min treningsuke 41

Nå er det lenge siden jeg har delt treningsuken min med dere, men nå som jeg har vært på høstferie uten noen planlegging av treningsuken i det hele tatt, var det gøy å sette seg ned for å planlegge litt og da kan jeg like gjerne dele den 🙂 I dag startet jeg dagen med en løpetur på 45 minutter etterfulgt av et mageprogram som ligger på NetFit (og som er beinhardt) før jeg også skulle gå videre til armer. Det rakk jeg ikke, men jeg rakk likevel mye, fordi jeg startet såpass tidlig, og så tenkte jeg at dersom jeg fikk tid nå i kveld, skulle jeg fullføre programmet og få trent armene også. Det fikk jeg faktisk gjort! Ikke en lang økt selvfølgelig, men 10 minutter med oppvarming og armøvelser med hantler. 

Ingen uke uten smoothie bowl! Må i hvert fall lage dette en gang i uken og i denne gangen ble det på en mandag. For en nydelig ukestart! 

Det beste med å starte treningsdagen såpass tidlig, er at jeg får nådd målet mitt med ti tusen skritt innen klokken 12:00! Ikke spør hvorfor, men det har blitt et mål for meg som jeg synes det er kjempegøy å få til – haha! Alt for motivasjonen 🙂 Nå har jeg krøpet opp i sofaen med en varm kopp te og skal se ferdig den norske dansefilmen Battle før jeg legger meg. Den er forresten SÅ fin! Jeg liker den, selv om jeg føler at jeg på mange måter har sett den samme handlingen før. Elsker dansefilmer! 


Gleder jeg meg til en ny treningsdag i morgen og ikke minst – til å dele ukens treningsøkt på NetFit med dere. Den er skikkelig bra – det er bare å glede seg! 

31 kommentarer

 1. You look fantastic, I see your training program works!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you sweetie 😀 <3

 2. Skulle gjerne hatt motivasjonen din!:-p
  Vil du dele middagsplaner denne uka ogsÄ?:) er sÄ inspirerende Ä se hva andre skal ha
  Ha en fin dag!:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne gjĂžre, da evnt. neste uke kanskje? 🙂 HĂ„per du har en fin dag ogsĂ„, Mari 🙂 <3

   1. Ja, det hadde vért topp! 🙂

 3. Hvordan lager du treningsplanen din? Kunne tenkt meg Ä gjÞre det selv ogsÄ. Savner treningsinnlegg for armer/ben og rumpe kun m egenvekt + evt manualer/kettlebell som fÞr. Kunne du lagd mer av det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg lager den i picmonkey 🙂 Du finner masse Ăžkter med kun kroppsvekt som trener armer, bein og rumpe pĂ„ instagramsiden til Netfit 😀 Sjekk den ut her: https://www.instagram.com/netfit.no/?hl=nb

  2. Ja, sĂ„ lurt!!! Det vil jeg ogsĂ„ lese mer om! Har faktisk handlet inn til din «Utradisjonell fiskegrateng», den har vi ganske ofte her i huset. Anbefales altsĂ„!!

 4. Kan jeg komme med et «treningsĂžnske»? Det hadde vĂŠrt gĂžy om du viser hvordan du tĂžyer! Øvelser du gjĂžr, hvor lenge og hvor ofte du gjĂžr det og slikt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne gjĂžre 😀 Hovedsakelig sĂ„ tĂžyer jeg etter hver treningsĂžkt 🙂 Elsker Ă„ tĂžye!

 5. Hvordan fÞlger du med pÄ tiden nÄr du kjÞrer runder pÄ 1, 2 eller 3 minutter. Ser du pÄ klokken din, eller har du nedtelling som kjÞrer samtidig som musikken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bruker klokken min 🙂

 6. KjĂžrer du noen tunge Ăžkter, eller er det for det meste kroppsvekt? For eksempel marklĂžft – hva belastning/repetisjoner ligger du pĂ„?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjĂžr jeg. KjĂžrer bĂ„de strakmark og marklĂžft 🙂

   1. Hei Caroline. Hvor mye lþfter du i marklþft? 🙂

 7. Du vil jo inspirere. Jeg bare lurer pÄ om du tror noen blir inspirert av Ä se klokken din med 10000 skritt hver formiddag? Hvor gÄr grensen mellom inspirasjon og selvskryt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg VET at folk blir inspirert av det 🙂 FĂ„r masse tilbakemeldinger.

   1. SĂ„Ă„Ă„ enig med deg Caroline! Maaange trenger VIRKELIG en klokke for Ă„ faktisk se hvordan man ligger ann med den daglige mosjonen! ALT for mange ligger langt under hva som er anbefalt! Jeg brenner SÅ for helse og mosjon/trening, og ser dette problemet daglig som PT! Mange blir motivert av Ă„ skaffe seg klokke Ă„ faktisk fĂ„ det til! Jeg blir sĂ„Ă„Ă„ glad da! SĂ„ JA, du motiverer! Og sikkert provoserer noen, tydligvis! Men det er jo kun sĂ„ godt ment av deg Caroline! Heia, heia deg! Stor klem! ❀

   2. Jeg mener ikke selve klokka – jeg blir ogsĂ„ inspirert av min egen klokke. Jeg mener at jeg ikke bryr meg sĂ„ mye om dine skritt og hvor tidlig du blir ferdig med dem. Forresten gikk det et program pĂ„ nrk2 i gĂ„r hvor forskere har funnet ut at 10000 skritt om dagen omtrent bare er tull. Det har mye mindre Ă„ si for helsen enn hva man fĂžr har trodd.

  2. Jeg er ÄÄÄÄ lei den klokka. De fleste smÄbarnsforeldre gÄr sÄ mye hver dagen.

   1. Caroline Berg Eriksen

    ELSKER den klokka 😀

  3. Tror mange blir inspirert, men det som er lite inspirerende er kommentarer som din, den nedenfor IDA, med de fleste smÄbarnsforeldre gÄr sÄ mye hver dag , og den fra IDAHO om klÞrne. Dette er helt unÞdvendige kommentarer og kun servert for Ä vÊre frekke. Akkurat her kommer det inn vet du. Har du ikke noe pent Ä si sÄ hold munn. Alle mÄ ikke like alt, men en trenger ikke da vitterlig ikke dele det, eller gjÞr det dagen deres Ä skrive ufine kommentarer pÄ en blogg ?

 8. hvordan lager du din smoothiebowl? hva er det i smoothien og hva er det pÄ toppen? ser deilig ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her er et innlegg om smoothie bowls: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/05/20/favorittopping-smoothie-bowl/

   Klem 🙂

 9. NÄr du trener rumpe og lÄr..bruker du vekter og trener andre type Þvelser da eller bruker du rumpeÞvelsene uten vekter som ligger pÄ Netfit?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker Ăžvelsene som ligger pĂ„ NetFit, men kjĂžrer marklĂžft i tillegg 🙂

 10. Kan anbefale appen Seconds for Ä holde orden pÄ tida! Du kan stille den inn slik du selv Þnsker. Bippe halvveis, bippe ferdig osv. Fungerer uavhengig av ev musikk du har pÄ tlf eller hÞyttaler. For Þvrig veldig inspirerende bootcamp-Þkt pÄ Netfit idag! Takk for at du deler!

 11. Hvor kommer det fine treningstĂžyet ditt fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bukse fra Rhönisch og topp Aimn 🙂

 12. Du er sĂ„ inspirerende! Kunne du vist hvordan du varmer opp og hvilke Ăžvelser du gjĂžr nĂ„r du trener armer? 🙂

 13. Hvor er skinnbuksen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *