høststemning og gresskar på utsiden

Hei mandag! Det har ramlet inn med spørsmål om dekor og uteplanter siden jeg la ut litt om dette på instagram i går, så her kommer et innlegg med noen flere bilder 🍂 Jeg mangler egentlig bare dørmatter (de forsvant av en eller annen grunn da vi malte huset) og ellers er jeg veldig fornøyd med høststemningen på utsiden. Da jeg holdt på i går begynte jeg å glede meg til å pynte til jul utenfor her om bare et par måneder også, men først skal jeg virkelig nyte høsten 🍁Haha! Lover 🙂 

Ved hovedinngangen henger disse fine kransene, de har jeg funnet på Nille. Gresskaret ved føttene mine kjøpte jeg på Plantasjen i går, og jeg gleder meg allerede til å plukke med meg masse fine, små fra den lokale blomsterbutikken så snart de får inn også 🙂 

Hvor fin er ikke denne fargede lyngen jeg også fant på Plantasjen? Perfekt til Halloween! Elsker den varme fargen 🎃


Nå er det bare å glede seg til dekorering innendørs, til dekking av Halloween-bord og ikke minst – til skummelt Halloweenverksted med barna 😉 Jentene synes det er skikkelig stas med Halloween og jeg synes det er like gøy selv – jeg omfavner og gjør noe ut av absolutt alle høytider 🤓 Gleder meg til å dele masse Halloween-inspirasjon med dere i ukene fremover! 

25 kommentarer

 1. Så fint det har blitt! Halloween er jo så gøy:D Her setter vi av «hele» oktober til å se litt Halloween-aktige høstfilmer om kvelden, pynte i huset og kose oss med mat av f.eks. gresskar. Ønsker alle høytider velkommen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Det høres veldig hyggelig ut, L! 🙂

  2. Halloween er ingen høytid Men koselig å skape tradisjoner! Det høres kjempe fint ut. Vil gjerne ha filmtips! Gleder meg til Halloween inspirasjon Caroline. Trenger Halloween-mat/snop tips og dekor!!! Takk for en herlig blogg

   1. Allehelgen er jo en kirkelig høytid, og siden Halloween er kvelden før Allehelgen regner i hvert fall jeg det som høytid;) Har flere filmtips: Sleepy Hollow, Coraline, The Nightmare before Christmas (denne er jo til både Halloween og jul), Song of the Sea, Hocus Pocus, Practical Magic, Beetlejuice, The Addams Family og Harry Potter 😀

   2. Tusen takk for informasjon og filmtips! Helt supert Da har jeg lært noe nytt også ifht Halloween! Takk for inspirasjon L og Caroline Veldig glad i bloggen din❣️

 2. Nydelig inngangsparti!!! Kan jeg samtidig spørre hvor buksen din er fra?

 3. Så fint inngangsparti!

  Vi har også sorte dører som jeg klør i fingrene etter å henge krans på, men hvordan henger dere de opp? Jeg får meg ikke til å slå spiker i de flotte dørene, det er jo kun til jul (og kanskje Halloween) det henger krans der. Men kanskje en sort stift ikke hadde vist så mye?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi har bare slått inn to spiker, og det synes knapt 🙂 Om det er lyst treverk i døren, så kan du pensle hullet med sort også.

  2. Christina

   Om du setter en stift på toppen av døren og henger en sen ned blir det ingen merker på døren

 4. Elsker å pynte med gresskar. Hvis du lager en balje/bøtte med en kork klor og dupper gresskarene i, la de tørke. Så holder deg seg lenge.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 5. Nydelig..
  Så utrolig fine dørkranser.
  Fikk jo jeg endelig en idee eller to

 6. Annette

  Hvor lenge holder gresskar seg utendørs??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke 🙂

  2. Hvis du dupper de i klor vann og lar de tørke så holder de seg 3-4 mnd 🙂

 7. Veldig fine bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Super fint pyntet inngangsparti 🙂 søte,sterke Naia!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 9. Så koselig inngangsparti, innbydende og delikat. Ville bare legge igjen et spor for å si at jeg synes du er et fantastisk forbilde for så mange. Din blogg er min daglige dose «feel good» 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Silje! Så koselig å høre <3

 10. Kjenner du til hvorfor vi feirer halloween?

 11. For et hyggelig førsteinntrykk gjestene deres får, og så koselig å komme hjem for dere når det er så fint i inngangspartiet. Og hun datteren deres, så nydelig – og med rette glimtet i øynene!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alltid koselig med fine inngangsparti <3

 12. Hvor er de fine skoene dine fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *