samba og chiagrøt til frokost

Jeg har drømt om samba i natt! Sovnet samtidig som jeg gikk gjennom trinnene i hodet og så ble de der natten gjennom 💃🏼 Nå er jeg allerede på vei til Oslo, men startet dagen med chiagrøt. Chiagrøt er nesten det samme som chiapudding, men har litt mer væske slik at den blir mer grøtete (derav navnet) samtidig som den er varm og ikke trenger å stå flere timer i kjøleskapet. Veldig enkelt, sunt og godt! Jeg topper den i tillegg nesten som smoothiebollen min, og heller over kokosmelk før jeg spiser den – det ER så godt! 


1 porsjon 

♥ 3.5 dl. melk av eget valg – jeg bruker kokosmelk eller soyamelk – det smaker best synes jeg ♥ 1/2 dl. chiafrø ♥ 1 ss. linfrø ♥ litt sukrin gold ♥ topping 


slik gjør du 

Bland chiafrø og linfrø sammen med melken og sukrinen i en bolle. La det hvile i 10 minutter, før du rører rundt og heller innholdet over i en kjele. Varm opp grøten og hell den over i en bolle. Nyt med litt kokosmelk og favorittoppingen din! 


Håper dere får en fantastisk fin lørdag! Jeg begynner å kjenne litt sommerfugler i magen, men mest av alt gleder jeg meg! Håper dere vil se på og gi oss din stemme – 9 til 26400! Haha 🙂 Krysser fingrene 💃🏼✨

23 kommentarer

 1. Hvor er den lille muggen fra? Utrolig søt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Green Gate 🙂

 2. Den ser så god ut.. Blir lei av bare de vanlige absolutt en god start på dagen..

 3. Nam! Hva har du som topping? Ser så godt ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blåbær, banan, bringebærsyltetøy, peanøttsmør og cacao nibs 🙂

 4. Hei Caroline 😀 Litt off topic, men har du noen motiverende ord til en gravid som er fryktelig redd for fødsel? Ikke skremselspropaganda, men noen motiverende ord.
  Du er veldig inspirerende!

  Stor lørdagsklem!

 5. Hvor er muggen du heller melk fra? Utrolig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Green Gate 🙂

 6. Huff synes du er har blitt så dårlig på å produsere innlegg i helgene. Forstår at det er travelt med hus å barn, men synd at bloggen blir nedprioritert i helgene. Savner Innleggene lør og søn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helgene blir travlere og travlere med større barn i hus :O

  2. Elisabeth h

   Nå vet ikke jeg hva slags jobb du har, Kine, mulig du arbeider turnus eller er journalist eller politiker el l og derfor jobber i helgene, men jeg, og de aller fleste arbeidstakere her i landet,jobber IKKE i helgene. Så hvorfor skal vi egentlig forvente at Caroline gjør det? Nå GJØR hun faktisk det ganske ofte,men jeg tenker det er en super bonus, og absolutt ikke noe hun «må».

 7. Hei. Har du forlatt lavkarbo? Mener du ikke spiste karbohydrater tidligere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men spiser ganske så moderat lavkarbo sammenlignet med tidligere 🙂

 8. Så flink du var igår på «Skal vi danse» Caroline!☺❤ Eg var uten tv den sesongen du var med, så det var så morro å se deg danse!☺☺

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. En morsom historie fra sofaen lørdag kveld. Du må ikke ta det ille opp, unger er nå unger. Det viser vel bare at tiden går fortere enn vi tror…:
  Vi sitter å ser på Skal vi danse, sofaen er fylt opp med barn, stebarn og venner. Taket løfter seg når Victor danser, jentene hyler «kattefot» eller «katteklo», «Agnetes» og jeg vet ikke hva….de sikter til de andre you tuber’ne som danser med han (jeg har aldri sett de før 😉 ).
  Også kommer du etterhvert, jeg spør om de vet hvem det er… svaret er da «neeeei, hvem er hun gamle dama der?» 😉
  Moralen er vel at vi drar på åra og at det er viktig å fornye seg 🙂
  Ikke ta det ille opp, jeg er 10 år eldre enn deg og URgammel med andre ord!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Målgruppen min er ikke barn, så det går fint 😉 Haha! Men morsom historie, hadde nesten blitt mer skuffet om de fulgte meg og visste hvem jeg var :p Faktisk en del unge som kommer bort til meg og som vet hvem jeg er pga. bloggerne, men selve bloggen eller IG-kontoen min kjenner de ikke til.

 10. Hei, Caroline

  Det er 6 kommentarer fra ulike mennesker som mangler her? Er de blitt slettet? I så fall på hvilket grunnlag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ble så dårlig stemning så jeg valgte å ta det bort :/

   1. Smart!

 11. Linda Kristiansen

  Skjønner at du sletter kommentarer som gjør at stemningen ikke er bra. Min er en av de som ble slettet. Jeg kommenterte at chiafrokosten så deilig ut og lurte på om du visste hva kaloriinnholdet var hvis man bruker kokosmelk. Håper ikke det var med på å trekke ned stemningen????????

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den har jeg ikke sett og om jeg har slettet den så var det ved en feil 🙂 Jeg skal se etter.

 12. Linda Kristiansen

  Tusen takk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *