prøver å skape min egen Jasmin

Hei lille lørdag! Å, det er skikkelig lenge siden jeg har hatt den følelsen på en onsdag, men i dag kom den snikende og det er blant de hyggeligste følelsene i verden! Jeg sitter i sofakroken og har tatt med meg manuset for Boeing Boeing, for i morgen skal vi samles og da kan det være greit å i hvert fall ha åpnet manus siden sist! Det er helt skremmende hvor fort tiden og dagene går, du har liksom aldri tid til overs, men til dette må jeg rett og slett ofre tid. Jeg husker at jeg lærte masse da vi gjennomgikk manus på øvelsene den gang da jeg spilte teater før, og at jeg ikke trengte å øve så altfor mye på fritiden, men igjen – det er NOEN år siden og jeg aner ikke hvordan hjernen min fungerer på dette området i dag – haha 😉  Tiden får vise! 


I kveld har Lars-Kristian lovet å hjelpe meg, så vi får i hvert fall gått gjennom noen av scenene et par ganger før det er leggetid. Dette er spennende altså, jeg koser meg så! Håper onsdagen deres er fin også ⭐️

3 kommentarer

  1. Kathrin

    Lykke til. Håper vi kan få være litt med i forberedelsene til din rolle i denne oppsettingen.

  2. Hvor er det blomster mønstrete teppet/pleddet på bildene fra? 🙂

    1. Caroline Berg Eriksen

      Kremmerhuset 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *