HalloVenn 👻

Hei fredag! Håper alle hadde en fin Halloweenfeiring i går, det hadde vi! iSarpsborg arrangerer hvert år noe som heter HalloVenn – et kjempefint opplegg for barna. De får utdelt kart på torget, og så er det bare å gå på godterijakt! Som oftest er det en aktivitet de må gjøre for å få godteriet også, så det er spennende i tillegg til at det er supersosialt. Det er virkelig SÅ mange andre i byen denne dagen og innmari koselig å møte på mange kjente fjes for både oss voksne og for barna. 

I går startet vi med litt kakao og snacks hjemme hos oss, og så gikk vi i byen til beina ble trøtt og kroppen kald, før vi avsluttet med pizza 🙂 Det ble litt sent i seng for barna, men det var jo tross alt Halloween 😉 Her kommer noen bilder! 


I dag er jeg i Oslo for et møte, men jeg er faktisk ferdig allerede og skal hjemover i skrivende stund 🙂 Hjemme venter tacofredag og i morgen får vi middagsgjester. Gleder meg til helg, jeg nå! Håper dere har en fin fredag 🌸

27 kommentarer

 1. Fantastisk flott opplegg som er inkluderende. Syntes du er veldig flink til å formidle gleden ved ting som Halloween , påske, 17.mai og julen når den tid kommer. Mye inspirasjon å finne. Alltid flotte bilder og mange supre tips til ting å servere som er litt ekstra. Og ingenting slår tacofredag 🙂 Gleder meg mer til å lese om omvendt julenisse. Og om en måned braker det løs med nedtellng til julaften .

 2. Cecilie

  Kult bilde av gresskaret vårt, det som er malt i gull. Sønnen min på 9 sitt kreative produkt. Ha en fin helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så flink han er! Det var det peneste gresskaret 😀

 3. Elisabeth h

  HalloVenn-opplegget høres så fint ut!

 4. Så koselig at byen gjør det sånn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempekoselig 😀

 5. Jeg kjøpte en del godteri kun for å dele det ut på Halloween, men det kom faktisk ingen! Nå sitter jeg igjen med masse godis! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, det er det verste :p Ender bare opp med å spise det selv, bedre å kaste det eller gi bort til noen andre.

 6. Så irriterende den reklameboksen på topper er, den som følger med nedover innlegget. Er det nødvendig å ha den.

  1. Elisabeth h

   Irriterende,ja,men bare fjern den m trykk på X.

 7. Monica M. B.

  Likte bildet av domkirka med klokka. Venter bare å se Peter Pan, Wendy og co lande på en av viserne. :o)

  1. Enig!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Helt enig!

 8. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/70oqM8/foedt-med-spons-i-panna?utm_source=vgfront&utm_content=row-20

  Jeg håper så inderlig at dere tar til dere innspill som dette!
  Det er nok heldigvis ikke lenge til lovverket blir oppdatert på å beskytte barna som ikke har foreldre som gjør det.

  Hva tenker dere om at det dere utsetter barna for kommer til å bli ulovlig på sikt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Leste artikkelen og kan ikke se at det der hadde noe med oss å gjøre. Vi takker nei til alle avtaler som omhandler reklame hvor vi må bruke barna våre 🙂 Flott at det kanskje kommer et slikt regelverk.

   1. Nå har jo dere en del sponsa opphold hvor barna er avbildet, så helt uskyldig er dere nok ikke. I tillegg så kan det være at lovverket vil gjelde mer enn bare reklameinnlegg.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Slik jeg leser artikkelen så er det ikke den type reklame det siktes til 🙂 Det har jo ingenting med barnas integritet å gjøre.

   3. Hva med reklame for leverpostei, Storytell for barn, gjennomsponset høstferie +++?

   4. Caroline Berg Eriksen

    – Leverpostei-reklamen var i 2016, vi har gått helt bort den type reklame nå.

    – Storytel var i 2017, og jeg kan ikke se at den reklamen er relevant for artikkelen det linkes til.

    – Selve hotelloppholdet i høstferien var sponset. Transport til og fra, turene vi dro på, klærne, turutstyret osv. var vårt eget og på eget initiativ. Mulig du/dere har en annen definisjon på gjennomsponset som oss andre, oppegående, ikke har. Men jeg ville revurdert den i hvert fall. Jeg kan uansett ikke se at noe i artikkelen det linkes gjør at den turen er relevant.

   5. Bilde av de er brukt i fotoknudsen reklame, senga til minste er det reklame for, vitamintabletter har de reklamert for.
    Selv om barna ikke direkte er med på bildet, men ting de drar nytte av gjennom reklame og spons vil jo relateres til ungene, både nå og på et senere tidspunkt. De er jo indirekte med.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kan ikke se at noen av de reklamene er relevant for det som nevnes i artikkelen? Ja, indirekte er de med, men det har ingenting med deres integritet å gjøre. Jeg som mor må få lov å omtale barneprodukter, men det er jo ikke det dette handler om.

   7. Kjersti

    Som mor må du mer enn gjerne omtale barneprodukter, hadde du bare ikke brukt bilder av barna i innlegg både før og etter slike reklameinnlegg.

    Det er helt klart at lesere som ser x antall bilder og filmsnutter av småjentene linker til det inni hodene når de leser om vitaminpiller og fotobøker (i fotobokreklamen var det jo faktisk bilder av jentene også?).

    Hadde du aldri vist ansiktsbilder av barna hadde måten du reklamerer for barneprodukter på ikke vært noe problem. Slik det er nå, så selger du inn barna, om ikke direkte, så veldig tydelig inndirekte.

    Det er veldig godt at samfunnet begynner å få opp øynene for dette som har vært fritt vilt altfor lenge.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Kjersti: Men ingenting av det du skriver her er relevant for artikkelen som diskuteres? Du skal få lov å mene det du gjør, men jeg er i hvert fall uenig.

  2. MALIN. Hvorfor iall verden skal du spre negativitet og dårlige kommentarer under stort sett alle innlegg. Noe så trist . Slutt å lage deres egne sannheter. Gjelder flere . Det er påhopp etter påhopp uansett hva som postes, og lite trivleig for oss som faktisk leser bloggen fordi vi liker den , og som ikke spekulerer i det meste

 9. Enig med deg Caroline, leser artikkelen, som du gjør. Kan ikke se at jentene blir brukt i reklame på den måten.

 10. Blouse?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *