3 år med deg

Tenk at det allerede er 3 år siden Naia kom til verden og gjorde familien vår komplett. Verdens fineste lillesøster! Når jeg kikker tilbake på bilder og videoklipp fra 2016 og frem til i dag, har jeg så lyst til å spole tilbake tiden og oppleve alt sammen om igjen. Jeg er så glad for at jeg virkelig tok meg tid til å nyte barseltiden, jeg bar på henne, sniffet inn duften fra det lille hodet hennes da hun lå på brystet mitt og lot henne bare få ligge der så lenge hun ville. Jeg føler nesten at jeg har lagret akkurat denne spesielle babyduften på boks, for jeg husker akkurat hvordan lukten var. Magisk fin.

Naia ble født akkurat 1 uke over termin, og den uken var virkelig den lengste i hele mitt liv. Det var en varm dag i september, jeg var skikkelig utålmodig og prøvde hele tiden å kjenne etter om det kunne være virkelige rier jeg hadde. Vel, hun lot jo vente på seg og kom ikke ut før litt over halv elleve på kvelden. Jeg hadde hatt en følelse av at dette skulle skje hele dagen, og jeg var så uendelig glad for at Lars-Kristian hørte på min magefølelse, ringte til Fagermo og sa det var best at han ikke ble med på den kampen mot Lillestrøm fordi jeg mest sannsynlig skulle føde. Ikke en helt enkel telefon å ta, men jeg er så glad for at han gjorde det – hvis ikke hadde han ikke rukket fødselen som startet i syv-tiden samme kveld. 

Det er kanskje litt rart, men jeg føler på mange måter at jentenes bursdag er litt min dag også. Det er de dagene i løpet av året jeg virkelig tenker på og reflekterer over fødslene og barseltiden. På mange måter kjennes det som fjerne minner, men samtidig er det så nært. Det er virkelig en gave å ha to så velskapte og fine jenter – på alle måter. 


Vi feiret Naia fra klokken seks i dag tidlig og rakk felles frokost før de dro avgårde i halv åtte-tiden. Den ene til stor avdeling i barnehagen og  den andre til skolen. Tenk på det. Plutselig har de blitt så store begge to. 3 år er ikke akkurat mye, men samtidig er det nettopp det. En liten jente med en stor personlighet! HURRA for verdens beste lillesøster i dag – både for Nelia og for oss 🌸 

37 kommentarer

 1. Gratulerer til Naia .

 2. Nydelige bilder og en nydelig 3 åring❤️ gratulerer til alle❤️

 3. Gratulerer så mye med den skjønne 3 åringen deres 🙂 Ønsker dere en flott dag 🙂

 4. Gratulerer til nydelige Naia. Hun ser ut som en herlig 3-åring med glimt i øyet og haugevis med sjarm. Gratulerer til deg også: du virker som en kjempegod mamma som alltid setter barna først og gir dem uendelig mye kjærlighet og mange fine opplevelser. Hurra for dere alle!

 5. Gratulerer til og med Naia! Fine jenter dere har altså. Har dere planer om flere barn med tiden?

 6. Gratulerer så mye med 3 års dagen Håper dagen din blir flott Hipp hipp hurra

 7. Gratulerer til Naia, 3 år er en flott alder. Nydelig jente 🙂 Kos dere med feiring, kaker og sikkert pakker 🙂

 8. <3 Gratulerer med dagen til Naia 🙂 Så skjønn, glad og fin liten frøken <3 -Og at tiden går fort, ja det er helt sikkert 😉

 9. Jeg har ikke barn selv, men jeg syns absolutt ikke det er rart at du tenker på jentenes bursdager som «litt din». Jeg feirer bursdagen min for mamma sin skyld, fordi jeg vet at min dag er enda viktigere for henne, enn den er for meg =)

  1. Gratulerer masse med 3-åringen forresten! 😀

 10. Jeg føler det akkurat på samme måte; at ungene sine bursdager er litt våre mammaer sine dager også. Da satt vi de til verden❤️ Gratulerer til 3-åringen og gratulerer med fødedagen som Lindmo ville sagt!

 11. Hipp hurra for Nai!
  Å gratulerer til deg Caroline med fødedagen!!

 12. Åååååååååh,for noen bilder.Ubeskrivelig vakre.

 13. Gratulerer med dagen Naia

 14. Gratulerer så mye med dagen til vakreste Naia,og gratulerer til dere med 3 åringen <3 Ønsker dere en fantastisk bursdagsfeiring 🙂 Klemmer <3

 15. Gratulera med dagen til heile gjengen
  De er ein familie med kjærligheit, glede, energi og goe verdiar.
  Kos dikka.
  Klem

 16. Gratulerer med den nydelige 3 åringen <3
  Jeg blir helt lik når det er bursdag for barna, ser på nyfødt bilder og mimrer og fødsel og tiden etter. Og jeg syns virkelig vi mødre kan få feire oss selv på disse dagene, for en jobb vi har gjort:)

 17. Husker godt du fikk lille frøkna. Tenk at det er 3 år siden.. Gratulerer med dagen til nelia

 18. Naia mente jeg ☺️

 19. Så koselig skrevet, og klart dagen er litt din også, du har jo gitt henne selve livet <3.
  Nydelige bilder, alltid like gjennomført. Du (dere) slutter aldri å imponere!! Stor klem

 20. Gratulerer så mye til Naia

 21. Hurra for Naia

 22. Gratulerer til Naia 🙂 Så fint å tenke tilbake til dagen hun ble født på bursdagen hennes. Jeg har født to barn på nøyaktig samme dato (med noen år i mellom), så for meg er det to fødsler å tenke tilbake til på bursdagen deres. Mange minner knyttet til den dagen 🙂

 23. Gratulerer så mye med 3-åringen din ❤️ Nydelig tekst og bilder, det fortjener den skjønne lille (store) piken 🙂

 24. Synes Naia har mye av deg i utseende. Nelia er liksom «bare» LK, sånn umiddelbart. Gratulerer med lillejenter! Tre år er en herlig alder, treåringene i min barnehage serverer «gullkorn» og verdens beste klemmer daglig!
  Og, ja, barnas bursdager er jommen mammas dager,også.

 25. Så søte bilder, gratulerer

 26. Gratulerer så mye med 3-åring! ❤️
  Og som alltid, helt nydelige bilder!

 27. Hei, hvordan finner jeg din treningsside? Netfit

 28. Grattis med 3 års dagen ! Skjønte ikke siste setning hvor du skriver gratulerer til lillesøster, både nelia og oss. Mente du Naia? Eller mener du gratulerer til både Naia, nelia og dere foreldrene med dagen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mente at hun er verdens beste lillesøster for både Nelia og for oss 🙂

   1. Aha, skjønte det nå! Dumt spørsmål :-/ takk for svar 🙂 *svetteemoji*

 29. Gratulerer så mye med den nydelige 3 åringen! <3 Og ja, det er like mye din dag, som ga henne livet, og gjorde en så god jobb den dagen hun kom til verden! Håper dere hadde en fin feiring!
  Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du <3 God klem tilbake <3

 30. Gratulerer med lille smurfen!

 31. Så søt<3 Hun ligner sånn på deg

 32. Kjempe fine gratulere

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *