winter wonderland i oktober

Plutselig var hele Geilo dekket av snø da vi våknet i går og det ga seg heller ikke med det første. Jeg fikk skikkelig julestemning og startet umiddelbart å drømme om nøtteknekkere, røde puter i velur og lukten av granbar… men likevel er det jo hakket for tidlig med julestemning – selv for meg. Vi var litt usikre på hva vi skulle gjøre, ettersom vi ikke helt visste hvordan turløypene så ut i all snøen, men vi endte opp med å gå en tur likevel. Det viste seg å være ganske vanskelig ettersom stien nesten hadde snødd igjen, i tillegg var det kaldere enn vi trodde og hundene (les: Hugo) synes det var en skikkelig utfordring. Snøen var såpass ny at den kladdet seg til de små potene hans og etter bare en kilometer klarte han nesten ikke å gå, så vi måtte stoppe og forsøke å få av alt sammen, men det er jo også ganske vanskelig! Vi satt oss like greit ned for å raste og få i oss litt varm drikke etter en ganske kort avstand, men det var så koselig der! Se på denne utsikten ❄

Hugo fikk sitte på fanget og varme seg, og etterpå gikk vi litt videre før vi snudde og gikk tilbake  igjen. Det ble en kort, men likevel veldig fin (og overraskende kald) tur 🙂 


I dag våknet jeg litt for tidlig til lørdag å være, men ettersom alle de andre sov, snek jeg meg til treningsrommet for en liten økt. Etter 45 minutter så jeg for meg at resten av gjengen hadde våknet, men de sov fortsatt, så jeg dusjet og drakk kaffe, pakket ferdig kofferten og vekket dem klokken ni! Snakk om syvsovere! Vi satt lenge med frokosten og nå er vi i hotellets lekeland før vi skal kjøre hjemover hvert øyeblikk 🙂 Vi har hatt det så fantastisk fint på høstferie 🍁

28 kommentarer

 1. Hei!
  Så fine bilder (som vanlig) 😀
  Hvor er buksa og jakka di fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er fra Twenty four 🙂

 2. Nydelige bilder fra fjelletJeg syns anorakkene fra Twentyfour er store i Str, hvordan syns du buksen er? Stor eller normal?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg synes de er normale i størrelsen 🙂

 3. Elisabeth L

  Fantastiske bilder og sikkert super fine minner for dere <3 kos dere masse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Kjenner jeg ikke er helt klar for snø enda! Men fine bilder var det. Veldig hyggelig på stølen, men det var kanskje ikke åpent nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det er åpent nå 🙂

 5. Du er et friskt pust i en verden som ellers fokuserer noe så innihelvette på klima og miljø. Synes folk skal roe ned hysteriet noe kraftig. Du spiser kjøtt når det passer deg, reiser både med fly og på cruise, du har guts nok til offentlig vise at du støtter klesindustrien (skal ikke økonomien gå rundt, kanskje?) med lekre antrekk, du er en av de få som tør å stå i mot presset. Er så lei næææging fra folk som tror de kan redde verden ved å spise planter og ta tog. For meg er du en stor inspirasjon og jeg elsker å følge med deg. Så takk for det. Håper du kan stå i mot presset og overse de som sier at du oppfordrer til kjøpepress. Ro dere ned, folkens.

  1. Hej Hanne! Du borde kanske läsa på om forskning kring klimatförändringarna? Vi har några år på oss att vända skutan om vi ska slippa ödesdigra konsekvenser i framtiden. Vet du att klädindustrin är en riktig bov som ödelägger livsvillkor i Asien? Många tusentals familjer måste tex dricka vatten som blivit förorenat av textilindustrin.

 6. Da var jeg tilbake med å lese bloggen igjen etter høstferien deres. Ser du trente rett etter du kom hjem fra ferien. For meg som veldig fort bilsyk, samt hvor mye det tar på å reise med unger, bikkje etc. så synes jeg det blir litt krampeaktig. Mitt spørsmål er, hvorfor kjøre treningsøkt rett etter hjemkomst, føler du at du MÅ, eller gir det deg virkelig velvære etter en lang tur hjem? Akkurat det skjønner ikke lille meg. Gleder meg forresten til vanlig uke på bloggen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Velkommen tilbake 🙂

   Jeg trente på morningen før vi reiste, ikke da vi kom hjem 😉

   1. Akkurat, da skjønner jeg, hadde bare ikke orket etter en sånn lang biltur selv 🙂

 7. What is white gloves brand?

 8. Monica M. B.

  Kaldt, men fint. Er dette et hotell som stenger til vinteren? Det så fint ut, fristet med rømmegrøt og spekemat når jeg så skiltet, he he ;o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er åpent året rundt 🙂

 9. Sååå nydelige bilder, gleder meg til jul , <3 god tur hjem ,til deg og din vakre familie 🙂 kvalitet i alt du gjør = beste bloggen <3
  Hviken brynblyant bruker du? (er i overkant opptatt av bryn 🙂 og dine er helt perfekte <3 klemmer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3

   Jeg bruker Brow Wiz fra Anastacia Beverly Hills 🙂

 10. Hei! Hvor er koppene i tre fra? ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   XXL 🙂

 11. Takk for en uke med utrolig hyggelige innlegg og flotte bilder! Alltid så fint å få «være med» dere på ferie:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Så koselig at du synes det <3

 12. åh nei! Hver gang jeg ser deg i en av de nydelige Twentyfour anorakkene ombestemmer jeg meg om hvilken farge jeg vil ha 😉

  For noen herlige bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Sorry :p

 13. Var også på fjellet i helgen. Forventet meg flotte høstfarger. Men der var det full vinter. Det kom som ett sjokk, den var ikke vi klare for enda.
  Men det var aldeles nydelig å se på. Så fikk forsmak på hva vi har i vente. Godt å komme ned til høsten igjen var det haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Skjønner hva du mener 🙂

 14. Beautiful pictures Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Sarah <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *