all black

Denne dagen har gått så fort, vi har hatt med oss et filmteam og jobbet med et veldedig prosjekt som jeg skal fortelle mer om veldig snart. Vi har startet opp Omvendt Julenisse her i Østfold, og jeg er så glad for at vi gjør dette! Ikke minst for alt engasjementet vi allerede merker rundt det ❤️Det er så utrolig fint! Jeg skal fortelle dere alt om dette i et eget innlegg snart 🙂 

Hele antrekket inkludert hårbøyle er fra Zara. Buksen er flere sesonger gammel, men en klassiker! Er så glad i dressbukser som er høye i livet 🙂 


I kveld har vi vært på arrangementet HalloVenn i byen 🙂 Jentene var hekser og kledde seg med ull innerst og fuskepels ytterst, for nå har det virkelig blitt kaldt om kvelden! Håper dere har en fantastisk fin Halloween! Feeden min på instagram er stappet med feststemte folk, men jeg for min del skal rydde bort kakao- og popcornrester her hjemme, og innta sofakroken i en liten time før det er natta 🙂 Vi sees i morgen 👻 

21 kommentarer

 1. Carl-Erik

  Fine bilder av bra fotograf, men du har ikke vært helt heldig med hen som har gjort retusjeringsjobben. Om man ser på alle bildene der ansiktet er litt i profil og ser på huden over venstre øye mot tinningen er det dratt *litt* for hard i sharpness på huden og samtidig gjort et eller snodig med huden slik at man har fått noen rare stripeeffekter i huden (ikke rynker, nei 😀 ). Hallo, lissom.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂 De «stripene» har jeg der helt naturlig :/

   1. Elisabeth h

    Jeg ser bare fine bilder av en flott kvinne, jeg.

  2. Det var ikke en veldig hyggelig kommentar – jeg har lært at hvis du ikke har noe pent å si om folk – så hold heller kjeft!

 2. Utrolig bra tiltak med omvendt julenisse. Så flott gjort av dere! 🙂 Fine bilder, elsker blusen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Hei! Kan ikke du lage et innlegg om hvordan du la sminken på disse bildene? Ser helt fantastisk ut! Naturlig og classy! Elsker <3

 4. Dette er jeg så glad for, du ser tvaksjoner, folk som kommer på dører, reklame osv for å støtte utlandet, men da må vi hjelpe vårt eget land før vi i det hele tatt kan tenke på andre, veldig rart de driver med statskutt når vi kan gi så mye penger som vi gir til utlandet <3

  1. Eril87@gmail.com

   Begge deler er vel mulig? Aner du hvor priviligert nordmenn er?

 5. Hva syns dere om hallovenn 😮 hadde vært en så fin tradisjon men da må vi nok finne en bra taktikk for å ikke stå i kjenpeeeelange køer trur jeg hehe 25 min kø for en dumle gikk veldig sakte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er veldig enig i dette med køen! Håper de finner et slags system neste år, slik at vi ikke må vente så lenge på hver post 🙂

 6. Så bra du forteller hvor antrekket er fra så slipper man alle spørsmålene om det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 7. Du er vakker, men håper du slutter med vippe extensions snart. Det kler ikke en voksen, classy og flott dame som deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skal ta en pause på nyåret tenkte jeg – har hatt det i snart 3 år tror jeg :O

   Tusen takk for komplimentet, Marte <3

 8. Så herlig bilde av deg og Hugo!

 9. All Black kledde deg utrolig godt. Nå er jo du fin i alt, men digget denne stilen. En litt råere utgave av deg selv.

 10. Julie Storlien

  Du har ikke tilfeldigvis en link til den toppen? Den var så fin og jeg kan ikke finne den

 11. Hva heter roguen du bruker?:-)

 12. Hallo for en nydelig topp på en nydelig dame, hva heter toppen? Fant den ikke på Zara.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *