to som begynner å bli gamle

Mine vakre, små pelsdotter! Nå har de vært en del av familien i 13 og 14 år – tenk på det! Hugo var bare 6 måneder da han møtte Ronaldo, så for ham har det nok alltid vært sånn som det er i dag – de to for alltid ❤️ Det er ingen hemmelighet at det var vanskelig for Hugo å akseptere familieforøkelsen den gangen Nelia ble født i 2013, han bodde mer eller mindre under sofaen i 3 måneder og jeg følte egentlig ikke at han aksepterte Nelia før det hadde gått 2-3 år. Kanskje mer. Han har aldri vært sint, knurret eller bitt etter henne, men han har tydelig holdt avstand og oversett henne på alle tenkelige måter. Som mamma har dette vært skikkelig vondt å se på, for alt Nelia noensinne ønsket, var at Hugo skal ligge i sengen hennes, i fanget hennes og bare være hos henne. Tenk om han bare kunne svelget stoltheten sin og omfavnet all den kjærligheten Nelia kunne gitt ham helt fra hun var bitteliten? Han har gått glipp av så mye kjærlighet! 

Jeg vet at dette kanskje høres rart ut, men dette er et nesten hundre prosent riktig bilde på hvordan ting har vært. Han slet virkelig med å akseptere at han ikke var nummer 1 lenger – for Hugo har verdens største personlighet i en bitteliten kropp. Masse personlighet! Ronaldo har også det, men han er mye mer tilbaketrukket og tar ikke så mye plass som Hugo gjør. Hugo er en diva og en dramaqueen. Helt sant! Ronaldo er den mer nervøse, kosesyke pelsdotten som alltid vil ha mat, vann eller tur. Haha ❤️Ronaldo har liksom ikke brydd seg om verken baby eller barn noen gang, han har bare dultet etter og akseptert de endringene som har kommet. Han har latt jentene kose og dra ham i halen en gang for mye, han er tålmodigheten selv – bortsett fra når det kommer til andre hunder. Da blir han kjempesint og livredd. 

Men så kommer jeg selvfølgelig til vendepunktet! Da Naia kom til verden var det akkurat som noe skjedde med Hugo. Jeg tror han forstod der og da at.. slik var det bare. Det kommer andre enn ham – det hadde allerede kommet andre enn ham. For i dag vil han være hos Nelia, faktisk sover han på teppet på rommet hennes nesten hver natt, han vil bli (eller aksepterer i hvert fall å bli) båret av henne og det er så fantastisk fint når begge to løper mot utgangsdøren så snart de hører at jentene er utenfor. Akkurat sånn jeg så for meg at det skulle være! Det tok bare noen år å komme dit ❤️ Hugo og Ronaldo er virkelig en så stor og viktig del av familien vår og jeg er så glad for at de får denne litt snåle, men likevel så nødvendige, bursdagsfeiringen hvert eneste år! Jeg håper vi får holde på med dette i mange, mange år til! 

Det som er ekstra gøy er at de lukter det hver eneste gang jeg står og mekker denne! De flytter seg jo ikke fra kjøkkenet før jeg er helt ferdig! Haha 🙂 

Se på de da! To sjelevenner 🐾


Det gleder hundemammahjertet mitt at SÅ mange har etterspurt oppskriften på denne kaken! Så den får du HER  🐶 Har du bare én liten hund, kan du nok helt sikkert halvere oppskriften. Det blir en del kake, men den holder til gjengjeld lenge i kjøleskap! Før laget jeg alltid kake av brødskiver med leverpostei til dem, men denne kaken blir liksom hakket mer stas 🙂 


Hurra for pawty’s 🐾🐶 

31 kommentarer

 1. Syntes det er så koselig, at dere feirer bursdagene til hundene.
  Med «kake» og pynt hihi.. Gratulerer med dagen til de:)

 2. Gratulerer med dagen til pelsdottene!
  Vi har 3 barn og en liten hund på snart 7 år. Han har aldri vært begeistret for barna og ble mer og mer tilbaketrukket helt til tredjemann kom! DA tror jeg han ble lei av alle disse barna som kom inn i familien og skjønte tilslutt at han nå måtte gjøre noe for å få plassen sin tilbake Han elsker far i huset og bjeffer og hopper hvert andre minutt for oppmerksomhet når han kommer hjem fra jobb. Veeeldig slitsomt når man i tillegg har 3 andre å passe på. Men slik blir han ihvertfall sett. Uansett så er det utrolig koselig at barn får vokse opp med et kjæledyr☺️

 3. Å, så herlig innlegg – rørende og vakkert ❤️ fineste Hugo & Ronaldo så herlige små og så nydelige bilder… Gratulerer så mye til bursdagsvofsene ❤️ ❤️ ❤️ Klem fra Mette

 4. Søte to<3 Godt å høre at det gikk seg til med Hugo og Nelia etter hvert:)

 5. Gratulerer med dagen til pelsdottene og takk for et fantastisk herlig innlegg ❤️
  Blir jo så innnari glad i pelsbabyene ❤️Jeg elsker min lille.
  Tenker på alt en får tilbake når en har hund… Hvor mye en ler sammen med dem…De små øyeblikkene….Kose dere masse , skal se dere får mange flere år sammen… Nabohunden til mamma ble hele 17 år !!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De sier tusen takk <3

 6. Så nydelige, jeg smelter som den dyrekjære jeg er Jeg lurte på om du hadde en eplekakeoppskrift uten sukker og hvetemel som du anbefaler?

   1. Tusen takk! Da setter jeg i gang, er jo eplekake/pai osv.. tid nå 🙂

 7. Jeans and blouse brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeans from Zara and sweater from Gina Tricot 🙂

 8. dette var et veldi fint innlegg. hilsen hundegal blogglesar

 9. Gratulerer med dagen til gutta boys <3

 10. Hipp hurra, <3 barn har så godt av å vokse opp i en familie med dyr, man blir automatisk mer omsorgs- og ansvarsfull.

 11. Du er så flink Caroline! Tar pelsbarna for å være barn også, og er like åpen om det! Verden trenger flere sanne! Hehe 🙂
  Hurra ❤️

 12. Haha, så søte! Minner meg om hunden jeg hadde når jeg var lita – han fikk alltid sin egen julegave under treet sammen med våre, og han lukta det jo lang vei. 🙂

 13. Så herlig at du feirer hundebursdag synes jeg! Ronaldo & Hugo er så søte
  Har to knøttsmå Russisk Toy selv (mor & datter), & her baker vi hundekake, inviterer hundevenner & feirer ordentlig med gaver & all ting hver gang det er bursdag! Galskap? JA! Men så utrolig gøy, & hundene elsker det jo!
  Jeg kan jo heldigvis «skylde» litt på at datteren min på 10 år synes vi må feire hundene, men hadde jo helt sikkert gjort det uansett
  Kan ikke se for meg å ikke ha hund, det blir jo en livsstil, & det gir jo hele familien så masse❤ (Hundene her har fått egen Instagram, for er jo ikke alle man kjenner som tenker at daglige hundebilder er søtt & normalt liksom)

  Så fint å lese om hvordan det var i forhold til hundene da dere fikk Nelia. At det faktisk ikke gikk så bra, men at dere brukte tid & at det ordner seg!❤ Altfor mange synes jo det blir for vanskelig når ikke hunden takler overgangen med at det kommer barn i hus, & gir opp hunden etter alt for kort tid. Selv om de kanskje ikke har gjort noe særlig for å forberede hunden på en baby i det hele tatt.

  Så takk for at du delte❤

 14. Åh,de to der altså. Så skjønne begge to!

 15. Så på eplekake oppskriften din.
  Da kom det flere oppskrifter som jeg måtte kikke innom. Mye godt.
  Det jeg ser, er hvordan du har bildene da, det må jeg si jeg savner. Det vises så flott hvordan du lager maten. Det savner jeg 🙂

 16. Vanvittig søte hunder! Koselig å lese om dem.

 17. Ååh. Fine Caroline❤️
  Du har bare er hjerte av gull du.

 18. Gratulerer til pelsklingene! Det er koselig å gjøre stas på dem 🙂

 19. Så koselig

 20. Åh,vi venter første lille menneske inn i familien nå,og jeg er SÅ spent på hvordan vår firbente på 3 år vil ta det!Hun har alltid vært midtpunktet,og elsker oppmerksomhet og lek!
  Jeg trooor det kommer til å gå bra,men jeg tror det kan bli et voldsomt prosjekt med baby/barneleker,for hun er litt av en kleptoman..
  Hurra for hundene!De er heldig med så fin feiring hvert år<3

 21. Gleder mitt dyrehjerte å se dette <3 Heldige hunder som får være hos dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 22. Do you have link jeans from zara

 23. Hvor er banneren og kronene kjøpt? Så fine!

 24. Linn Pedersen

  Vi har chihuahua fra samme sted Hugo kommer fra, det er søsteren min som drev oppdrettet. Vi fikk Milano når jeg flyttet hjemme fra og hun var vår baby. Så fikk vi en baby i 2015 og Milano gjorde akkurat det samme. Furta under sofan i 3 mnd før hun innså at det babyen har kommet og den blir Vi fikk nr 2 for 2 mnd, Milano har så vidt anerkjent hennes nærvær. Chihuahua ass!

 25. Så skjønne de er 😀 Hvor har du kjøpt kronene?c

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *