den vakre høsten med alle sin farger

I går hadde vi en kjempefin fottur! Vi kjørte bilen et lite stykke sydover, til Dagali, og gikk innover i skogen derfra. Naturen er virkelig på sitt vakreste nå – har dere sett så nydelige farger? Vi falt helt pladask for omgivelsene da vi kom til en liten innsjø, og selv om vi gikk videre derfra snudde vi etter noen kilometer fordi vi ville sitte der og spise nisten vår 🙂 Vinden var litt mildere i går, men fortsatt blåste det en god del. Naia pakket seg så godt inn i jakken sin hun bare kunne, med hetta rundt hodet, og vi hadde fortsatt roser i kinnene ved frokostbordet alle sammen 🙂 Utrolig deilig med frisk luft hver dag – dessuten er det ganske utrolig hvor motiverte barna blir så fort du har litt bensin å tilby på veien. I går hadde vi seigmannpremie for hver 500 meter de gikk 😉 


I dag tror jeg vi skal gå oppover i skibakkene og se på den fine utsikten fra toppen 🙂 Det har regnet litt i natt, men jeg håper tørker opp – frokosten er i hvert fall i magen for en stund siden og vi er klare for en ny dag 🍁

32 kommentarer

 1. Så flotte bilder du deler! Heldige unger som lærer å bli glad i vår vakre natur. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 🙂

 2. Så fine bilder. Hvorfor står du alltid å peker med begge barna på bilder når dere ser utover? Vet hva det skal kommunisere, men er så klisjé 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg peker alltid på noe når vi står og kikker – enten er det de som ser noe som de vil at jeg skal se (og de peker) eller jeg ser noe som jeg vil at de skal se. Vi står ikke rett opp og ned uten mål og mening, men snakker om hva vi ser rundt oss – enten det er en fugl eller et fint tre 🙂 Så tilfellet er at jeg faktisk peker på noe, ikke at det er klisjé og nødvendigvis skal bety noe spesielt for bildet.

 3. Er jakken din så kort i ermene? Har du den ‘vanlige» størrelse? Den er kjempefin, men virker litt snau. Jeg vil ha god plass til bevegelse i turklærne.

  Ellers er bildene bra høstfjellet nydelige, så heldige dere er som kan ta fri i høstferien <3 her må dessverre ungene på sfo alle dagene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er helt normal i ermene, om du ser etter har jeg strammet den inn slik at den skal sitte godt over den tykke genseren jeg har under. Har ull + tykk, strikket genser + denne jakken og orker ikke at ting skal skli, derfor synes jeg det er bedre å stramme den med borrelåsen 🙂 Har hatt denne jakken over flere sesonger nå og synes den er skikkelig god 🙂

 4. Nydelige bilder. Flinke deres små er som går og går.. Bensin virker altid. Husker det godt, med sønnen min når han var liten.
  Skal på fjellet i helgen å gleder meg enormt når jeg ser hvor vakkert det er der nå. Kos dere videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, de er så flinke <3 Forstår godt at du gleder deg – det er så vakkert nå! <3

 5. Synes det er så fantastisk at dere velger å fokusere mer på å være ute i den fantastiske, norske naturen vår. Selv blir jeg utrolig inspirert, og det er jeg uten tvil ikke alene om! Takk for det <3 Tror heller ikke noen andre kunne fanget opp den vakre naturen vår på samme måte som dere, dere er altså så utrolig dyktige! Ønsker dere en fortsatt herlig ferie, jeg gleder meg til å følge videre. Stor klem fra meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, J! Tusen takk <3 En god klem tilbake til deg 🙂

 6. Det ser så herlig ut!

 7. Vi skal på Vestlia med vår sønn om et par dager. Hvor anbefaler du at vi kan gå på en liten rusletur rett fra hotellet ? Fantastiske bilder dere har knipset-jeg/vi gleder oss masse 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Anbefaler dere å sjekke UT.no eller laste ned appen Outt 🙂 Der er det masse turtips! Ellers har du jo Ustedalsfjorden rundt, det er bare å gå fra hotellet. Eller turen vi tok mot Glitreberget, men da må du kjøre 15 minutter før du parkerer.

   https://ut.no/turforslag/1112216/ustedalsfjorden-rundt
   https://ut.no/turforslag/1111788/kort-tur-til-hotel-californa

   Ellers tenkte vi å gå denne i morgen 🙂

   https://ut.no/turforslag/1110383/rundttur-hakkesestlen-birgithovda-hakkesetstlen

   1. Et annet tips er å kjøre et lite stykke opp ved Havsdalen innover til Prestholt og parkere bilen ved Skarveranshytta. Da kan dere gå inn til Prestholt og spise rømmegrøt. Superfin tur der dere følger skarven og kommer ordentlig opp på fjellet i hardangerviddas rike. Ellers så er det supert å kjøre inn til Tuva turisthytte midt i hardangervidda.Kos dere masse Caroline, klem fra en lokalkjent!

 8. Line Rønning Hanssen

  Hei, jeg ser på bloggerne på TV og ville bare fortelle at du Caroline virker som en sprudlende herlig og tvers igjennom god person.
  Det vil alltid være troll der ute som hele tiden skal være negative og ufine. De skal du ikke sjenke en tanke. Har man ikke noe positivt eller konstruktivt å komme med så la vær å skrive.
  Et lite tips hvis ting er litt leit. Samle alle glade og positive kommentarer i et glass og ta de frem på en dårlig dag får å få litt påfyll av glede Hilsen fra Line

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 😀

 9. Dere er så utrolig flinke til å ta bilder, det er så inspirerende og flott å se alt dere finner på med jentene deres. Har selv 2 gutter og ønsker å bli mer aktive ute med de. Kanskje du kunne laget et «ut på tur» necessity innlegg hvor du deler hva som er kjekt å ha for ulike turer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det kan jeg se om jeg får til å lage!

 10. Nydelige bilder 🙂 Kunne du skrevet litt om hvilke turklær du har til barna? Sko, bukser og jakker? Jeg har ei på samme alder så det er veldig kjekt med anbefalinger 🙂

 11. Hvor er skoene dine fra? er det fjellstøvler? Er de vanntette? Har de vibram-såler? Er det de samme som du hadde på et annet bilde for noen dager siden? jeg synes disse ser rosa ut, og jeg ønsker meg rosa fjellstøvler, men har ikke sett noen som likner de du har på deg når jeg har vært utkikk. Fortsatt god ferie!

 12. Hei Caroline 🙂

  Jeg blir nysgjerrig på hvor mange ulike turantrekk du har og hvor mange du mener er nødvendige?
  Med det mener jeg turbukse og jakke. På bare to turer er alt bortsett fra skoene byttet ut.

  Føler du ikke et ansvar om å legge mindre kjøpepress på leserne i disse klimatider? Eller er varierte bilder viktigere for deg?

  Svar meg gjerne, for jeg blir nysgjerrig på hva du mener 🙂

 13. For noen flotte høstbilder! Heldige jentene deres, som får så mange fine naturopplevelser. Fortsatt god høstferie til dere. Har barnehagebarn selv, men nesten så det blir litt deilig med skolebarn, så man «må» ta seg ferieuker igjennom året også. Husker jo godt høstferie, vinterferie etc fra oppveksten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hanne 🙂 Ja, det er litt rart :p Vi har aldri hatt det slik, i hvert fall ikke da Lars-Kristian spilte fotball.

 14. Hvorfor har du denne jakken i tre farger? For å få varierte bilder? I går hadde du på en grå, nå rosa og på Instagram en blå/grønn…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi jeg liker å variere hvilke klær jeg har på meg 🙂

 15. Hei

  Lurte bare på hvilket merke dere har i bæremeis- om om dere er fornøyd??

  Ha en fin kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Little Life 🙂 Den er god å bære med, men den tar en del plass da den ikke kan legges sammen når du pakker. Du kan heller ikke oppbevare noe i den, men jeg tror det går an å kjøpe en liten bag som festes under.

 16. Jeg leste på KG at noen tok på vei fordi det ble stilt spørsmål om størrelsen på klærne dine. Jeg håper du ikke tok det ille opp, og jeg oppfattet det heller ikke som du tok det ille opp, men om det er tilfelle så beklager jeg! Du er ei flott dame og jeg skjønner godt at kleskjedene vil bruke deg. Og jeg syntes det var litt kult at vi har samme antrekk, selv om jeg klarer meg med én farge 😉 Sannheten er at jeg blir inspirert av mye av det du har på deg (hvor kommer luen i fra, Caroline?) og da har du gjort jobben din godt.

  Men det er noen ganger du tilsynelatende velger feil størrelse og da yter du ikke klærne rettferdighet. Det var faktisk bare ment som et tips 🙂

  Og bildene er virkelig nydelige og det så ut som om dere hadde en flott tur! Jeg likte også veldig godt innlegget fra Dovre, so what om dere bare bodde i telt en natt og at den utgamle bikkja gikk uten bånd? Dere viste Dovre fra sin beste side, kjempegod reklame for Norge som ferieland!

  En annen ting jeg synes er fint er hårtips. Jeg har samme hårkvalitet som deg og vet at det kan være komplett umulig å få det pent til tider, men du er alltid flawless! Til og med på tur 🙂

  Det er mye du gjør som jeg er dypt uenig i, men jeg vet at det er kritikk som ikke blir publisert (KG ;)). Derfor forteller jeg hva jeg synes er bra med bloggen, hva jeg som leser blir inspirert av, og håper det genererer fler slike innlegg. Jeg kan sikkert ramse opp mer enn friluftsliv og hår, men da har jeg laget et helt blogginnlegg, og det er din jobb 🙂

  Så, håper vi er venner selv om jeg stusset på størrelsen 🙂

 17. Jeg må bare si at dere tar så fantastiske bilder! Det er ingen norske blogger som kan matche dere på bildekvaliteten. Tommel opp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig at du synes det 😀

 18. Herligfred for noen fine bilder!! Blir veldig inspirert 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sarah <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *