hþstferien kan begynne 🍂

sponset opphold: vestlia resort 

God kveld fine lesere! Vi har startet høstferien, det vil si at Nelia har sin aller første skoleferie og vi har tatt turen til Geilo! Med oss har vi både hunder, sykler, masse gode klær og godt humør – så vi er klare for nesten en hel uke med frisk luft, fotturer, sykkelturer, gøy i badeland og lekeland på Vestlia Resort 🙂 Her er det så fint og jentene er alltid så gira på å komme hit, at de synes den 5 timers lange kjøreturen (som tross alt tar 10 barne-tver!!) kunne gått en smule fortere 🙂 

(annonselenke Nelly) sko HER 

Vi kom oss frem tilslutt og det gikk overraskende fort med lydbok i bilen for oss voksne og gøy på iPaden for de minste i baksetet 🙂 Vi har fått i oss middag, dessert og alt som er godt, og nå er vi slitne etter en lang dag alle sammen. Jentene har sluknet for lenge siden og jeg begynner å bli klar for å køye selv også. Gleder meg til å våkne opp til en ny dag i morgen, komme meg ut i den friske luften med den fine gjengen min og bare nyte noen dager til fjells 🍁 Kanskje det blir zipline på meg også? Vet ikke helt om jeg har fått samlet nok mot, men det har jo gått et helt år siden forrige gang jeg prøvde meg nå… så vi får se 🙂 Hadde jo vært så gøy! Håper dere har hatt en fin helg 🍄

24 kommentarer

 1. God hĂžstferie! Hvor er genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   En gammel favoritt fra Zara 🙂

 2. God hĂžstferie til dere pĂ„ fineste Vestlia 🙂 Knall fint hotell som har det meste…. Akkurat vĂŠrt der, digger det hotellet! Lykke til om du tar zipline, du hadde fĂžlt sĂ„ pĂ„ at du har overtaket og ikke motsatt 😉 Og det vil gĂ„ helt fint 🙂 Kos dere i frisk fjelluft pĂ„ fine Geilo 🙂

 3. Kan du gi noen tips til aktiviteter ute med barn der? Turer, besĂžksgĂ„rd eller lignende? Tenkt pĂ„ og dra en langhelg med en som er 2 Ă„r men usikker pĂ„ om det er noe for en som er sĂ„ litenâ˜ș

 4. ÅÄ det er sÄ fint pÄ Vestlia! Kos dere masse! Hvis du tÞr Ä ta den ziplinen sÄ er du modig, fy sÄ bratt det er ned!

 5. Kos dere masse, masse, fine familien! God klem til deg skjĂžnning!❀

 6. Have a wonderful time there and enjoy the nature, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Dersom dere fĂ„r tid, anbefaler jeg Ă„ dra til Langedrag naturpark. Man er der pĂ„ under 1 time. Helt fantastisk sted for smĂ„ – og store:) Ha en flott hĂžstferie i nydelige Geilo!

 8. He i Caroline, hvordan fÄr topp-bloggere sponset opphold pÄ hotell osv? Er det hotella som kontakter bloggeren og tilbyr oppholdet? For hele familien? Hva mÄ bloggeren forplikte seg til ? Er der nok Ä bare skrive om evn hotellet? Fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er som med alle andre samarbeid, enten tar vi kontakt, eller sĂ„ er det kunde som tar kontakt 🙂 Det varierer. Hva avtalen innebĂŠrer varierer ogsĂ„, det kommer helt an pĂ„ hva man kan tilby i retur.

   Tusen takk 🙂

 9. Unnskyld at dette ikke har noe med blogginnlegget Ä gjÞre, men kanskje du Caroline (som har en sÄ fin klesstil!) eller noen andre i kommentarfeltet kan komme med noen tips. Datteren min blir dÞpt i oktober, og jeg har vanskelig for Ä finne en pen kjole som ogsÄ passer for amming! Finner noen flere hverdagskjoler, men ikke noen som er ekstra fine som du kan ha pÄ deg ved dÄpen. Har du/dere noen tips om hvor jeg kansje kan hitte en ammevenlig kjole?

  1. Hei, Jenny:)
   Seraphine.com har en del fine kjoler, ogsÄ festkjoler beregnet pÄ amming. Det tar kort tid fra bestilling til du fÄr varene. Du mÄ imidlertid betale toll pÄ 25 %.

   1. Tusen takk for tipset Frþydis! 🙂

  2. Hei, jeg ville sett pÄ Zalando og Boozt og lett etter kjoler med knapper hele veien ned. Omslagskjoler fungerer ogsÄ. Fint Ä kjÞpe noe man kan bruke etter ammeperioden er forbi:) God dÄp!

 10. God hĂžstferie til deg og den fine familien din! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Hei! Hva koster en ukes opphold? Ser veldig fint ut, kunne tenkt meg ei uke i vinter

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det varierer veldig og kommer helt an pĂ„ nĂ„r du Ăžnsker Ă„ bo her, og hva slags romtype du velger 🙂

   Det er kjempefint her! 😀

 12. Hadde dere reist pÄ hÞstferie dit hvis det ikke var spons? Ferie der gjentar dere med jevne mellomrom , hva slags reklame forventer Vestlia seg, de har jo ikke fornyet sÄ mye de siste par Ärene? Veldig fint der, har vÊrt der selv, men jeg detter av bloggen litt pÄ disse sponsede turene dessverre, og det gjelder alle bloggere. Det blir sÄ mye oppstilt og ikke sÄ naturlig synes jeg da. Men seff, Þnsker dere en herlig hÞstferie. Bra dere kunne dra i uke 40, da pleier det Ä vÊre ganske fullt der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har vĂŠrt her flere ganger uten at det har vĂŠrt sponset, sĂ„ ja 🙂

 13. Lyst Ä dra dit vi ogsÄ. Fins det noen rabattkode for opphold der kanskje?:)

 14. Haha vi bruker og Ä mÄle tid i antall barne TV

 15. Hvor er den fine tightsen i fra? 🙂 !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Rhönisch 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *