den beste behandlingen for myke lepper

reklame: coverbrands 

Du bruker kanskje skrubb på kroppen din og ansiktsmasker for fukt i ansiktet, men har du prøvd skrubb og maske som kun er beregnet for leppene? Det er faktisk helt fantastisk, spesielt nå om vinteren hvor de fort kan bli tørre av all den kalde luften. Sara Happ sine leppeskrubber har vært min favoritt siden 2013 (neida, ikke kun fordi jeg får lyst til å spise opp hele den lille krukken hver eneste gang) den etterlater leppene så utrolig myke og gode! Selvfølgelig er det et pluss at den lukter helt nydelig også, og at det heller ikke gjør noe om du skulle få litt i munnen. Les mer HER

I tillegg til skrubben har jeg to andre favorittprodukter, jeg har rett og slett forelsket meg i DETTE kittet som inneholder leppeskrubb, lip balm og leppemaske. Ja, du leste riktig – leppemaske! Rett og slett en tykk og kremet maske som du smører på leppene og lar virke i alt fra 2 – 20 minutter. Den er helt nydelig å bruke om du har litt såre lepper. Jeg tok en runde med både skrubb og maske etter løpetreningen ute i går 🌸Leppene blir så myke! 

Lip balmen er helt fantasisk god, jeg hadde glemt hvor glad jeg var i den! Ikke bare sitter den overraskende lenge på leppene, den gir også masse fukt, et utrolig fint og glossy skinn (de siste dagene har jeg kun brukt denne + lipliner) og den kan i tillegg brukes som en leppebehandling om natten, dersom du har ekstra tørre lepper. Altså: skrubb leppene, ta på masken og avslutt med lip balm. Leppene kan ikke bli mykere enn det! 


Med koden CBE20 får du 20 prosent rabatt på denne nydelige trioen! Du finner den HER 🌸

9 kommentarer

 1. Tidligere i dag var den utsolgt på 25%, nå er den tilgjengelig igjen men til full pris.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du får fortsatt 20 prosent med koden CBE20 da 🙂

 2. Heisan! Hvor får man kjøpt den veganske kokosyougurten som er øverst som reklame på bloggen? Aldri sett den i butikk, vil prøve!

  1. Hvis det er den til Berit Nordstrand så finnes den på enkelte Spar butikker 🙂

 3. Hvorfor bruker du ikke en spatel nedi produktene? Det er ganske så uhygenisk å ta fingrene nedi produkter, enten det er kremer for ansikt eller lepper, med så lange negler.

 4. Kan du ikke komme med en bodde skrubb for oss som flasser så fort vi går inn i flyet, her er senga full og drar snart videre..,, det hadde gledet mitt hjerte❤️❤️Takk for alt du deler

 5. Hei Caroline, dette har ingenting med dette innlegget å gjøre men jeg har fulgt deg i mange år nå og du er til stor inspirasjon for meg. Går inn på bloggen din hver dag, alltid et av dagens høydepunkt når det gjelder avkobling. Jeg lurer på om du vil lage et innlegg med hvordan du planlegger en uke framover. Vet du er veldig god på planlegging så det å få tips fra deg er et stort ønske!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Jeg kan se om jeg får til et slikt innlegg 🙂

 6. Ja gjerne skrive om planlegging.
  Og gjerne om å pakke «ordentlig» til turer,for voksne 🙂 spesielt nå som det blir vinter..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *