in my new dress

reklame: annonselenke nelly.com 

Hei avslappende og solfine søndag! Jeg har holdt på i hagen nesten fra jeg stod opp i dag, Nelia var i en lang bursdag, så Naia og jeg var ute på gresskarjakt og fant samtidig masse nydelig lyng som har pyntet opp så fint ved begge inngangene våre. Nå begynner det å ligne oktober og Halloween på utsiden – jeg viser dere gjerne i morgen! Jeg elsker når jeg får kostet bort løv og ryddet bort rester etter sommerens blomster, det er bare så synd at det kun skal 1-2 vindfulle netter til, og så setter jeg nesten morgenkaffen i halsen når jeg kikker ut på inngangspartiet vårt, og oppdager at det er mer løv der enn det var da jeg startet å koste. Uææ! The struggle is real når du bort i skogen og har altfor stor hage! Haha 😉 

I går hadde vi en så fin kveld med naboene våre, og jeg tok på meg denne kjolen for anledningen – elsker fargen på den! Du finner den HER

(annonselenke) kjolen finner du HER 🌸


Håper dere har hatt en fin helg! Vi feirer høstklar hage med film og sushi i sofakroken i skrivende stund. Deilig søndag 🍂

43 kommentarer

 1. Fin. Blir du ikke kjempekald av å dra bort uten strømpebukse og kortermet nå på høsten? Brrr..

 2. Betaler du 2000 kr for kjolen!!!

 3. Kamilla

  Fin farge, men når den koster 2000 kroner, bør materialet være bedre enn polyester (microplast)…… Tenker du noen ganger på det?

  1. Elisabeth h

   Kamilla, polyester fremstilles riktignok av olje, og er således i utgangspunktet ikke miljøvennlig. MEN for å produsere 1 kilo tekstil, brukes det mellom 80 og 800 liter vann, og polyesterproduksjon bruker minst. I tillegg bruker man ved produksjon av polyester ikke jordareale,som ellers kunne vært brukt til matproduksjon. I det hele tatt er miljøbelastning ved tekstilproduksjon en altfor sammensatt problemstilling til at man uten videre kan si at polyester er fy,mens andre tekstiler er bra. Økologisk bomull, for eksempel, er en versting mtp vannforbruk….forøvrig enig i at 2000 for en kjole er dyrt, uansett materiale, he he.

   1. Klesnerd

    Elisabeth, miljø og pris er da to veldig forskjellige ting! Det er jo ikke sånn at bare fordi noe er billig så er det ikke miljøvennlig og vice versa. Jeg er absolutt for co2-prising, men sånn som det er nå, kan man ikke se på prislappen og forstå om man redder kloden eller ikke. Og jeg er ikke på noen måte enig i at 2000 kr er dyrt for en kjole uansett materiale, men for en kjole av polyester? – Litt dyrt! Men det ser ut som om det skal mange arbeidstimer til for å sy den kjolen, så det er bra at den koster litt. Håper/drømmer om at pengene gikk til de som tekstilarbeiderene. Og dette er jo en chantilly blondekjole, så om den skulle vært i silke så hadde den jo vært så dyrt at man har puls på 220 mens man tok den på seg. (Bare å søke å se meterprisen på Chantilly lace silk og ta et raskt overslag.) Polyester er et billig materiale, som jeg aldri har syntes det har vært noe komfortabelt å ha på meg. Men for en «statment dress» som man bare har tenkt til å bruke et par ganger, så behøver man jo ikke å ta i betraktning den klamme og kalde følelsen man får, på samme måte som en kjole man har tenkt til å bruk igjen og igjen i time etter time.

    Caroline ser helt vanvittig bra ut i den, da! Wow! Tommel opp! Får lyst til å kjøp den selv, og hvis livet mitt bare hadde vært 15 cm smalere, så hadde jeg gjort det!

 4. Marianne

  Nydelig kjole

 5. Nydelig kjole og du kledde fargen kjempe godt Men er det vanlig å pynte seg så mye, når en besøker naboen? Det er ikke jeg vant med. Den kjolen kunne jeg brukt som gjest i bryllup liksom..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det kommer jo helt an på hva slags middagsinvitasjon det er, men en invitasjon til middag og vin en lørdag kveld, tilsier i hvert fall pynting i vår omgangskrets.

   1. Jeg bor i distriktet og har faktisk samme kjole. Den brukte jeg sist lørdag da jeg og to andre nabodamer samlet oss impulsivt til vin og ost. Så hvor man bor og hvilke anledning tror jeg ikke spiller noen rolle, man er som man er, og vi pynter oss på forskjellige måter

  2. Kjempefin kjole, men ikke en jeg ville drømt om å bruke i bryllup! Jeg synes den passer utmerket til å gå bort til festlig samling hos naboen. Vi bruker å pynte oss her jeg bor også, selv om jeg bor på «bøgda»! Det handler om å vise at man setter pris på å bli invitert; da synes jeg man skal legge litt flid i antrekket. I bryllup er det jo vanligvis mer pyntet antrekk, litt etter hva brudeparet har oppgitt i invitasjonen. Helt merkelig at man skal være nødt til å forklare / forsvare at man pynter seg. Det er vel nok av kjerringer i joggebukse rund omkring (meg selv inkludert!)

   1. Det var ikke ment som kritikk. Jeg må på shopping skjønner jeg Herlig med oppvekker og inspirasjon!! Bare jeg som ikke henger helt med.. men går forresten ikke i joggebukse

 6. Du er så flott – wow!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Lillemor

  Superflott kjole!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Vil du lage et innlegg med kjole/klær som passer til julebord ? (med jobben)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg 🙂

 9. earings 60mm or 42mm? size? nice dress 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Actually I have no idea about the earrings! :O

   🙂

 10. Stakkars parketten til naboen med de stilettene! Hadde med tøfler kanskje?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg hadde egentlig tenkt å ta de av meg, men det var greit for verten at jeg hadde de på 🙂

 11. Johanne

  Den fargen kledde du virkelig godt! Elsker den kjolen! Vel verdt kronene! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 12. Herlighet alt folk legger seg opp i. Både kjole, sko og what not! Kan ikke C få pynte seg selv om det «bare» var til naboen? Hva har andre med det å gjøre?? OMG sier jeg bare :O PS: Vakker kjole 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Wenche <3

 13. Så fin du er, Caroline! Nydelig kjole, spesielt fargen 🙂
  (Og alt hva folk skal kommentere, haha).. Håper dere hadde en fin helg, så koselig å et så godt forhold til naboene at man kan spise middag sammen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, ia <3

 14. De skoene er så utrolig kule..skjønner du er fornøyd med de. Valentino? Var det noe sånt de er fra.. Husker helt sikkert feil nå:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer at de er fra Valentino 🙂

 15. Jeg har lurt på om dere gjør alt hagestell i den store hagen deres selv, eller setter dere bort noe? Det er jo ingen tvil om at hage tar myyye tid, og dere er jo en del på farten..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi gjør noe selv, som å holde ved like rundt huset og klippe gresset, men klippe hekk og gress på utsiden av tomten setter vi bort 🙂 Vi pleier å bruke ASVO til det.

 16. Mariann

  Woow for en fantastisk kjole. Du ser helt fantastisk ut!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mariann <3

 17. Men du kunne vel latt være å gå me di høye stiletthælene hos andre! Vil du at andre skal gjøre d hos deg da? Og sette merker i gulvet? Vet at dette innlegget ikke kommer med, men sender d alikavel

 18. Så fin du er, lekkert antrekk. Men hjelpes meg alt hva folk får seg til å kommentere. Prisen på kjole, materialet den er laget av, overpyntet for besøk, for kaldt å kle seg i kjole nå om høsten og parketten til naboen. Slutt å kritisere sånn damer. Nyt heller bildene og gled dere heller over alt det fine vi får se. Holder vi på slik så slutter gjerne Caroline å blogge. Jeg vil ikke det hvertfall. Stå på Caroline, dere er dyktig og veldig inspirerende og gøy å følge.

 19. Kjolen er nydelig, og fargen kledde deg veldig godt 🙂 Har et par By Malina kjoler selv og elsker dem. Syntes det er så fint at du pynter deg selv om en «kun»skal til naboen på middag. Fatter ikke at det skal være noe å reagere på. Jeg setter alltid pris på at folk kan kle seg pent når de er invitert et sted, og ikke bare slenger på seg noe. Og kjolen er ikke overpyntet, men helt perfekt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, lill <3 Det er viktig å pynte seg når anledningen byr seg, hvis ikke blir jo alt bare hverdag :/

 20. Så fin kjole, og så inspirerande du er! Dette gir meg inspirasjon til å «tørre» å pynte meg meir og oftare, også om eg «berre» skal i middag til naboen eller gode vener. Du er nydeleg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er viktig å pynte seg når anledningen byr seg, hvis ikke blir jo alt bare hverdag 🙁

 21. Nydelig kjole!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 22. Kjolen er kjempefin den! Akkurat som innehaver

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *