høstferien kan begynne 🍂

sponset opphold: vestlia resort 

God kveld fine lesere! Vi har startet høstferien, det vil si at Nelia har sin aller første skoleferie og vi har tatt turen til Geilo! Med oss har vi både hunder, sykler, masse gode klær og godt humør – så vi er klare for nesten en hel uke med frisk luft, fotturer, sykkelturer, gøy i badeland og lekeland på Vestlia Resort 🙂 Her er det så fint og jentene er alltid så gira på å komme hit, at de synes den 5 timers lange kjøreturen (som tross alt tar 10 barne-tver!!) kunne gått en smule fortere 🙂 

(annonselenke Nelly) sko HER 

Vi kom oss frem tilslutt og det gikk overraskende fort med lydbok i bilen for oss voksne og gøy på iPaden for de minste i baksetet 🙂 Vi har fått i oss middag, dessert og alt som er godt, og nå er vi slitne etter en lang dag alle sammen. Jentene har sluknet for lenge siden og jeg begynner å bli klar for å køye selv også. Gleder meg til å våkne opp til en ny dag i morgen, komme meg ut i den friske luften med den fine gjengen min og bare nyte noen dager til fjells 🍁 Kanskje det blir zipline på meg også? Vet ikke helt om jeg har fått samlet nok mot, men det har jo gått et helt år siden forrige gang jeg prøvde meg nå… så vi får se 🙂 Hadde jo vært så gøy! Håper dere har hatt en fin helg 🍄

24 kommentarer

 1. God høstferie! Hvor er genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   En gammel favoritt fra Zara 🙂

 2. God høstferie til dere på fineste Vestlia 🙂 Knall fint hotell som har det meste…. Akkurat vært der, digger det hotellet! Lykke til om du tar zipline, du hadde følt så på at du har overtaket og ikke motsatt 😉 Og det vil gå helt fint 🙂 Kos dere i frisk fjelluft på fine Geilo 🙂

 3. Elisabeth

  Kan du gi noen tips til aktiviteter ute med barn der? Turer, besøksgård eller lignende? Tenkt på og dra en langhelg med en som er 2 år men usikker på om det er noe for en som er så liten☺️

 4. Åå det er så fint på Vestlia! Kos dere masse! Hvis du tør å ta den ziplinen så er du modig, fy så bratt det er ned!

 5. Kos dere masse, masse, fine familien! God klem til deg skjønning!❤️

 6. Have a wonderful time there and enjoy the nature, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Dersom dere får tid, anbefaler jeg å dra til Langedrag naturpark. Man er der på under 1 time. Helt fantastisk sted for små – og store:) Ha en flott høstferie i nydelige Geilo!

 8. He i Caroline, hvordan får topp-bloggere sponset opphold på hotell osv? Er det hotella som kontakter bloggeren og tilbyr oppholdet? For hele familien? Hva må bloggeren forplikte seg til ? Er der nok å bare skrive om evn hotellet? Fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er som med alle andre samarbeid, enten tar vi kontakt, eller så er det kunde som tar kontakt 🙂 Det varierer. Hva avtalen innebærer varierer også, det kommer helt an på hva man kan tilby i retur.

   Tusen takk 🙂

 9. Unnskyld at dette ikke har noe med blogginnlegget å gjøre, men kanskje du Caroline (som har en så fin klesstil!) eller noen andre i kommentarfeltet kan komme med noen tips. Datteren min blir døpt i oktober, og jeg har vanskelig for å finne en pen kjole som også passer for amming! Finner noen flere hverdagskjoler, men ikke noen som er ekstra fine som du kan ha på deg ved dåpen. Har du/dere noen tips om hvor jeg kansje kan hitte en ammevenlig kjole?

  1. Frøydis

   Hei, Jenny:)
   Seraphine.com har en del fine kjoler, også festkjoler beregnet på amming. Det tar kort tid fra bestilling til du får varene. Du må imidlertid betale toll på 25 %.

   1. Tusen takk for tipset Frøydis! 🙂

  2. Hei, jeg ville sett på Zalando og Boozt og lett etter kjoler med knapper hele veien ned. Omslagskjoler fungerer også. Fint å kjøpe noe man kan bruke etter ammeperioden er forbi:) God dåp!

 10. God høstferie til deg og den fine familien din! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Hei! Hva koster en ukes opphold? Ser veldig fint ut, kunne tenkt meg ei uke i vinter

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det varierer veldig og kommer helt an på når du ønsker å bo her, og hva slags romtype du velger 🙂

   Det er kjempefint her! 😀

 12. Hadde dere reist på høstferie dit hvis det ikke var spons? Ferie der gjentar dere med jevne mellomrom , hva slags reklame forventer Vestlia seg, de har jo ikke fornyet så mye de siste par årene? Veldig fint der, har vært der selv, men jeg detter av bloggen litt på disse sponsede turene dessverre, og det gjelder alle bloggere. Det blir så mye oppstilt og ikke så naturlig synes jeg da. Men seff, ønsker dere en herlig høstferie. Bra dere kunne dra i uke 40, da pleier det å være ganske fullt der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har vært her flere ganger uten at det har vært sponset, så ja 🙂

 13. Veronica

  Lyst å dra dit vi også. Fins det noen rabattkode for opphold der kanskje?:)

 14. Haha vi bruker og å måle tid i antall barne TV

 15. Hvor er den fine tightsen i fra? 🙂 !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Rhönisch 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *