gårsdagens antrekk og teatersamling

God morgen og god onsdag! I går var det hjemmekontor som gjaldt her, og det var egentlig ganske godt med tanke på det sure været som herjet på utsiden 🍂 

Da kvelden kom dro jeg på teateret! Det er i gang igjen med øvelse til en forestilling vi skal ha i februar og jeg er så gira – som jeg har savnet dette etter at Jesus Christ var ferdig i mars. Jeg hadde post produksjons-depresjon på ekte, og var sjeleglad for at det var påske og ski og familietur på planen akkurat i den overgangsfasen. Helt sprøtt hvordan du føler deg etter at boblen sprekker, den som du bare blir dratt inn i og trives så godt i. Jeg kom over det da, selv om det ikke kjentes sånn på et tidspunkt 😉 Nå er vi altså i gang igjen og Sarsborg teaterlag skal sette opp Boeing Boeing på nyåret. Jeg har SÅ lyst på rollen som flyvertinnen Jasmin, og krysser fingrene for at jeg er verdig! Vi hadde litt leseprøver og fikk spille noen scener helt på improvisasjon i går, og neste tirsdag får vi dommen. Uæ! Litt spenning i hverdagen er godt 😉 Haha! Og jeg elsker at dette skjer nå som mørketiden er over oss, det gir masse masse ekstra overskudd og energi og omgi seg med så fine mennesker i det beste miljøet 🎭


Nå skal jeg ut på en løpetur i høstværet! I dag ble det tidlig kontortid i stedet, og trening nå 🙂 Håper dere får en kjempefin onsdag 🍂Og klikk dere innom for oppskriften på soppsuppe senere i dag – mmmm! 

31 kommentarer

 1. Dear Caroline, you look fantastic in your leather pants!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Fantastisk outfit! Du ser helt smashing ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Så gøy å være med på teater. Hektisk, men moro.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempegøy, men ja, hektisk 😀

 4. Er genseren i ull? Hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, bomull 🙂 Fra Gina Tricot.

 5. Så gøy at du fortsetter, og at det ikke bare ble en sånn engangsaktivitet 😀 Krysser fingrene

 6. Synes det er så herlig at du er med på teater. Kunne virkelig ønske selv å ta opp igjen sang, etter mange år :)! Du er flink! Kos deg masse med det!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så gøy! 😀 Om du savner det så synes jeg at du bør gjøre det! Teater gir meg så utrolig mye <3

 7. Hvor er genseren fra snapstory i går fra? Terracottal ignende på farge?

 8. Jeg gikk også på teater når jeg var ungdom. Savner det skikkelig. Lett som en gal om deter noe her i Akershus, men finner ingenting 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Det forstår jeg så godt! Er veldig glad for dette tilbudet her i Sarpsbnorg, det er jo relativt nytt – jeg var selv med på stiftelsesmøte 🙂 Kanskje dukker det opp noe i nærheten av deg snart også 🙂 Krysser fingrene for det!

  2. Silje, et tips. Søk opp St.laurentiuskoret. Det er et kor først og fremst, men hvert 2 år har de en større forestilling. Så er det mange prosjekter de er med på i tillegg. Kanskje det er noe for deg?

 9. Hei! Du ser alltid smashing ut! Jeg lurer på om du har noen tips ang BH-er. Jeg sliter mye med vondt i nakke og skuldre, og lurer derfor på om du har erfaring med gode BH-er og vil gi meg noen tips 🙂 Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes de har lekkert undertøy på Change og handler litt der 🙂 Der får du god hjelp til å finne bh-er som passer deg. Ellers er det mye fint på både h&m og for eks. Nelly eller My Muse, men om de er gode på den måten du trenger, det tør jeg ikke si noe om <3

   Klem!

  2. Hvis du bor i nærheten av Oslo vil jeg anbefale Ebbesen og Jensen i Prinsens gate. God, gammeldags undertøysbutikk der damene tar mål og hjelper deg mens du er i prøverommet 🙂

 10. Det er en ting jeg tenker på mtp alt du deler fra hverdagen din:

  Tenker du over det når du møter nye folk, som f.eks i teatergruppen din, at de kanskje vet veldig mye om deg som det kanskje ikke er naturlig å vite om andre bekjente?

  En ting at den store masse vet, men når det kommer til at man er så tett på folk man ikke kjenner så godt, og så vet de så mye av det som hos andre er helt privat?

  Jeg vet jo at dere bare deler en liten bit av livet deres, men det er tross alt mye mer enn de fleste av oss andre deler med andre enn de helt nærmeste.

  Håper det er greit at jeg spør, dette har jeg tenkt en del på.

  1. Dette har jeg også tenkt på. Tenker du noen ganger at mennesker du møter kan være såkalte «haters»? Eller mennesker som skriver om deg i diverse forum? Hadde gjort meg helt paranoid.

 11. Buksen, hvor er den fra? Lekkert antrekk

 12. Hei:-)
  Flott stil
  Den buksen var flott…hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina 🙂

 13. Du ser så bra ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 14. Er det markløft som har gjort rompen din til det den er i dag? Det er jo en utrolig endring. Den er jo iallefall en halv gang så stor! Jeg kaster meg på markløft trening.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rumpa har nok endret seg litt med årene av flere årsaker som f.eks fødsel og alder, i tillegg har jeg trent mer spesifikt på de musklene. Både med kroppsvekt, slik som NetFit-øvelsene, og markløft blant annet. Men en halv gang så stor er den ikke 😉 Bruker samme buksestørrelse som jeg har gjort i flere år også.

   https://unitedbloggers.no/uploads/sites/197/2012/07/fotballfrue_0221.jpg

   https://www.carolinebergeriksen.no/2015/06/14/den-siste-dagen-pa-stranden-og-avreise/

 15. Det med rumpa, du sa i en tidligere kommeNtar at du har hatt den siden du bar 15. Så hva er egentlig rett?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå henger jeg ikke helt med? Hva vil du vite? Jeg har alltid hatt den rumpa jeg har, har ikke alle det? Det er klart den endrer seg fra du er barn til du blir ungdom, voksen og så videre? Men jeg har alltid hatt «sprettrumpe» hvis du kan kalle det for det.

 16. jeg så på bilde i fra insta, 27. juli. Stor rumpe? eller sykkelbukse under shortsen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvis jeg må velge mellom disse er det stor rumpe, for jeg hadde ikke sykkelbukse, men en turshorts.

 17. Janet olsen

  At folk kan henge seg på det, hun har sitt egen rumpa og ferdig med det, om den er stor eller liten eller er blitt endret eller hun låne fra andre eller hva som helst , da er det hun sitt problem og folk har ikke noe å gjør med det, eller spør om det, de som gjør det , er bare misumeli og folk som er bare dumet i huset sitt. hun er som hun er, som hun vil , hun er bare helt unik med rumpe sitt og med hele kroppen hun sitt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *