Skal Vi Danse – All Star

Ååå, jeg hadde det så gøy i går! Det er nesten litt trist at det bare var denne ene sendingen 💃🏼 Jeg hadde tidlig oppmøte og var i Nydalen allerede før klokken 10, med prøver og gjennomganger rett etter, og så gikk det egentlig fra det ene til det andre hele dagen og plutselig var klokken fem og det var på tide med generalprøve. Det er helt tullete hvor fort tiden går i slike settinger! 

Nelia og Naia var med meg på dagtid, og det var så koselig! De synes selvfølgelig at dette var veldig stas, spesielt da de fikk sitte inne i studio som publikum for å se på at vi varmet opp og gjennomgikk dansen flere ganger på parketten. Mine nydelige små ⭐️ 

Sandra, Bjørn og jeg danset allerede som par nummer 2 – og vi serverte samba til låten Wannabe med Spice Girls. Med på laget hadde vi alle fem krydderjentene, tre flinke dansere stilte opp i rollene som Sporty Spice, Mel B og Ginger – haha! Jeg koste meg sånn og synes dansenummeret vårt var skikkelig kult! Det tok meg rett tilbake til barndommen, jeg var jo så fan av Spice Girls at jeg hadde alt mulig av tilbehør, bøker, kort og klistremerker, i tillegg til at venninnene mine og jeg passet på å opptre som favorittgruppen ved hver ledige anledning. Haha 🙂 

Jeg ble så glad da Sandra og Bjørn gikk videre! De er så herlige mennesker begge to og jeg har rukket å bli skikkelig glad i dem på bare en uke! Sandra er virkelig en jente med bein i nesa, så modig, flink og utrolig skjønn på alle måter – gleder meg til å se dem danse neste lørdag 🙂 


Rutinen var den samme som da jeg danset i 2014 – etter sending dro vi til hotellet rett borti gaten og hadde det så gøy der! Heldige meg hadde med min egen heiagjeng også, Bård og Katrine var sammen med oss hele dagen og kvelden – de beste vennene i verden! Vi avsluttet oppholdet i Oslo med felles frokost på rommet som ble servert klokken 11 i dag. Noe så behagelig! Jeg tror vi satt og spiste til klokken ble to! Haha 🙂 

Åååå! Jeg kommer til å savne denne mannen så masse! 


For en fin opplevelse dette var, det var skikkelig gøy å få lov til å danse igjen ⭐️ Og tusen takk til alle dere som har sendt meg meldinger, heiet på oss og skryter av innsatsen. Det gjør meg så glad at dere aner ikke! 

38 kommentarer

 1. Jeg synes du var skikkelig flink 🙂 Neste sesong får vi Kansje se LK der?

 2. Du ser så fantastisk bra ut, Caroline! Du gløder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Synes du var veldig god på parketten i går, lite nerver :). Men på bildene av dere utover kvelden på IG-story og også her blir det for mye alkoholforbud og påvirkede ansikter. Synes vel det burde holdes privat… men det er min mening da…

  1. Huffameg, autokorrekt altså 🙂 , det skulle ikke stå alkoholforbud, bare alkohol.

 4. Det var skikkelig gøy å se på dere på lørdag, så flinke 🙂 Og du så utrolig godt ut og den kjolen kledde du godt! Fint du kosa deg 🙂 Er kanskje noe med at du slappet mere av denne gangen enn når du var med selv pga omstendighetene rundt deg på den tiden var helt annerledes nå enn da? Og nå kunne du med deg jentene dine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg absolutt <3 Det var bare så gøy 🙂 Tusen takk, Anita <3

 5. Hvor er kjolen fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

   1. Alexandra

    Er det lenge siden du kjøpte den? Den hadde vært perfekt til bryllup og brudepikene mine Så fin!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kjøpte den i sommer, i juli 🙂

 6. Jeg syns også du var kjempeflink og stemte faktusk på dere, men lurte litt hvorfor du ikke skulle ligne på Posh? De andre jentene ligna, men ikke lett å skjønne hvem du var.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt vanskelig med brunt, kort hår og midtskill når jeg har blondt hår som er lengre enn det hennes var 🙂 I tillegg hadde ikke kostyme noen kjoler som kunne minne om Posh sine, og derfor bestemte vi oss for at de andre skulle være mer i karakter, mens Sandra og jeg var de to som hadde dansekjoler 🙂 Min kjole var også veldig glitrende og skilte seg ut fordi den var veldig mye ift. hva de andre hadde på seg, derfor synes vi den passet til Posh 🙂

   I tillegg – når de andre jentene lignet, så er det jo kun én «rolle» igjen og dermed var det kanskje enkelt å skjønne hvem jeg var likevel 🙂 Programlederne sa også at de hadde med seg sin egen fotballfrue, og det var jo tross alt Posh den gangen – så det var mange faktorer som gjorde at vi likevel følte at det var lett å forstå hvem min rolle var 🙂

 7. Var veldig gøy, å se deg på danse parketten:) stas for jentene å se mamma der kan jeg tenke meg til.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det synes dee <3 Tusen takk, Anita! <3

 8. Du var veldig flink synes jeg! Tipper det var skikkelig gøy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var veldig gøy 😀

   Tusen takk <3

 9. Wow, du var den desidert flotteste på dansegulvet på lørdag, Caroline Ikke bare var du nydelig i kjolen og det hele, men du danset jo også så innmari bra og var så utrolig elegant i bevegelsene dine på dansegulvet✨✨ Helt nydelig var du!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så snill du er <3

 10. Gøy å se. Dere var så flinke. Du strålte ,og den kroppen wow du har virkelig fått «valuta» for all treningen. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre <3

 11. Du strålte på dansegulvet og så fantastisk bra ut. Tydelig at du koste deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det gjorde jeg også 🙂

 12. Du tok deg skikkelig bra ut!!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 13. Artig å se deg på Skal vi danse. Du var flink og strålte.
  Har begynt å lese bloggen etter å ha fulgt kommentarene eller den smålige kritikken på KG en stund. Folk har virkelig lite å gjøre med livet sitt.

  Håper uansett å se mer til deg, du er en flott dame med masse utstråling 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kikki 🙂

 14. Du er bare så nydelig Caroline!! Og danse, DET KAN DU !!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 15. Flink du 🙂 Og så stor Nelia haren blitt!

 16. Kristine Eliassen

  Skikkelig koselig han Bjørn. Han var en av de kabinansatte når vi reiste til NY i mai 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, han er helt fantastisk! Håper han plutselig dukker opp på en av mine fremtidige flygninger også 😀

 17. Shoes?

  1. Caroline Berg Eriksen

   The sneakers are from Nelly 🙂

 18. Earings and necklace brand? Nice 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pernille Corydon 🙂

 19. Hvor er den grønne singleten fra? den var liksom perfekt lengde og farge 🙂 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gina Tricot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *