treningstirsdag: work that 🍑

reklame: netfit 

Denne økten er en av mine favoritter for rumpa akkurat nå, jeg var skikkelig støl dagen etterpå og ingenting er bedre enn å virkelig kjenne at du har trent! Vi filmet denne da vi var på Hvaler og løp på svabergene i forrige uke, så både filmen og bildene har litt summer vibe over seg – elsker det! Sjekk ut videoen HER og ikke glem å gjenta økten 3 ganger 🍑 


🏃🏼‍♀️ 20 jump squats ⁣

🏃🏼‍♀️ 20 squats ⁣🏃🏼‍♀️ 20 fire hydrant left ⁣🏃🏼‍♀️ fire hydrant right ⁣🏃🏼‍♀️ 30 sek. high knees ⁣

🏃🏼‍♀️ 20 X jumps ⁣🏃🏼‍♀️ 20 single leg crab bridge left ⁣

🏃🏼‍♀️ single crab bridge right ⁣🏃🏼‍♀️ repeat 3 times ⁣


just do it 💦

46 kommentarer

 1. Hvorfor har du så mye fokus på kropp når du trener?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener du at jeg trener med kroppsvekt og ikke noe utstyr? Når du trener så bruker du uansett kroppen, og dermed er det naturlig med fokus på den? 🙂

   1. Nei, jeg tenkte på bar hud. Opp knytt t-skjorte blant annet. Det er stikk i strid med bloggernes «vær varsom plakat».

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tone: Det er det ikke 🙂 Ved å knyte opp t-skjorten sitter den bedre på meg, i tillegg er det lettere å se hvordan øvelsene utføres.

   3. Kanskje hun mente hvorfor du har bretta opp t-skjorta sånn? For å vise magen? Kunne jo latt den henge, som hadde vært finere og (min mening)

   4. Caroline Berg Eriksen

    Fordi den sitter bedre på meg da, og man ser øvelsen bedre.

   5. Tja, om det hadde blitt hyllet er vel bare spekulasjoner. Jeg er nok også en trenings-jente som du kaller det og ville heller ha puttet t-skjorten i buksa og tatt av meg capsen om jeg var redd ting skulle blafre og være i veien. Cap hopper fort av når man hopper har jeg erfart.
    Men meningen med kommentaren var at jeg synes det er synd med så mye kroppsfokus når eksperter fraråder dette, spesielt når treningen hadde kommet like godt frem om man ikke hadde vist bar mage.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Å ha t-skjorten i buksen på trening er kanskje det mest upraktiske jeg vet om, men om det passer best for deg så gjør du det 🙂 Jeg trener alltid med caps i solen. Har aldri hatt problemer med at den blåser av eller er i veien.

    I dette tilfellet så vil jeg vel faktisk si at det er du som skaper kroppsfokuset ved å lage en diskusjon ut av det i kommentarfeltet :/ Jeg tror svært få mennesker får problemer av å se en bar mage i 2019.

  2. Altså, dere kritikere… Som treningsjente selv, er det absolutt best at plagg sitter godt på kroppen. Värste jeg vet hvis noe er i veien! Og nok en gang MÅ jeg bare påpeke at: dere hadde ikke brydd dere hvis Caroline hadde värt litt overvektig f.eks! Da hadde det blitt hyllet! Og akkurat det er jeg SÅ jäkla lei av! Jeg er kroppspositivist, og synes dermed at ALLE kan vise fram kroppen sin uansett fit, slank, «normal» (hva nå enn det er), tykke, eller fedme!
   Fortsett som DU vil flotte Caroline! Digger deg! Stooor klem! <3

   1. Beate. Holder med deg, noen må pirke uansett. Lurer på hvordan disse personene som bare må i hvert innlegg er med folk i det daglige. Pirker man slik på venner, familie og kollegaer. Når ble det liksom greit å gjøre det fordi en kan være anonym på nett. Hva får en voksen til å måtte skrive slik til en blogger som det faktisk både er frivillig og gratis å lese. Ikke bare denne kommentaren, men alle disse negative som kommer stort sett under de fleste innlegg. Hverken konstruktive og ofte stilt med en krass undertone.
    Er det for å trykke ned, for at du skal ikke tro du er noe, misunnelse ?

   2. Camilla

    Såå enig! En Camilla på instagram blir hyllet for å vise magen fordi hun er overvektig, men jeg syns det er like farlig å hylle usunn kropp. Med en gang man er i form så skal det dekkes til og holdes for seg selv, men har man litt for mye fett/ eller veldig for mye, som jo er farlig så er det opp å frem med dem..

   3. Man har da vitterlig ingen usunn kropp selv om man har noen kg ekstra! Slike kommentarer er helt hårreisende! Man bør ikke ha fokus på kropp, uansett om man er mager eller tykk. Har man det fint og har en kropp som fungerer er det det som er viktig. Om man veier 60 eller 80 kg trenger ikke å ha noe å si.

   4. LN og Camilla: Akkurat! Hvorfor hylle overvektige og ikke alle andre også i det minste?!?! Blir sååå feil! <3

   5. Hilde: Det er jo akkurat det jeg sa noe om her! Jeg er for å hylle alle jeg. Både de som er slank, fit, «normal» og overvektig. Men det som er trist at det hakkes så mye mer på de som er slanke kontra de som har noen kg for mye! Alle har like mye rett på å vise bilder av seg selv uansett size!

  3. Kan dere slutte å kritisere Caroline for alt? . Jeg vil gjerne være så aktiv og komme i god form som henne. Selv om jeg er ganske sunt og trener 3-4ganger I uka. Også leser jeg bloggen som en motiverende kilde.Caroline ikke svar de negativ komentene, bruk heller tiden for de som spør om noe fornuftig kjære ❤️

 2. Hei 🙂 på videoen på Instagram ser jeg at du ikke er helt rett i ryggen når du squater, hvis du skjønner hva jeg mener? Ikke 90 grader. Jeg har innbilt meg at man «må» det for å squate riktig, men kanskje jeg tar feil? Får jeg får ikke til å sette meg ned uten at overkroppen bøyes litt forover..

  1. Dette var et oppriktig spørsmål, så håper virkelig på svar 🙂

 3. Elsebelsa

  Blir dere ikke slitne (og lei) av å 1. HELE TIDEN (dvs hver dag) legge ut bilder og tekst om DERE SELV (dvs dere fire i familien) og av at 2. alt ALLTID skal framstilles så perfekt og pent og fint og godt og vellykket? Uansett om det gjelder mat, trening, venner, aktiviteter, familie, turer, klær, reiser…. Blir man (dvs dere) ikke veldig selvopptatt og selvsentrert? Tenker dere noen gang på at det kan bli kjedelig å lese om?
  At alt er så forutsigbart? Og at det blir mye å leve opp til? Faktisk både for dere og leserne.
  Jeg bare spør fordi det er så langt unna de flestes hverdag.
  Men dere ser kanskje at det er det leserne vil ha og at dere «retter dere» etter det.
  Jeg bare spør.

 4. Gratulerer med nytt headerbilde. Fint. 🙂

 5. Hei Caroline! Jeg ser at du liker å ta med deg familien ut i den vakre, norske naturen! Er du klar over at norsk natur nå blir ødelagt i et tempo uten sidestykke? Media skriver lite om det, men det begynner å sive ut. Søndag var vi 1200 personer som demonstrerte mot det foran Stortinget. Du kan lese en av appellene som ble holdt her: https://christinafjeldavlino.home.blog/2019/09/10/eivind-maulands-appell-8-september/

 6. Dette skjønte jeg ingenting av 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva var det du ikke forstod? 🙂

 7. Men hvorfor ikke heller en video,,

 8. Det er faktisk veldig lett å forstå øvelsene selv om du ikke har brettet opp trøyen din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Irene: Så bra at du synes det 🙂

 9. Supert at du deler så mange treningstips:) Du hjelper meg til å holde motivasjonen oppe, så jeg er veldig takknemlig for at dere gjør min hverdag bedre:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre 😀 Tusen takk <3

 10. skal prøve litt av dette. skal også kjøpe meg ny treningstights no, hvilken er din ultimate favoritt? jeg tenker ikke kjøpe nike,fordi de har røket…

 11. Hvor er joggeskoene fra?:)

 12. Kjempe fin video og veldig inspirerende Helt topp!

 13. Man trener da vitterlig med kroppen, så i fokus må den uansett. Synes du har en fin balanse på dette med kropp og press og jeg er en av de som har får mye og sikkert skulle følt meg både støtt og presset. Føler meg kun motivert!

 14. På treningssentre er det ikke lov å vise magen. Da må man ha lang topp som går ned i buksen eller utenpå. Dette er for å ikke øke kropspress.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bra jeg trener hjemme, da 🙂

   1. men du stiller deg helt uforstående til at det øker kroppspress ved å vise magen? eller er du bare uenig i det? eller du bryr deg ikke om det?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det er fullstendig urimelig å si at mitt (og andre sitt også for den saks skyld) ansvar går så langt at jeg ikke kan vise en flik av mageen min.

   3. Solveig

    ..Og foran hele Norges befolkning

   4. Caroline Berg Eriksen

    Fremdeles hjemme og ikke underlagt treningssentrene sine regler 🙂

  2. På mitt treningssenter er det ikke lov med bar mage pga. hygiene/svette. Akkurat det skjønner jeg. Har ingenting med kroppspress å gjøre, man ser jo bare mager overalt ellers også. Hvis Caroline vil trene med bar mage utendørs synes jeg hun skal få lov til det uten at noen skal blande seg. Folk som føler seg presset på noen som helst måte får heller slutte å lese bloggen (og heller oppsøke hjelp av noe slag, siden kropp faktisk er overalt rundt oss, og det må vi faktisk bare lære oss å takle). Folk har blitt så hårsåre, blir helt matt av det.

  3. På mitt senter er det ikke forbud mot å vise en flik av magen, eller bare skuldre for den saks skyld..

  4. Heldigvis ikke alle treningssenter som har regler for hva man kan ha på seg! Bare å holde seg unna store kjeder og heller trene på et lokalt gym, med folk som er der for å trene og ikke bryr seg om hva andre trener i!

 15. Elsker videoene på Instagram, spesielt når man sveiper og kan se hver enkelt øvelse Og enig med deg, man ser øvelsene mye bedre når man har klær som sitter tett

 16. Hei! Flotte bilder Du inspirerer meg!
  Mye hardt arbeid bak den fasongen der, ingenting kommer gratis Fortsett å gjøre den flotte jobben du gjør (vi skjønner alle at heller ikke dere er «perfekte» 24/7, men hva er vitsen med å dra frem det i bloggen?) Sikter til noen av de mer negative kommentarene over her…
  Ha en nydelig dag☺️

 17. Hei skjønne deg! Ser du får kritikk som alltid, men jeg vil bare si at jeg tror de fleste som følger deg fast og som leser bloggen din ikke legger fra seg kommentarer. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg syns på ingen måte at du fremstiller noe som kunstig eller for perfekt. Jeg syns det er så koselig og kjekt å titte innom bloggen din, og nyter hvert innlegg. Jeg syns du er utrolig positiv, sterk, koselig og inspirerende, og jeg håper du fortsetter å ikke la deg knekke av mennesker som har janteloven sterkt innboende i seg. Suksess og fremgang er noe hver enkelt burde være stolt av mener jeg, og ikke noe man skal holde for seg selv for å unngå å bli jekket ned noen hakk. Heia deg og heia alle som er snill med andre, også i kommentarfeltet! 🙂

 18. inamalina

  Lenger opp her har Camilla skrevet: «En Camilla på instagram blir hyllet for å vise magen fordi hun er overvektig, men jeg syns det er like farlig å hylle usunn kropp. Med en gang man er i form så skal det dekkes til og holdes for seg selv, men har man litt for mye fett/ eller veldig for mye, som jo er farlig så er det opp å frem med dem.»

  Jeg har derfor lyst til å forklare litt hva som er forskjellen på å legge ut bilder av en tynn kropp og en større kropp: Det er vel få (eller ingen) som vil bli påvirket til å spise seg usunn etter å ha sett bilde av en overvektig person på sosiale medier? Jeg mener at dette derimot vil føre til en normalisering av mangfold. Derimot er spiseforstyrrelser i forbindelse med slanking et gigantisk problem! Så kan man argumentere med at de som ikke takler dette kan avfølge, men alle skjønner at det er bullsh*t når man fx er 15 år og inne i sin aller mest sårbare tid.

  Influenserne har et ansvar for å ha dette i bakhodet, synes jeg. Jeg retter ikke dette mot noen spesielle, ikke Caroline heller, men som en generell kommentar til alle som hyler om at det må være lov til å vise frem den tynne kroppen sin.

  Selv mener jeg at alle burde være stolte av seg selv, og fornøyde så lenge kroppen er frisk og virker, men dit er det dessverre langt igjen. Ref. Birgit Skarstein.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *