parkettprøver og hårspenner

reklame: coverbrands / caroline accessories 

I dag er jeg endelig tilbake i Oslo for å danse med Sandra og Bjørn! Jeg har jo ikke vært her siden mandag og kjenner at det kanskje er litt dumt, men samtidig så følte jeg på meg at koreografien satt ganske greit på mandag og nå er det finpussen som gjenstår – den er jo også ofte det vanskeligste! Samba er mye detaljer og mange bevegelser pakket inn i andre bevegelser – haha! I dag har vi trent fra halv elleve til tolv, og etterpå var vi i Nydalen for parkettprøver før det var kostymeprøver – det var gøy 🙂 I morgen skal jeg være her fra ni på morgen, så alt i alt blir det jo noen timer med dans tilsammen 💃🏼 Jeg koser meg masse og gleder meg til lørdag! Blir spennende å kjenne på om jeg blir like nervøs som jeg var i 2014 – det blir jeg sikkert  🙈

Jeg hadde ingen andre bilder enn disse å dele akkurat nå, og da tenkte jeg det passet fint å si at koden CBE20 gir deg 20 prosent rabatt på spennene mine hos Coverbrands nå 🙂 Jeg elsker dem! De gjør så mye for sveisen og redder enhver dårlig hårdag – veldig kjekt å ha en fin samling liggende 😉 Du finner alle sammen HER

Disse heter Marilyn, og du finner dem HER 🙂 


Nå er vi på vei hjem i rushen – gjett om jeg skal få i meg middag og øve på sambaaa! 

15 kommentarer

 1. Blir spennende å se deg, og den andre tilskuddene, på parketten! Lykke til 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marie 😀

 2. Hvor mye av prosessen med disse spennene har du vært med på ? Har du selv designet de/ satt sammen mønsteret ?

 3. Marylin, eller Marilyn, etter Marilyn Monroe?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er etter Monroe, så Marilyn er det riktige 🙂 Beklager skrivefeil fra meg!

 4. Blir så kjekt å se på lørdag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg gleder meg masse! 🙂

 5. Masse lykke til på lørdag! Gleder meg til å se 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 <3

 6. Lykke til med dans lørdag ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk 😀

 7. Kristine Eliassen

  Lykke til, blir gøy å se 😀

 8. Kan man spærger hva farge du har på leppene 🙂

 9. Så mange fine hårspenner! 😀

 10. Silje Catrine

  Kan jeg få spørre hvilket merke det er på blusen din?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *