halloweenmiddag 2019

Hei fine lesere! Jeg håper helgen har vært bra – det har virkelig min vært! Dagen i går startet med å besøke en utrolig fin plass med hester og idyll da Nelia besøkte en venninne, og så drømte jeg bort i to timer med borddekking og god hjelp fra Naia før vi fikk gjester rundt klokken syv. Jeg har fått masse spørsmål om flere bilder av bordet, så det kommer her! 

Jeg hadde på meg skjørt og topp fra Zara, liten tvil om at over halve garderoben min er derfra ⭐️ 

Vi serverte gravet laks med pepperrotkrem til forret, reinsdyr med pastinakkpuré, kantareller og rødvinssaus til hovedrett, og til dessert ble det pavlova i glass med friske bringebær og hakkede pistasjnøtter. Det ble en utrolig god meny og en fantastisk bra kveld med fine folk ❤️Koste oss såpass mye at jeg ikke la meg før halv fire! De andre tok kvelden litt før, men Lars-Kristian og jeg ble oppe for å rydde bort glass og tørke over flater etc. før vi tok kvelden. Jeg klarer aldri å legge meg før de fleste spor etter kvelden er ryddet unna 😅


I dag lå vi i sengen lenge og jeg tror vi skal bruke søndagen til å styre i hagen. Lars-Kristian har vært skikkelig handy og fikk gjort masse i går, men tomten er enorm og oppgavene mange, så vi må ta i et tak begge to i dag. Det falt faktisk snø til morgen i dag! Tenk på det, da! Et sikkert tegn på at vinteren nærmer seg… og nå som Halloween er over er det vel innafor å glede seg til jul 😉 God søndag! 

18 kommentarer

 1. Så nydelige bilder og vakre deg

 2. Håper det kommer oppskrifter! 🙂

 3. For et utrolig flott bord og ikke minst en deilig meny!

 4. Vakreste Caroline! Uten at jeg vet hvorfor er det lenge siden jeg har vært inne på bloggen din, men må bare si at du imponerer så veldig! Tok meg selv i å bla gjennom ti sider med innlegg bare for å se hva som har skjedd siden sist, og kvaliteten på det du leverer er virkelig helt utrolig hver eneste dag. Wow, så flinke dere er! La merke til sminken din som ser helt fantastisk ut, og lurer veldig på hvilke produkter du bruker? Tenker spesielt på foundation/concealer/pudder, men skulle gjerne hatt en innføring i alle produktene Stor klem, heier på deg!!

 5. Hei! Så fint bordet ble, kan jeg spørre hvor du kjøpte gresskarene? 🙂

 6. Nydelig bord! Du er utrolig dyktig:)

 7. Else Karin

  Hei dere flinke folkvil du dele dessertoppskriften med oss?

 8. Så flott meny og borddekking. Lite som slår en slik kveld med gode venner. Nå ble jeg inspirert til å invitere selv! Gleder meg til masse «jule-spam» på bloggen din! 😀

 9. Og med det håper jeg Halloween er over. Også her inne.

 10. Helt fantastisk borddekking. Jeg blir skikkelig imponert over hvor flink du er og hvor helt utrolig god smak du har. Flinke folk helt ut til fingerspissene.

 11. Nydelige deg og nydelig bord du og Naia har dekket ❣️Hvor er lyslenkene fra?

 12. Veldig fint dekket bord! Det gjør seg virkelig med lyslenke mellom bordpynten 🙂

 13. Kan du legge ut på Instagram eller Snapchat eller bloggen, hva du trener i løpet av dagen og hvilke øvelser du gjør osv. Du er veldig Veldig inspirerende ❤️

 14. Dear Caroline, you look absolutely fantastic and the table decoration is perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 15. Fine Caroline! Håper oppskriftene kommer på bloggen

 16. For en flott dekket bord. Nydelig, Maten ser helt fortreffelig ut også. Håper på oppskrift på hovedretten, nam.

 17. Ingrid Grace

  Så flott pyntet bord! Maten så aldeles nydelig ut, og du var som alltid feiende flott i antrekket. Så kjekt dere fikk en fin og koselig kveld, det er vellykket når en ikke kommer i seng før på morgenkvisten, ha ha! 🙂 Tusen takk for at du deler. 🙂 Ønsker deg en fin uke. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *