i garderoben: høstfavoritter

reklame: annonselenker gina tricot + bikbok 

(annonselenker) 1. strikket genser HER 2. cargobukse HER 3. genser HER 4. topp HER 5. skinnbukser HER 6. strikket genser HER 7. t-skjorte HER 


Nå er det mye høstfint i butikkene og jeg har laget en liten samling over mine favoritter! Du har kanskje mye av dette i garderoben fra i fjor – skinn, strikk, ribbestrikket materiale og generelt en varmere og mykere garderobe enn det som var i sommer 🍁Det er brunt, grått, sort og lysere farger som off white og beige. 

(annonselenker) 1. genser HER 2. rosa strikkegenser HER 3. skinnskjørt HER 4. bukse HER 5. veske HER 6. turtleneck HER 


Jeg er faktisk veldig klar for høsten nå, og gleder meg til å fyre i den fine kakkelovnen vår, lage suppe til middag flere ganger i uken, finne frem tykke strømper og pynte til Halloween! Jeg har tenkt til å bruke deler av kvelden i dag på å pakke bort sommergarderoben også, nå må det gjøres plass til høstklærne! 

(annonselenker) 1. strikket genser HER 2. jakke i ullmiks HER 3. kåpe HER 4. blondebluse HER 5. kort parkasjakke HER 6. teddygenser HER 7. cordbukser HER 


Om du har planer om å tilføre garderoben din noe nytt for denne sesongen, kan du jo kanskje bli litt inspirert av det jeg har kikket på den siste tiden 🙂 Så mye deilig og fint – plagg som inspirerer 🍃

18 kommentarer

 1. Har ingen planer om å fylle på nytt. Har masse digge strikkagensere som brukes år etter år. Et par boots er eneste jeg skal kjøpe. Har virkelig gått all in for å begrense denne kjøpefesten, og bestått med glans! Sparer både penger og miljø.

  1. Ønsker å handle mindre, miljøet tåler ikke all shoppingen. Gjerne mer fokus på gjenbruk på bloggen

  2. Helt enig!

  3. Eriland@gmail.com

   Ikke sant? Vi må snu denne trenden! Kom igjen, C, sleng deg på! Inspirer med gjenbruk istedenfor!

 2. Man trenger ikke nye klær hele tida! Sier det igjen, hadde vært kult å se deg få et litt mer fornuftig forhold til klær, som for eksempel Jenny Skavlan. Hun er et forbilde når det kommer til klær synes jeg. Finner dessverre null inspirasjon her inne på det området.

 3. Så mye fint, og det til en overkommelig pris på samtlige plaggHurra

 4. Elsker bursdagsfesten du hadde for Naia. Jeg synes ikke den var mer miljøuvennlig enn andre bursdagsfester med ballonger og papptallerker, men definitivt mye stiligere på grunn av arbeidet og forberedelsene Og helt sikkert mer økonomisk enn lekeland osv. Liker dessuten at du ofte oppfordrer barne til kreativitet o bursdagene (eget pepperkakehus, tegne/male osv). I en tid der altfor mange barn har for mye skjermtid er det så fint med fokus på aktivitet og kreativitet Klemmer til deg for den gode jobben du gjør og takk for at du deler det du vil dele og tør å svare kritikerne på en saklig, voksen og ydmyk måte!!!

 5. Jeg har nok klær for både vinter og høst, så å kjøpe noe nytt bare for å følge «moten» i høst, kommer ikke til å skje. Jeg vil ikke være med på dette overforbruket av klær, interiør og diverse. Greier meg helt fint med det jeg har 🙂

 6. Hva med et innlegg om klær du finner frem med fokus på gjenbruk?

  Sånn for miljøet sin del, vet du.

 7. Har heller ikkje tenkt å kjøpe noe nytt. Klær holder som regel mer enn en sesong..

 8. Så mange fine plagg! 😀

 9. Caroline sier jo akkurat det, at man kanskje har en del fra i fjor. Men hvis man har lyst på noe nytt…. Var jo ikke en handleliste det her. Jeg fant feks ut at noe jeg hadde fra før fortsatt er aktuelt. Fant også noe jeg vil supplere med. Det er ikke for alle å sy om en gammel skjorte å lage seg årets høstgarderobe.

 10. Uff.. klesindustrien er en av de verste når det kommer til mijø! Heia Gjenbruk!!! Fant en gammel Line of Oslo-genser i brune nyanser jeg kjøpte for 5 år siden, den skal jeg heller ta fram og bruke i høst, framfor å kjøpe ny drit som forpester miljøet. Nå var jeg sikkert litt streng, men det her er så viktig!

 11. Heier på alle kommentarene her om mer fokus på gjenbruk, og mindre forbruk! Kjøp heller kvalitet og plagg du elsker år etter år, enn å følge «moten». Den nye moten er gjenbruk!

 12. Kjøpefest er ut! Gjenbruk er inn 🙂

 13. Jajja jeg får handle for dere også da, siden ingen her skal ha noe Noen må jo holde økonimien i gang, haha.

 14. Enig i alle kommentarene over her- særlig relevant er det med tanke på klimastreiken imorgen. Kom igjen, Caroline, du må jo følge med i tiden? Hva er vits med å kjøpe ørten nye gensere hvert år som man blir lei av med en gang ansett? Invester i en basisgarderobe som man kan mikse og matche med istedet for dette overforbruket vi driver med idag.

 15. Gjenbruk er mye mer inspirerende, spør du meg! Kanskje venninnegjengen kan ha byttekveld? Alle tar med et par plagg de ikke bruker – og kanskje litt vin:) Ville vært koselig å lese om på bloggen, fellesskap og miljø.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *