abs on fire 🔥

reklame: NetFit 

Endelig treningstirsdag igjen og dette er en økt jeg virkelig har gledet meg til å dele! Denne sitter godt i magen dagen etter, men du kan også merke hvordan musklene jobber underveis, spesielt på siste runde! Det er nesten så du kan kjenne resultatet mens du jobber 😉 I går hadde jeg en løpeøkt før jeg avsluttet med dette programmet – elsker korte og effektive økter som denne! Her kommer oppskriften – abs on fire 🔥Video av alle øvelsene finner du HER

🔥50 bicycle crunch 🔥 40 jack knives ⁣🔥 30 flutter kicks 🔥  20 sit ups with punch 🔥 ⁣10 sitting twists ⁣


50 – 40 – 30 – 20 – 10 – 4 runder – pausene velger du selv 🙂 Let’s go go go! 

7 kommentarer

 1. Når jeg gjør mageøvelser, får jeg etterhvert en følelse av at magemusklene deler seg/sprekker/ikke klarer å holde seg sammen på midten. Hva kan jeg gjøre? Jeg er ganske godt trent.

  1. Det høres ut som at du har Diastasis recti Nora. (Oppstår ofte etter en barnefødsel, men trenger ikke å kun være derfor). Sjekk deg hos en lege eller fysioterapaut. Øvelser som Caroline viser her, skaper et stort intra abdominalt press, som bindevevet mellom de rette magemusklene ikke klarer å motså.. altså om man har DR. Det kan som regel bli helt bra igjen altså, men jeg synes det Norske helsevesenet ser det som et «lokalt» problem, mens de jeg leser om ser på det som et mer helkropps symptom. Hvis du vil vite mer om det i den retningen, så google Katy Bowman eller enda bedre (lettere fordøyelig), sjekk ut Lauren Ohayon sitt program restore your core (koster litt, men man kommer langt med det hun har gratis også, f.eks youtube videoer)

 2. Hva mener du når du sier en økt eller øvelse er effektiv? Hva er treningsutbyttet av økter av denne typen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   At den ikke tar lang tid, er intensiv og tung 🙂

 3. Hvor er de fine trenings klærne fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Buksen er fra Reebok og toppen fra Röhnisch 🙂 Men begge deler er noen år gammelt :/

 4. Hei, hvor har du kjøpt vektene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *