pimp your pumpkin

Å pynte til Halloween var faktisk noe jeg startet med da vi flyttet inn i dette huset. Jeg vet ikke hva det er, men jeg synes huset kler Halloween – kanskje har det noe å gjøre med at disse veggene snart er 100 år gamle? Det er så mye sjel her, så mange store rom, høyt under taket – det gjør ingenting å overdrive litt med pynten her, det er egentlig bare fint. Og her må ting være litt mye og litt stort for at det ikke skal drukne i de store rommene, og akkurat derfor elsker jeg å gå all in – spesielt i hallen som jo er et av de første rommene du møter når du kommer til oss på besøk. 

Hvitt gresskar dekket med sorte blonder er noe jeg har hatt fremme som en del av Halloweenpynten i to år nå, så det er klart det måtte bli med det tredje året også. Det er ikke vanskelig å lage i det hele tatt, du trenger bare hvit glanset spraylakk, sort blondestoff, en limpistol og saks. Og gresskar! Gjerne litt svart maling også, dersom du vil gjøre stilken på gresskaret sort, som jeg har gjort her.

Du bør gå over gresskaret med spraylakken tre ganger for at det skal bli jevnt og fint, og det er viktig å la det tørke helt mellom hver gang. Hvis ikke vil det bli seigt og sette seg fast i fingrene med en gang du begynner å jobbe med det. 

Klipp av nok stoff til at det dekker hele gresskaret + litt til. Snu gresskaret rundt, dander stoffet så pent du kan, og samle det midt under. Klipp av alt som er overflødig. Bruk limpistolen og lim foldene og stoffet inntil hverandre og fast til gresskaret der du ser at det er nødvendig. Klipp bort alt du ikke får festet – du finner fort et system 🙂 

Voila! Det blir så fint 🎃 


Boo to you 👻

9 kommentarer

 1. Hva gjør du med alle gresskarene når pynten skal bort? Kaster du dem?

  1. Man kan lage gresskarsuppe og fryser det. Frøene inne kan man riste og bruke over tid! Smaker kjempe godt, så anbefaler der Nora 🙂

 2. Dear Caroline, fantastic idea and you look also wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie <3

 3. Hairband and dress brand? You look so pretty:)

 4. Voila, ikke viola..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂 Sorry for skriveleifen :O

 5. Den ble kul..
  Og enig i at dere kan» overdrive «med pynt siden huset er både gammelt og stort..
  Har flyttet.. Og har fått meg trapp å gjett om den skal få seg sikklig» disney»tema til jul gleder meg. Så barnslig er jeg da haha.

 6. Du kler hårbøyle! Og denne var veldig fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *