slik styler jeg håret: krøller

inneholder reklame: coverbrands + oribe

Endelig en video på hvordan jeg krøller håret! Jeg får spørsmål om dette hver eneste dag, og jeg synes for det første at det er utrolig hyggelig at så mange synes jeg er fin på håret 🙂 For det andre synes jeg at jeg skylder dere en tutorial! Det er lenge siden sist og dette har jo nesten blitt rutine for meg – enten jeg har sideskill som jeg viser dere i videoen eller midtskill, så blir det som regel bølger. Det er det jeg trives best med akkurat nå, når håret mitt fortsatt er i en litt sånn mellomfase 🙂 Håper snart det skyter fart igjen, som det plutselig gjorde for noen måneder siden. 

(annonselenker) hårbørste HER / krølltang HER 


💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️

29 kommentarer

 1. Kristin

  Du er veldig fin på håret når du krøller det. Bruker du begge sprayen før du krøllet, eller brukte du den ene etterpå for å få hold. Jeg har samme krølltang som deg,, men resultatet blir ikke like bra når jeg gjør det.
  Håper du får en strålende helg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 jeg bruker sprayen for hver gang jeg krøller 🙂 håper du får det til! Det hjelper i hvert fall å øve litt på det 🙂

   God helg 🙂

   Klem!

 2. Benedicte

  Så fine krøller jeg elsker slike videoer, å håper virkelig du kan vise hvordan du setter opp håret i dott. Du får det alltid til å se fint ut, selv når du bare skal trene!
  Krysser fingrene for en slik video

 3. Drop dead georgeous

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 4. Håret ditt er fint for tiden:) Hvilken krølltang mener du er den beste, den du bruker nå fra ghd eller Dyson airwrap som var på en annen hårvideo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er helt forskjellige, så det er vanskelig å svare på hvilken som er best :/ Dyson er jo mer enn bare en krølltang, i tillegg så gir den et helt annet uttrykk på krøllene enn GHD. Du kan jo se forskjellen her: https://www.carolinebergeriksen.no/2018/11/18/dyson-airwrap-styler/

 5. Sara Katrin

  Bruker du fortsatt Dyson Airwrap settet du skreiv om for en tid tilbake?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, men Dyson gir et helt annet uttrykk 🙂 Krøllene blir mer glamorøse og derfor bruker jeg den ved spesielle anledninger og når håret er vått. Du kan jo se forskjellen på krøllene her: https://www.carolinebergeriksen.no/2018/11/18/dyson-airwrap-styler/

   Dyson er også så mye mer enn bare krølltang, den føner håret, retter det ut og har også en rundbørste (som jeg ikke er så flink til å bruke) Om jeg føler at krøllene mine blir for spenstige med GHD sin tang, om jeg for eks. ikke drar de nok ut, er Dyson sin «rettebørste» perfekt å bruke over krøllene for å «roe krøllene ned» 🙂

 6. Tusen takk for super tutorial <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 7. Så fint! Ser så enkelt ut, også skal jeg prøve selv.. Også er det drit vanskelig god helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   God helg til deg også <3

 8. Michelle

  Hei!

  Hvilke øyenskygge har du på deg her? Kanskje du kunne laget en video på hvordan du sminker deg også? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg brukt noen skygger fra et palette fra estee lauder 🙂 ja! det gjør jeg gjerne!

   1. Ikke den øyeskyggepaletten fra Goodie box du var så fornøyd med?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ikke denne gangen, nei 🙂 Jeg liker flere øyenskygger/paletter og varierer 🙂

 9. Ser du bruker «vanlig» krølltang og ikke krøllSTAV (sånn uten den «lukkingen» hvis du skjønner haha.) Synes du det er bedre? Har liksom brukt krøllstaven til MAST siden den kom og nesten glemt at det finnes vanlig krølltang, men ser jo du får veldig fine krøller med den. Kanskje jeg burde prøvd det igjen. Du er nydelig i hvert fall! :-O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte også krøllstav i en periode! Hadde alle stavene til mast jeg også – kjempefine 🙂 den gangen hadde jeg langt hår, og synes det ble mer naturlig med staven. Så klippet jeg det kort og plutselig synes jeg det ble lettere med krølltangen. Det blir liksom mer fall med staven. Kanskje jeg skal prøve den igjen 🙂 I helgen ble det brukt krøllstav, da jeg var med på skal vi danse – veldig fint det også 🙂

 10. Ann Kristin

  Hei! Kjempefine krøller!
  Så flott at du viser hvordan man gjør det, takknemlig for at du tar deg tid til å lage tutorial for oss vanlig dødelige inspirert til å teste det ut i helga! ☺️

 11. Flott video, og enkelt forklart. Du er veldig finp åhåret om dagen. Veldig fin lengde og veldig fin farge på håret 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 12. Jenta mi på 7 satt og så på videoen sammen med meg, og hun sa: åh, for ei fin dame og for et fint hår! Jeg er enig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig <3

 13. Texturizing spray fra ORIBE er bare Help fantastisk!!!! Ikke bruk tør sjampoo i tilleg ! Så fin film

 14. Kjempefin video, takk! Du er virkelig lekker på håret, og det var kjekt å få se hvordan du gjør det. Ha en fortsatt fin helg, vakre vene deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme 🙂

 15. Du er usedvanlig smashing!
  Og jeg håper du forstår hvor inspirerende du er i all din prakt.
  Selv om vi kun ser bruddstykker av livet ditt, er det så fint å se vakre, harmoniske og «trygge» bilder. Bilder som oppfordrer til å ta vare på seg selv, livet, familien og vennskap.
  Jeg håper du er klar over hvilken positiv innvirkning du har, og at du som influenser gjør en flott jobb.
  Takk for alt du/ dere gir.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *