out and about today

Hei fine lesere! I dag har jeg hatt opptak med Bloggerne, og ettersom jeg ikke våknet før ti over seks (buhu) måtte jeg stå over treningen. Det er ikke tull at jeg merker dette veldig godt, både på humøret og energien. Jeg blir liksom fortere sliten i hodet og enda fortere trøtt – så nå gleder jeg meg allerede til en svett økt i morgen tidlig 😉 Uansett var det veldig fint å ha besøk av Ingvild og Kleppen, egentlig er det et under at vi kom oss gjennom alt vi skulle, for Ingvild og jeg fikk så latterkrampe at tårene stod ut av øynene i flere minutter. Hahaha! Det er ikke ofte jeg ler så jeg griner, men med Ingvild er det lett! 

Etter å ha sittet inne i fotolys i flere timer, var det digg å komme seg ut litt, til tross for at det har blitt utrolig kaldt nå. Brrr! Det ble litt for friskt, så vi satt oss inn på en kafé og fikk gjort unna litt av dagens gjøremål før vi hentet jentene og laget middag 🙂 Nå står jeg på farten ut døren for å dra på teateret! I dag skal vi «tråkke» oss gjennom stykket og det kan jo bli ganske interessant 😉 Skal oppdatere på instagramstory – følg gjerne med der! 

10 kommentarer

 1. Solveig

  Denne lengden kledde du veldig godt

 2. Hei – støvlettene var kjempefine:) Hvilket merke er det? Er de kjøpt nå? Hilsen marit

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! De kommer fra Zara 🙂

 3. Så utrolig stilig du er altså!!! WOW! Lykke til på teateret! 😀
  Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate 🙂

   God helg til deg! Klem <3

 4. Ranveug

  Hvor er kåpen fra, veldig fin 🙂

 5. Hvor er skjørtet fra?

 6. Wow! For et lekkert antrekk 🙂 Du er så utrolig pen! Er det mulig å spørre hvor kåpen kommer fra? 🙂

 7. Hvor er antrekket fra? Utrolig lekkert

 8. Ingvild

  Blir det ikke veldig mye å gjøre for deg fremover? Hva er hemmeligheten bak å få alt til å gå opp?
  Du har jo en jobb som krever mye tid og energi (møter, jobbe med innlegg til bloggen osv.). Så går jeg ut i fra at teateret vil ta opp ekstremt mye tid? Husker selv da jeg spilte teater, vi var der i flere timer mange ganger i uka. Så skal du i tillegg være mamma til to og ektefelle til én. Og oppå det hele skal du sikkert trene x antall ganger i uka? Og være sammen med familie/slekt og venner? Det er absolutt ikke noe kritikk, eller negativt, men jeg blir fascinert over andre som får så mye til å gå opp. Kan du ikke lage et innlegg rundt dette, komme med noen tips og triks? 🙂 Håper bare ikke det går utover kvaliteten på bloggen at du skal drive med teater i tillegg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *