posh spice danser samba

Noe av det gøyeste med Skal Vi Danse er uten tvil kostymeprøver og det å forsøke å finne en passende kjole til helgens livesending. Det er så mye fint, glorete, sexy, harry og rart på dette kostymelageret at det er en fryd å bare få lov til å se og kjenne på alt sammen. Gøy! Jeg husker at vi noen ganger fant den perfekte kjolen med en gang, mens andre ganger var det litt vanskeligere og nesten umulig. Denne gangen er det vanskelig – vi er på jakt etter noe posh – ettersom min rolle blir Posh Spice (haha) men det er liksom ikke helt enkelt å finne en dansekjole som er posh. Likevel er en av mine favoritter denne gullkjolen. Jeg endte opp med flere alternativer tilslutt, så får vi se hvilken jeg ender opp med når lørdagen er her 😅 For ja – vi skal danse samba etter Spice Girls og det blir så gøy! Dette uten tvil drømmenummeret mitt 💃🏼 Venninnene mine og jeg levde og åndet for Spice Girls i ungdomstiden, jeg var Sporty Spice den gang da og egentlig hadde det passet fint nå også, men samtidig ville jeg ha noe annet enn joggebukse når jeg først skal være med på dette showet igjen 🙂 Posh passer jo også veldig fint! 

Vi var på parketten i dag for å få danset gjennom i studio før lørdagens sending, og det var jo så morsomt å være tilbake der 🙂 Mye var annerledes – blant annet var trappen borte og green room var flyttet til andre enden av salen, det var mye mer glitter overalt og enorme discokuler hang fra taket. Og så tror jeg kanskje de har fått nytt gulv? 

Vi mangler bare Ginger, så er vi fulltallig 😉 

Sandra og Bjørn er bare så fantastisk fine mennesker og jeg gleder meg masse til å få lov til å være sammen med dem både fredag og lørdag – så håper jeg selvfølgelig at de blir stemt videre til neste uke!  Det fortjener de virkelig ✨ Jeg reiser innover i morgen tidlig igjen og har fått tidlig oppmøte lørdag også, så det blir travle dager, men det blir gøy 🙂 Lørdag blir et vennepar av oss med for å se på sendingen i Nydalen, og så vet jeg at Nelia gleder seg masse til å se mamma danse igjen. Vi ser jo på de gamle opptakene fra 2014 hele tiden – spesielt er Waka Waka-sambaen en stor favoritt 😉


Håper dere har hatt en fin dag og at dere har lyst til å se på til helgen ⭐️

18 kommentarer

  1. Så gøy å få sett deg på parketten igjen, skal såklart følge med! Masse lykke til ❤️

  2. Hvor er jakken på nederste bilde fra? Råkul!

  3. Vi gleder oss til å se deg danse på lørdag.

  4. Hvor er jakken på nederste bildet fra? Kjempefin 🙂

  5. Du ser smashing ut ! De beina

    1. Caroline Berg Eriksen

      Haha 😀 Tusen takk <3

  6. vakker er du <3 lykke til!

  7. Kjære Caroline!
    Du har en veldig fin blogg, og utrolig fine bilder! Jeg må likevel innrømme at jeg bekymrer meg over alt forbruket bloggen oppfordrer til. Skulle ønske du kunne bruke posisjonen din til å fronte mer miljøvennlig mote; bærekraftige produkter; alternativer til plastprodukter; miljøvennlige barneprodukter, økologisk mat. Jeg har to små barn som deg, og bekymrer meg for naturen og klimaet og verden de skal vokse opp i. Drømmer om at en som deg, med så mange følgere, kan bidra til å snu forbrukerne i en positiv retning, slik at vi velger å kjøpe produkter som gir barna våre en bedre fremtid. Du og mannen din har jo åpenbart talent for å ta bra bilder og lage gode innlegg, så dere har jo stor mulighet til å påvirke!Takknemlig for en tilbakemelding

    1. Til info, økologisk mat er ikke miljøvennlig! En økologisk åker består av mye ugress og dårlig avling. Vi ville hatt svært lite kortreist norskprodusert mat dersom mange drev økologisk. Vil heller slå et slag for kortreist mat!

    2. Åh så bra skrivet! Jag tycker att det finns så många anledningar till att läsa denna fantastiska bloggen men saknar verkligen reflektion kring konsumtion… Vi i västvärlden gör av med fler jordklot och sanningen är att vi inte kan fortsätta så här. Hur mycket vi än älskar att köpa nytt och fräscht så är sanningen- Vi har alla ett ansvar.

  8. Fy søren for en kropp du har 😮 Og Definitivt kjole nr 1!!! Den på det første bildet her. Lykke til 😀

  9. kan jeg spørre hvor den fine jakken på siste bildet er fra?

  10. Gleder meg masse til å se dere imorgen! 😀

  11. Gleder meg til å se deg på parketten igjen, Caroline! Masse lykke til, skal selvfølgelig se på!

  12. Kan jeg spørre om du har tatt spraytan her, og i så fall hvor? Du har en utrolig fin farge! 🙂

    1. Caroline Berg Eriksen

      Vi fikk det med TV2, men produktene var fra Vita liberata 🙂

  13. Hvor er jakken fra?

    1. Caroline Berg Eriksen

      BikBok, men den er fra i fjor 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *