⭐️ 

Det er heller ingen tvil om at Kremmerhuset har fantastisk mye fint til julen i år! Jeg gleder meg til frokost ved kjøkkenøya, en kopp kakao i den deilig kroken vår under det store vinduet og generelt gleder jeg meg til førjulstiden og julen på dette kjøkkenet. Jeg synes det har blitt så stemningsfylt her nå ✨


Du kan sjekke ut alle mine favoritter fra Kremmerhuset HER. Alt fra servise og bestikk til det utrolig fine treet samt putene og andre pyntegjenstander finner du der. Det er så mye fint! Jeg vet av erfaring at ting blir fort utsolgt, dessuten er det så deilig å være litt tidlig ute og ikke stresse med å pynte eller gjøre innkjøp til desember plutselig er over oss. Det kommer før du aner 🙂 

42 kommentarer

 1. Får jo rent julestemning av dette. Blir vel en tur innom krem(t)merhuset. De sorte lyshusene var spesielt lekker.
  Så et ønske, kan du være så snill å slutte å «slå» ned putene på midten? De trenger ikke hareørerer fine nok som de er.
  God torsdag

  1. Jeg syns nå putene er mye finere når man slår de ned på midten. Det er en smakssak og Caroline synes jo tydeligvis at det er penere sånn, så skal du komme å be henne være snill å slutte med det fordi du har en annen mening enn henne? Hører du selv hvor teit det blir? Mener ikke det noe uhøflig. God Torsdag☺️

 2. Å så koselig, elsker julen og hele førjulstiden. Skal ta meg turen innom Kremmerhuset senere idag. Så koselig stemning . Kremmerhuset er heldige med sitt samarbeid , flotte stemningsfulle bilder 🙂

 3. Beklager, men det blir helt feil for meg å begynne med jul allerede nå – det er tross alt noen uker til advent. (Og generelt er jeg ganske lei av at jula skal pushes på oss forbrukere helt fra oktober, da blir man jo lei innen desember er her). Du må selvsagt gjøre som du vil, men personlig forstår jeg ikke denne trangen til å pynte til jul i begynnelsen av november. La nå advent være advent og jul være jul når den tida kommer.

 4. Så koselig det ble 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, ikke sant? 🙂 Så koselig at du synes det! 🙂

 5. Såååå koselig Så delikat og akkurat passe for å sette stemninga. Jeg bare elsker julestemning, og selv pynter jeg siste uka i november og da er det kun juletreet som gjenstår. Duften av røkelse, svibel og jule-te, sååå herlig Roen senker seg definitivt!! I voksen alder kjenner jeg fortsatt på julemagien, og det skal jeg fortsette med!! Gleder meg til masse koselig juleblogg her Ha en strålende dag med flott julestemning

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Skjønner så godt hva du mener, elsker førjulstiden selv <3

 6. Christin

  Hvorfor har du adventsstake i november?

 7. Dette var utrolig koselig og stemningsfullt, Caroline:) elsker tre kombinert med sort!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 8. Så flott julepynt på kjøkkenet, nydelig og koselig satt sammen. Du har et flott kjøkken oger veldig kreativ. God førjulstid. Toril

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

 9. Neeeei – river meg i håret – dette er for tidlig 🙂
  …ser det står reklame, så da får det vel være greit, hi, hi.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 10. Det er flott med julestemning, men hvor er alle juletingene du prater om? Jeg ser ikke noe av det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pepperkaker, brente mandler, julestjerner, adventsstake, julekuler, røde og grønne puter osv. 🙂 Jeg er helt sikker på at du ser det.

  2. Skulle ha gått til Specsavers? 😉

 11. Vi er altså i første uken i november. Det er nok ikke mange som kjenner på julestemningen enda.

  Og for en lang ventetid det blir som små barn om man starter nå? Her i huset er det såvidt de holder ut fra første kalenderpakken åpnes til den 24, hvordan er det da å starte nesten en mnd før?

 12. Hadde vel ikke begynt så tidlig om det ikke hadde vært på oppdrag for Kremmerhuset vel? Greit å si det som det er.
  Men fint innlegg med tanke på litt inspirasjon. Ser ut som det funker. Flere som sier de vil ta en tur til Kremmerhuset. .

 13. Kjempefint! Takk for tips og inspirasjon 🙂 Superkjekt å få litt inspo og se hvordan det kan settes sammen.

  Håper du fortsetter å «slå» ned putene på midten og inspirere med flere juleinnlegg – selv om det er første uken i november… 😉
  Du er superflink!

  Jeg forundres stadig over kommentarfeltet her og hva folk får seg til å bli irriterte over – ikke minst bruke tiden sin på å skrive…

  Nyt førjulstiden med den fine familien din, Caroline!

  Klem fra Lene

 14. Oi, så vakkert da! Ska du ha dette framme i to måneder! .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det blir jo fort til det 🙂

 15. Rudolfline

  D er jo under 1 mnd til advent og julestemning handler jo om mye mer enn pakker! Barna mine gleder seg til desember for da kommer julemagien. Julefilmer, julelys, julepynt, advent, rampenissen og et dryss av glede hver dag! Det er vel ikke feil å glede seg til det selv om det er november. Ingen som sier noe på at folk gleder seg til sommeren i mars eller at det selges bikini og grillkull i butikken i januar.
  Digger julestemning..gjerne fra oktober;)

  1. Så sant, hent enig! Hyggelige Stemningsfulle bilder som alltid

 16. Barnehagelæreren

  Veldig fint men altfor tidlig for meg. Kakaoen er en av mine favoritter og har vært det i mange år.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er skikkelig god <3

 17. Kjempe fint!! Elsker jul!! har også begynt smått å finne frem litt. Førjulstiden er jo den beste å den går så altfor fort så hvorfor ikke starte litt tidlig. Jeg syntes det er helt innafor 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, jeg er så enig! 🙂

 18. Jeanette

  synes egentlig ikke at dette var for tidlig,det er jo ikke overpyntet heller. Helt passe med pynt og jeg synes det ble superkoselig! Jeg finner alltid frem lyspyramiden min nå i november,den er så koselig å ha i vinduet om kveldene når det er mørkt! Dessuten er den ikke SÅ mye jul heller,det er tross alt bare et lys 😀

 19. Camilla

  Blir ikke dette helt feil å ta inn julen samtidig som du har halloween pyntinen fremme fortsatt?.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Halloweenpynt? Det er ingen Halloweenpynt her lenger 🙂

 20. Det er så bra at du er et voksent menneske, Caroline! Så du bestemmer selv hvordan putene skal väre og når du starter med å snike inn litt julepynt! 😉 Yo do you! Koooselig dette! Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 21. Nydelige puter..
  Trur jeg må på kremmerhuset en tur. Syntes også du har pyntet fint! Akkurat nå snør det ute her. Så det blir fort litt julestemning her fremover fra nå ☺️

 22. Hvordan har dere tenkt å løse biten med Omvendt julenisse når dere reiser bort? Skal ikke pakker og mat leveres til de som trenger det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi leverer det ut før vi reiser, og så har vi selvsagt andre som også hjelper oss 🙂

 23. Varm_Kakao

  Jeg kommer nok til å begynne litt tidligere enn jeg pleier med juleting, gardiner osv…men likevel kommer du meg nok 1 mnd i forveien, hehe.
  Nå får det være opp til hver enkelt hvor tidlig man begynner, men alt til sin tid tenker jeg. 🙂 Man kan jo pynte med lys, og vinterdekorasjoner og gjøre det veldig hyggelig – selv om man ikke pynter til jul og advent først i november. Må vel bare innse at gamle tradisjoner ikke betyr så mye for folk nå i dag, vi lever i en annen tid. Jeg elsker julen og skal muligens pynte treet før den 23 des (som har vært tradisjon siden jeg var liten) , kun fordi vi i dag ikke beholder julen så lenge i hus som før i tiden. Det får holde for min del 😀 Ellers var det ganske så lekkert du har pyntet, litt mye svart for min egen smak – men stilig var det. 🙂

 24. Aina Svendsvoll

  Åå, så fint

 25. Elisabeth h

  Da jeg var barn, var det INGENTING av jul som ble gjort/satt frem hjemme før natt til julaften! Mor pleide vekke oss midt på natten, og så gikk vi inn til julepyntet stue, og det var heeeeelt magisk!
  Jeg ville gjerne gjøre dette videre med egne barn, men da de ble en 3-4 år gamle, sa de at de ville være med og pynte, så da ble det slik.
  Og for hvert år, sniker julen seg inn litt tidligere, he he. Nå pynter jeg juletreet en uke før julaften, begynner med julemusikk, juleplanter, juledufter osv første søndag i advent. Adventtiden er blitt mer og mer viktig for meg, og jeg skjønner godt at folk ønsker den gode julestemningen tidligere enn før.
  Uansett, hvordan og når man ønsker å bringe førjuls-elementer inn i huset, så er det så mye fin inspirasjon her, Caroline! Takk for det
  ,

 26. Blir da aldri feil med lys og pynt i mørketiden . Ser koselig ut

 27. Naima Baccouch

  Litt dystert med sorte lys

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *