jeg er med i skal vi danse på lørdag

Da jeg fikk spørsmål om jeg ville være med i lørdagens sending av Skal Vi Danse måtte jeg ikke tenke meg om i det hele tatt! Selvfølgelig vil jeg det! På lørdag er det All Star-sending, noe som innebærer at gamle deltakere får lov til å joine dansen til et av årets dansepar. Hvor gøy?! Da jeg la ut dette på instagram tidligere i dag fikk jeg så mange spørsmål om jeg virkelig hadde vært med på Skal Vi Danse, og ja – det føles faktisk lenge siden for min egen del også. Jeg var med i 2014, danset med verdens flinkeste Kai og kom meg helt til sending nummer 5. Jeg danset paso doble, tango, slow fox, engelsk vals og samba og det var innmari gøy!

Jeg ser tilbake på tiden min i Skal Vi Danse med blandede følelser – Nelia var bare 9 måneder den gangen, vi bodde 2 timer unna Oslo, Lars-Kristian jobbet med fotballen hver dag og hadde kamper i helgene og samtidig takket jeg ja til en programlederjobb for tv2 og Det Nye-jenta. Jeg har aldri i mitt liv vært så gira, stressa, full av anger og dårlig samvittighet som i denne perioden. Jeg hadde aldri hatt noen form for sammenbrudd før, men det kom i denne perioden og for min del var alt generelt vanskelig. Jeg hadde så lyst til å være hundre prosent tilstede som mamma, i dansen, på bloggen, i den nye programlederrollen, men endte heller opp med å ikke være hundre prosent tilstede noen av plassene, i hvert fall kjentes det ikke sånn, og det var vondt. Aller mest vondt var det å dra fra Nelia flere dager i uken, og ofte ikke komme hjem før hun hadde lagt seg på kvelden – da håpet jeg bare på at hun ville ammes så snart jeg kom inn døren. 

💃🏼 🕺🏻 

Jeg hadde selvfølgelig en utrolig fin tid i Skal Vi Danse, men jeg tror at alt hadde vært så mye bedre om jeg bare hadde klart å ha is i magen og vente til et tidspunkt som ville være mer riktig for meg. Jeg elsket jo å være en del av det, men jeg var den som dro før jeg fikk sagt hei og hade til noen omtrent, fordi jeg hadde så lang reisevei og ville hjem til Nelia. Jeg klarte liksom ikke å nyte noe av det, og det høres kanskje rart ut, men det å ryke ut den gangen var nesten en lettelse for meg. Det betydde at jeg kunne være hos Nelia igjen, sånn som det skulle være. Om bare alt dette kunne hendt om et år fra nå eller kanskje akkurat nå, da innbiller jeg meg i hvert fall at ting ville blitt ganske annerledes. 

Uansett! Jeg er SÅ glad for å få være med igjen! Det blir utrolig gøy (og ganske skummelt) og i dag fikk jeg møte fantastiske Sandra og Bjørn som jeg skal danse med på lørdag! Vi hadde vår første dansetrening i dag og jeg ble bokstavelig talt kastet ut i det da Bjørn tok tak i meg og bare startet å danse. Haha! Veldig gøy 🙂 


Lørdag kommer fort og jeg skal innover til Oslo både torsdag og fredag for å trene – gleder meg så masse! Håper dere vil se på sendingen til lørdag og stemme de fine menneskene her videre! Det var så god energi, masse latter og jeg fikk nye input og inspirasjon på bare et par timer – veldig gøy! 

37 kommentarer

 1. Så gøy gleder meg til å se til lørdag. Masse lykke til ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Sååå gøy <3 Hvor er sneakersene frs? Superfine!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

 3. Åhhhhh så gøy at du skal være med på lørdagens skal vi danse sending 🙂 Masse lykke til med trening og live sendingen 🙂 Og husk å kos deg litt denne gangen 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det skal jeg huske på 😀

 4. Så gøy! Gleder meg til å se!

 5. Er det så lenge siden du var med! Da har jeg jo fulgt bloggen din i over fem år! Gøy du skal være med på lørdag, Sandra kommer fra nabokommunen min, du får hilse henne 😀

 6. Så gøy! Gleder meg til lørdag!

 7. Kan faktisk huske den tida og at jeg satt igjen med en følelse av at du virkelig prøvde og ville yte 100%, men at døgnet rett og slett ikke hadde nok timer. Du skal være så innmari stolt som kom så langt som du gjorde, det er helt vanvittig med tanke på at du hadde en baby hjemme. Idag ville du nok hatt bedre tid, bodd nærmere og kommet ennå lengre i konkurransen, men samtidig så har du minnene og erfaringene med deg.
  Og verdens beste blogg har du også!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var helt grusomt :p Stakkars Lars-Kristian kjørte jo også skytteltrafikk mellom Oslo og Siljan :O Til og med på dager da han hadde kamp.

   Tusen takk <3

 8. Så artig Caroline 😉 Jeg heiet veldig på deg, og stemte masse den gang du var med. Det blir kjempefint å seg deg der igjen ♥ Masse lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 9. Finns det noen link til opptak av da du var med
  ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er bare å google «Caroline Berg eriksen skal vi danse» så finner du 🙂

 10. Jeg husker gått den tiden! Har fulgt deg siden starten! Og må si med det samme at jeg har klikket meg inn hos deg hveeer dag! Og kommer til å fortsette med det så lenge du blogger! <3
  Det virket som en fryktelig stressende tid for deg. Men sjönner jo at du ville si ja også! Men det skal bli syyykt göy å se deg danse igjen på Lördag! Wiiii! 😀 Stor klem! <3

 11. Gleder meg til å se deg på dansegulvet igjen ☺️ Kan jeg spørre hvor jakken du har på det nederste bilde er fra?

 12. Heier på Funkygine, hun er rå. Det hadde vært gøy om dere blogere hadde danset sammen;) Lykke til og håper Sandra går videre når du er med:)

 13. Hvorfor sa du i det hele tatt ja til å være med på «Skal vi danse?» i 2014 når du hadde så mye annet – som du sier?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Godt spørsmål 😉

  2. For et idiotisk spørsmål å stille når noen åpner opp og deler noe fra en tung tid. Jeg har igen problemer med å skjønne at Caroline sa ja til det. Av og til ser man det i ettertid, eller når man har stått i noe en stund, at det er for mye.

 14. Si til Bjørn at han er super kjekk og fin mann!!! Masse lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så koselig <3 Tusen takk, Anne!

 15. Du har en fantastisk flott blogg, Caroline. Setter så utrolig stor pris på at ikke alt er reklame som hos så mange andre nå. Nydelige bilder og inspirerende blogg både med hverdag, trening og mat <3
  Masse lykke til på lørdag… gleder meg 🙂

 16. Har så medfølelse for det du stod i på den tiden, så utrolig tungt og vondt det må ha vært å slites mellom familie og jobb…! Du får virkelig til så mye! Takk for at du deler ❤ du virker som en fantastisk mamma for Nelia og Naia. Jeg blir alltid rørt i mammahjertet mitt, og kjenner meg så igjen i mye av dine tanker rundt morsrollen. Ville bare sende deg en klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Elisa! Så herlig du er <3 Tusen takk for klemmen <3 Sender en tilbake til deg <3

 17. Hei. Hvor er den hvite jakken din fra? Veldig fin☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra BikBok, men er vel fra 2016 tror jeg :O

 18. Hei! Hvor er jakken din fra?

 19. Masse lykketil på lørdagen, jeg gleder meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 20. Vilken hjälte du var… med baby och allt. <3 Hejar på dig i tävlingen!

 21. Har full forståelse for at det var stritt, men det er jo mange (de fleste?) som er i jobb når barnet er 9 mnd. Man kan ikke slutte å yte fordi om man får barn?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg hadde vanlig jobb i tillegg, pluss 4 timer kjøring 2-3 ganger pr. uke :/ Hadde vi bodd i Oslo kunne det kanskje vært annerledes.

   SVD er såpass tøft mentalt at man må ha overskudd for å kunne prestere og samtidig ha det gøy 🙂 Dessverre ble all reisingen og jobbingen for mye i tillegg til dansingen. Og oppe i alt dette skulle jeg være mamma for Nelia.

 22. Ååh, så gøy! Gleder meg masse til å se. 😀

 23. Hei, du var kjempe flink i dag!! Hvor er jakken med beige pels og skinndetaljer fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den er fra BikBok, men fra i fjor 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *