yatzy + in room dining

sponset opphold: vestlia resort 

Hei fra snøen! Ja, for her snør det faktisk! Det startet i går ettermiddag og det har ikke stoppet ennå, så vi er litt usikre på hvordan vi skal gripe dagen. Haha! Jeg hadde faktisk planer om zipline i dag også, men nå må jeg først finne ut av om den fortsatt går og ikke minst – det er tungt skydekke og alle høstfargene ligger begravet i snø, så jeg vet liksom ikke om det er noe poeng i å konfrontere frykten om det likevel ikke er optimalte forhold? Uæ! Vi får se hva vi gjør og hva som skjer. 

I går hadde vi planlagt innedag på grunn av alt regnet (som omsider ble til snø – hei julestemning 🎅🏼) og dagen gikk med til trening, yatzy, kakao, badeland, lekeland og middag på rommet. En helt nydelig dag med maks feriestemning! 

Vi hadde planlagt langtur i dag fra tidlig morgen, men nå venter vi til snøen har stoppet opp – fottur i skogen i all denne nysnøen tror jeg kan bli en utfordring vi ikke er helt forberedt på. Vi får bare se hva dagen bringer – i mellomtiden har vi masse å gjøre her på hotellet og vi har booket bowling til senere i dag også 🙂 


Hører rykter om at solen skinner hjemme i Sarpsborg, så vi håper den kommer hit snart 🙂 Har så lyst på høstfarger bare litt til🍂

19 kommentarer

 1. Heldige dere er som får gratis opphold. Hvordan aktiviteter er det for barna på hotellet ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lekeland, badeland, bowling, shuffleboard og pumptrack 🙂 I tillegg har du høyt og lavt park og trampoline rett utenfor 🙂

   1. Kunne de ha laga ei innlegg med bilder av aktivitetane Vestlia har å by på?
    Så mykje fiine bilder av naturen rundt, så ville gjerne sett litt meir av fasilitetane om ein tenker å ta seg ein tur der sjølv

 2. Høst i Norge – ikke alltid man får gjort det man planlegger pga været, men hyggelig med inneaktiviteter også, da 🙂
  Bare litt nysgjerrig; har aldri hatt lange negler selv, lurer på hvordan det funker med lange negler og bowling? 🙂 Kos dere!

 3. Jeg bare lurer på…Ser du veldig ofte matcher jentene dine i like klær, og også i ytterklær som koster litt mer, og slites mindre på før det vokses ut av. Arver ikke Naia ting av Nelia? Skjønner godt at det er stas å matche de, men synes det er litt råflott ovenforfor miljøet og hvordan det sees på utad at de «alltid» er matchet i så like klær.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Naia arver mye av Nelia, men de er litt «off» på årstidene hva gjelder størrelse så det er ikke alt som passer 🙂

   1. Ah!jeg tok vist ikke det i betraktning!Da forstår jeg:)

   2. Er det ikke 2 mnd forskjell på dem..? Logikk runs in mysterious ways (en kommentar dine lovers will hate;)

   3. Caroline Berg Eriksen

    Jo, men de vokser jo ikke likt.

   4. Har selv to jenter med 3 mnd forskjell på vintermånedene. Og selv om de er så og si er like lange og vekt så passer de ikke samme str på klærne. Så har måttet kjøpe litt nytt/brukt til lillesøster også i tillegg har hun såklart arvet mye av storesøster av de klærne som ikke er sesong.

 4. Koselig med innekos også! Men jeg henger meg alltid opp i «rare» ting..Spiller dere vanlig yatzy med 6 terninger?? Da blir det jo en til overs på straightene, hus osv??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi er rustne, er vel Maxi man bruker 6 :p

 5. Blouse?

 6. Lurer på hva slags romtype dere har på Vestlia. Ser veldig fint ut der 🙂 Ønsker dere et fortsatt fint opphold!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har to dobbelttrom med en stue og kjøkken i mellom 🙂

 7. Ble kortvarig høstfarger til fjells for dere i år, enig med deg at høst turer blir ikke helt det samme når man må stampe i snøen! Godt det er mye gøy å finne på inne også på vestlia 🙂 Skjønner deg veldig godt at du vil vente til bedre forhold med å ta zipline utfordringen. God ferie videre 🙂

 8. Lykke til hvis det blir zipline! Og kos dere med inneaktiviteter og bowling 🙂 Herlig med kvalitetstid med familien!

 9. Kjør zipline! Jeg hadde gleden av å kjøre over Prestfosstraversen i Lom i sommer, det må ha vært en av mine beste opplevelser noensinne.
  Det skal sies at jeg ikke har barn, og dermed ikke er så redd for at det skal skje meg noe. Men, jeg er sikker på at den mestringsfølelsen du kommer til å sitte med er verdt det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *