bowling – hva er det?

sponset opphold: vestlia 

Åååå! Så var høstferien 2019 offisielt over, men for en fin høstferie det har vært! Sitter igjen med følelsen av at vi har vært litt på vinterferie også, ettersom hele Geilo plutselig var dekket i snø. Vi har ikke byttet til vinterdekk ennå, men vet at det står på angendaen til uken, tror det kan være like greit å få det gjort. Heldigvis gikk hjemveien fint likevel, for vi måtte jo ikke kjøre lange biten fra Geilo før snøen var helt borte og høsten var på plass igjen. 

Den siste kvelden vår på magiske Vestlia – som virkelig tilbyr absolutt alt en familie kan ønske seg, vi snakker lekeland, badeland, bowling, uteaktiviteter og utrolig flotte turmuligheter – herregud vi elsker Vestlia!! – så hadde vi bestilt tid for å bowle. Litt for store sko til lillesøster, men pytt sann, det var jo så gøy! Selv om jeg er HELT elendig på bowling. Teknikken og jeg samarbeider liksom de siste rundene, da finner jeg ut hva som funker for at kula ikke skal gå i renna hver gang – jeg tror helt serøst det skjedde tre runder på rad, men da er det jo altfor sent for en god plassering. Ja, ja. Jeg henger ikke med hode av den grunn jeg altså – tap og vinn med samme sinn?! Det viktigste for meg er at vi har det gøy sammen, og det har vi! For en MAGSIK uke! Jentene snakker allerede om at de vil tilbake  😍


Nå skal jeg lage matplan for absolutt hele uken (ok, ikke for lørdag og søndag) før jeg stuper i seng tidlig. Jeg må opp og hoppe til vanlig tid i morgen, og det er liksom alltid hakket seigt etter ferie. Men likevel – jeg er klar som et egg for hverdagen igjen 🙂

16 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Så kjekt å se (og lese) innleggene fra Geilo. Det er så fint der, et utrolig vakkert område!
  Jeg lurer på en liten ting i forhold til Ronaldo og Hugo. Hvordan dere løser det med dem når dere er på hotell og skal gjøre aktiviteter der de ikke kan være med? Jeg har selv en liten hund, og har ikke helt turt å la han være aleine på hotellrom, da jeg er litt redd for at han skal bjeffe eller være urolig der inne uten at vi er klar over det. Derfor er jeg egentlig bare litt nysgjerrig på hvordan dere pleier å løse det, eller hva dere har best erfaring med. Om det fungerer best å ha dem i bur, eller om de får gå fritt inne på rommet?
  Hilsen fra Helena 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du liker innleggene 🙂

   Hugo og Ronaldo er på hotellrommet og går fritt rundt! Det går helt fint, men det kommer jo an på hundene, de er jo forskjellige 🙂

  2. Vi har brukt en babycall-app på telefonen når vi har vært på hotell med hunden vår. Legger igjen en telefon eller en tablet på rommet og så har vi med oss en telefon sånn at vi kan høre om hun bjeffer 🙂 Funker jo bare om man har to devicer, da.

 2. er så glad for at dere velger vestila ovenfor dr.holms neste gang så får dere stoppe innom hallingdal feriepark

 3. Hvorfor sier du at du ikke bruker ungene i reklame? Her reklamerer de jo for bowling på Vestli. De har jo vært med og reklamert nesten hele høstferien. Det er jo ingen forskjell på det er eller om de skulle hatt på seg en jakke som de reklamerte for.

  1. Caroline Berg Eriksen

   En familieaktivitet som vi selv har tatt initiativ til og hvor det er helt naturlig at de er med, er noe helt annet enn om vi skulle brukt de i en jakkereklame.

   1. Men du er enig at du bruker barna i en reklame?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, og den type reklame har jeg ingenting i mot å ha dem med i 🙂

   3. Det siste svaret ditt her syns jeg var overraskende ærlig og fint. Om man er enig eller ikke er jo en annen sak, men jeg syns det er ålreit at du kaller en spade for en spade. 🙂

 4. Hvor er det hvite settet ditt fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelly 🙂

 5. Hvor er joggedressen til jentene fra? Ser nydelige utSkjønne jenter du har Caroline❤️✨‍♀️
  Klem

 6. Hei! Hvor er antrekket fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelly 🙂

 7. *Link til antrekket?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *