this is Halloween

inneholder annonselenker: jotex 

I går kveld fant vi frem eskene med Halloweenpynt fra loftet, og jeg lover deg – det er alltid like ekkelt å grave nedi dem, for det er så mange edderkopper der og jeg blir alltid så usikker på om de er ekte eller ikke. Haha! Skvetter himmelhøyt og skriker hver gang – du kan jo bare tenke deg hvor oppgitt Lars-Kristian blir 🕷 

(annonselenke) denne finner du HER  

(annonselenke) lysestake HER 

Denne lysestaken var såpass skummel at Naia gapte høyt da hun oppdaget den, men etter det var den bare skummel-morsom 🙂 I år har det blitt litt ny pynt her hjemme, jeg vil gjerne pynte flere steder i huset enn kun i hallen, selv om det er hovedfokus som årene før. Jentene synes Halloween er så utrolig gøy, så da må vi nesten gjøre enda litt mer ut av det – tror jammen Halloween og jul kommer til å flyte litt over i hverandre i år jeg altså. Kanskje jeg rett og slett har Halloweenpynten fremme til den må byttes ut med julepynten – haha! Men det er jo fint å ha det fremme i mer enn et par uker når du først skal pynte og bruke tid på det liksom.

(annonselenke) denne finner den HER 


Vi reiser en tur til Ålesund i morgen, det blir bil og ikke fly, så vi satser på å bruke hele dagen. Jeg sparer pyntingen av huset til vi kommer hjem igjen, for i kveld skal jeg bruke noen timer på å pakke til reisen. Håper dere har en fin fredag ❤️ 

11 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Hvor er den fine genseren din fra?
  God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m 🙂

   God helg tilbake <3

 2. Hei! Skal du selge alle Peppa Gris tingene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Det jeg ikke fikk bruk for i bursdagen, ja 🙂 Eller det som fortsatt er like fint 🙂 Så bra å ikke kaste det!

   1. Hvor legger du ut peppa tingene for salg?

 3. Fint gjort! Hvor mye koster det?

  1. Send en DM via Instagram som Caroline nevnte der hun sa hun skulle selge, så om du er interessert får du nok svar der.

 4. Riktig god helg i vakre Ålesund! Kjøre forsiktig

 5. Fin genser! God tur til fine Ålesund 🙂

 6. Elin Danielsen

  Tusen takk for flotte Halloweentips!
  Skal følge med videre den neste tiden.
  Jeg lurer på hvor de flotte lysestakene er kjøpt?

 7. Hej från Sverige! Jag undrar var dina fina tofflor kommer ifrån?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *