snart farsdag – min pappa

reklame: Adlibris 

Forrige gang jeg skrev om disse fantastiske bøkene, var det så mange av dere som etterspurte en lignende bok om «min pappa» – og vet dere hva? Nå er den her og den er så fin! Du får 10 prosent rabatt med koden TILPAPPA på alle disse bøkene hos Adlibris

Boken «min pappa» er en av flere i serien av bøkene «om meg» av Elma van Vliet 🌸Den første gangen jeg fikk øynene opp for denne boken, var før morsdagen for 2 år siden. Jeg kjøpte den til mamma og hun ble både glad og rørt: glad fordi dette er en bok som gjør det så enkelt å mimre tilbake på fine og viktige øyeblikk i sitt eget liv. Rørt fordi det er en gi og få-tilbake bok, og på denne måten vil hennes historie alltid være hos meg. 

Nå kan jeg gi en til pappa også, og det er helt perfekt, ettersom farsdagen nærmer seg med stormskritt – faktisk er det under 1 måned til! Denne boken er enkel og morsom å fylle ut for den som får den i gave, her er et eksempel på en av sidene 🌸 

Tenk så gøy, rørende eller utrolig fint å få vite noe om din egen pappa som du kanskje ikke visste, og tenk så fint for ham å huske alt dette som han garantert ikke tenker på hver dag! 

I disse dager hvor det meste skjer digitalt, synes jeg det er utrolig koselig – og ikke minst sjarmerende – med noe som er gjort med egen håndskrift. Det blir så nostalgisk og fint med en gang 🌸 I mine øyne er denne boken en utrolig fin gave – jeg gleder meg i hvert fall veldig til å få mine i retur. Du finner den HER, og med koden TILPAPPA får du altså 10 prosent rabatt på alle bøkene i serien av Elma van Vliet frem til 30. Oktober ✨

9 kommentarer

 1. Vi har gitt min bestemor og min bestefar til begge bestemødrene og fedrene for datteren min, og har sagt at det er til bruk for alle barnebarna. De ble så rørt alle 4,og jeg vet at min pappa allerede har begynt å fylle ut sin. Det er så viktig for alle ungene å bli bedre kjent med alle besteforeldrene sine, så kan virkelig anbefale disse bøkene.

 2. Dear Caroline, such a book is really a lovely idea!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Disse bøkene er så fine! Vi har gjort det på en litt annen måte i min familie. Jeg «intervjuer» bestemor en gang i måneden, målet er å ta et tema i hvert intervju! Synes det er så hyggelig å høre henne fortelle, og da får jeg også muligheten til å be henne utdype/stille oppfølgingsspørsmål. Anbefales!

 4. Ser koselig gave! la merke til ringen på langfingeren din, skikkelig kul! Kor har du kjøpt den og kva heiter den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Pernille Corydon, kjøpte den på boozt.com 🙂

   1. Takk

 5. Ååh, for en fantstisk ide! 🙂 I en verden som blir mer og mer digitalisert, er det godt vi kan beholde litt av den gode, gammeldagse sjarmen med håndskrift i bøker! <3

 6. Hei!
  Vurderer å kjøpe denne til min stefar:) Vet du eller noen andre om denne går mye på minner fra barndommen? Han kom ikke inn i livet mitt før jeg ble 14 år. Eller om det er mest utfylling om han personlig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Det er mest personlig utfylling om han <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *