treningstirsdag: work that 🍑

reklame: netfit 

Denne økten er en av mine favoritter for rumpa akkurat nå, jeg var skikkelig støl dagen etterpå og ingenting er bedre enn å virkelig kjenne at du har trent! Vi filmet denne da vi var på Hvaler og løp på svabergene i forrige uke, så både filmen og bildene har litt summer vibe over seg – elsker det! Sjekk ut videoen HER og ikke glem å gjenta økten 3 ganger 🍑 


🏃🏼‍♀️ 20 jump squats ⁣

🏃🏼‍♀️ 20 squats ⁣🏃🏼‍♀️ 20 fire hydrant left ⁣🏃🏼‍♀️ fire hydrant right ⁣🏃🏼‍♀️ 30 sek. high knees ⁣

🏃🏼‍♀️ 20 X jumps ⁣🏃🏼‍♀️ 20 single leg crab bridge left ⁣

🏃🏼‍♀️ single crab bridge right ⁣🏃🏼‍♀️ repeat 3 times ⁣


just do it 💦

46 kommentarer

 1. Hvorfor har du sÄ mye fokus pÄ kropp nÄr du trener?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener du at jeg trener med kroppsvekt og ikke noe utstyr? NĂ„r du trener sĂ„ bruker du uansett kroppen, og dermed er det naturlig med fokus pĂ„ den? 🙂

   1. Nei, jeg tenkte pÄ bar hud. Opp knytt t-skjorte blant annet. Det er stikk i strid med bloggernes «vÊr varsom plakat».

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tone: Det er det ikke 🙂 Ved Ă„ knyte opp t-skjorten sitter den bedre pĂ„ meg, i tillegg er det lettere Ă„ se hvordan Ăžvelsene utfĂžres.

   3. Kanskje hun mente hvorfor du har bretta opp t-skjorta sÄnn? For Ä vise magen? Kunne jo latt den henge, som hadde vÊrt finere og (min mening)

   4. Caroline Berg Eriksen

    Fordi den sitter bedre pÄ meg da, og man ser Þvelsen bedre.

   5. Tja, om det hadde blitt hyllet er vel bare spekulasjoner. Jeg er nok ogsÄ en trenings-jente som du kaller det og ville heller ha puttet t-skjorten i buksa og tatt av meg capsen om jeg var redd ting skulle blafre og vÊre i veien. Cap hopper fort av nÄr man hopper har jeg erfart.
    Men meningen med kommentaren var at jeg synes det er synd med sÄ mye kroppsfokus nÄr eksperter frarÄder dette, spesielt nÄr treningen hadde kommet like godt frem om man ikke hadde vist bar mage.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Å ha t-skjorten i buksen pĂ„ trening er kanskje det mest upraktiske jeg vet om, men om det passer best for deg sĂ„ gjĂžr du det 🙂 Jeg trener alltid med caps i solen. Har aldri hatt problemer med at den blĂ„ser av eller er i veien.

    I dette tilfellet sÄ vil jeg vel faktisk si at det er du som skaper kroppsfokuset ved Ä lage en diskusjon ut av det i kommentarfeltet :/ Jeg tror svÊrt fÄ mennesker fÄr problemer av Ä se en bar mage i 2019.

  2. AltsĂ„, dere kritikere… Som treningsjente selv, er det absolutt best at plagg sitter godt pĂ„ kroppen. VĂ€rste jeg vet hvis noe er i veien! Og nok en gang MÅ jeg bare pĂ„peke at: dere hadde ikke brydd dere hvis Caroline hadde vĂ€rt litt overvektig f.eks! Da hadde det blitt hyllet! Og akkurat det er jeg SÅ jĂ€kla lei av! Jeg er kroppspositivist, og synes dermed at ALLE kan vise fram kroppen sin uansett fit, slank, «normal» (hva nĂ„ enn det er), tykke, eller fedme!
   Fortsett som DU vil flotte Caroline! Digger deg! Stooor klem! <3

   1. Beate. Holder med deg, noen mÄ pirke uansett. Lurer pÄ hvordan disse personene som bare mÄ i hvert innlegg er med folk i det daglige. Pirker man slik pÄ venner, familie og kollegaer. NÄr ble det liksom greit Ä gjÞre det fordi en kan vÊre anonym pÄ nett. Hva fÄr en voksen til Ä mÄtte skrive slik til en blogger som det faktisk bÄde er frivillig og gratis Ä lese. Ikke bare denne kommentaren, men alle disse negative som kommer stort sett under de fleste innlegg. Hverken konstruktive og ofte stilt med en krass undertone.
    Er det for Ă„ trykke ned, for at du skal ikke tro du er noe, misunnelse ?

   2. SÄÄ enig! En Camilla pÄ instagram blir hyllet for Ä vise magen fordi hun er overvektig, men jeg syns det er like farlig Ä hylle usunn kropp. Med en gang man er i form sÄ skal det dekkes til og holdes for seg selv, men har man litt for mye fett/ eller veldig for mye, som jo er farlig sÄ er det opp Ä frem med dem..

   3. Man har da vitterlig ingen usunn kropp selv om man har noen kg ekstra! Slike kommentarer er helt hÄrreisende! Man bÞr ikke ha fokus pÄ kropp, uansett om man er mager eller tykk. Har man det fint og har en kropp som fungerer er det det som er viktig. Om man veier 60 eller 80 kg trenger ikke Ä ha noe Ä si.

   4. LN og Camilla: Akkurat! Hvorfor hylle overvektige og ikke alle andre ogsÄ i det minste?!?! Blir sÄÄÄ feil! <3

   5. Hilde: Det er jo akkurat det jeg sa noe om her! Jeg er for Ă„ hylle alle jeg. BĂ„de de som er slank, fit, «normal» og overvektig. Men det som er trist at det hakkes sĂ„ mye mer pĂ„ de som er slanke kontra de som har noen kg for mye! Alle har like mye rett pĂ„ Ă„ vise bilder av seg selv uansett size!

  3. ❀

   Kan dere slutte Ă„ kritisere Caroline for alt? . Jeg vil gjerne vĂŠre sĂ„ aktiv og komme i god form som henne. Selv om jeg er ganske sunt og trener 3-4ganger I uka. OgsĂ„ leser jeg bloggen som en motiverende kilde.Caroline ikke svar de negativ komentene, bruk heller tiden for de som spĂžr om noe fornuftig kjĂŠre ❀

 2. Hei 🙂 pĂ„ videoen pĂ„ Instagram ser jeg at du ikke er helt rett i ryggen nĂ„r du squater, hvis du skjĂžnner hva jeg mener? Ikke 90 grader. Jeg har innbilt meg at man «mÄ» det for Ă„ squate riktig, men kanskje jeg tar feil? FĂ„r jeg fĂ„r ikke til Ă„ sette meg ned uten at overkroppen bĂžyes litt forover..

  1. Dette var et oppriktig spĂžrsmĂ„l, sĂ„ hĂ„per virkelig pĂ„ svar 🙂

 3. Blir dere ikke slitne (og lei) av Ă„ 1. HELE TIDEN (dvs hver dag) legge ut bilder og tekst om DERE SELV (dvs dere fire i familien) og av at 2. alt ALLTID skal framstilles sĂ„ perfekt og pent og fint og godt og vellykket? Uansett om det gjelder mat, trening, venner, aktiviteter, familie, turer, klĂŠr, reiser…. Blir man (dvs dere) ikke veldig selvopptatt og selvsentrert? Tenker dere noen gang pĂ„ at det kan bli kjedelig Ă„ lese om?
  At alt er sÄ forutsigbart? Og at det blir mye Ä leve opp til? Faktisk bÄde for dere og leserne.
  Jeg bare spÞr fordi det er sÄ langt unna de flestes hverdag.
  Men dere ser kanskje at det er det leserne vil ha og at dere «retter dere» etter det.
  Jeg bare spĂžr.

 4. Gratulerer med nytt headerbilde. Fint. 🙂

 5. Hei Caroline! Jeg ser at du liker Ä ta med deg familien ut i den vakre, norske naturen! Er du klar over at norsk natur nÄ blir Þdelagt i et tempo uten sidestykke? Media skriver lite om det, men det begynner Ä sive ut. SÞndag var vi 1200 personer som demonstrerte mot det foran Stortinget. Du kan lese en av appellene som ble holdt her: https://christinafjeldavlino.home.blog/2019/09/10/eivind-maulands-appell-8-september/

 6. Dette skjþnte jeg ingenting av 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva var det du ikke forstod? 🙂

 7. Men hvorfor ikke heller en video,,

 8. Det er faktisk veldig lett Ä forstÄ Þvelsene selv om du ikke har brettet opp trÞyen din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Irene: SĂ„ bra at du synes det 🙂

 9. Supert at du deler sÄ mange treningstips:) Du hjelper meg til Ä holde motivasjonen oppe, sÄ jeg er veldig takknemlig for at dere gjÞr min hverdag bedre:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ koselig Ă„ hĂžre 😀 Tusen takk <3

 10. skal prĂžve litt av dette. skal ogsĂ„ kjĂžpe meg ny treningstights no, hvilken er din ultimate favoritt? jeg tenker ikke kjĂžpe nike,fordi de har rĂžket…

 11. Hvor er joggeskoene fra?:)

 12. Kjempe fin video og veldig inspirerende Helt topp!

 13. Man trener da vitterlig med kroppen, sÄ i fokus mÄ den uansett. Synes du har en fin balanse pÄ dette med kropp og press og jeg er en av de som har fÄr mye og sikkert skulle fÞlt meg bÄde stÞtt og presset. FÞler meg kun motivert!

 14. PÄ treningssentre er det ikke lov Ä vise magen. Da mÄ man ha lang topp som gÄr ned i buksen eller utenpÄ. Dette er for Ä ikke Þke kropspress.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bra jeg trener hjemme, da 🙂

   1. men du stiller deg helt uforstÄende til at det Þker kroppspress ved Ä vise magen? eller er du bare uenig i det? eller du bryr deg ikke om det?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det er fullstendig urimelig Ä si at mitt (og andre sitt ogsÄ for den saks skyld) ansvar gÄr sÄ langt at jeg ikke kan vise en flik av mageen min.

   3. ..Og foran hele Norges befolkning

   4. Caroline Berg Eriksen

    Fremdeles hjemme og ikke underlagt treningssentrene sine regler 🙂

  2. PÄ mitt treningssenter er det ikke lov med bar mage pga. hygiene/svette. Akkurat det skjÞnner jeg. Har ingenting med kroppspress Ä gjÞre, man ser jo bare mager overalt ellers ogsÄ. Hvis Caroline vil trene med bar mage utendÞrs synes jeg hun skal fÄ lov til det uten at noen skal blande seg. Folk som fÞler seg presset pÄ noen som helst mÄte fÄr heller slutte Ä lese bloggen (og heller oppsÞke hjelp av noe slag, siden kropp faktisk er overalt rundt oss, og det mÄ vi faktisk bare lÊre oss Ä takle). Folk har blitt sÄ hÄrsÄre, blir helt matt av det.

  3. PĂ„ mitt senter er det ikke forbud mot Ă„ vise en flik av magen, eller bare skuldre for den saks skyld..

  4. Heldigvis ikke alle treningssenter som har regler for hva man kan ha pÄ seg! Bare Ä holde seg unna store kjeder og heller trene pÄ et lokalt gym, med folk som er der for Ä trene og ikke bryr seg om hva andre trener i!

 15. Elsker videoene pÄ Instagram, spesielt nÄr man sveiper og kan se hver enkelt Þvelse Og enig med deg, man ser Þvelsene mye bedre nÄr man har klÊr som sitter tett

 16. Hei! Flotte bilder Du inspirerer meg!
  Mye hardt arbeid bak den fasongen der, ingenting kommer gratis Fortsett Ă„ gjĂžre den flotte jobben du gjĂžr (vi skjĂžnner alle at heller ikke dere er «perfekte» 24/7, men hva er vitsen med Ă„ dra frem det i bloggen?) Sikter til noen av de mer negative kommentarene over her…
  Ha en nydelig dagâ˜ș

 17. Hei skjĂžnne deg! Ser du fĂ„r kritikk som alltid, men jeg vil bare si at jeg tror de fleste som fĂžlger deg fast og som leser bloggen din ikke legger fra seg kommentarer. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg syns pĂ„ ingen mĂ„te at du fremstiller noe som kunstig eller for perfekt. Jeg syns det er sĂ„ koselig og kjekt Ă„ titte innom bloggen din, og nyter hvert innlegg. Jeg syns du er utrolig positiv, sterk, koselig og inspirerende, og jeg hĂ„per du fortsetter Ă„ ikke la deg knekke av mennesker som har janteloven sterkt innboende i seg. Suksess og fremgang er noe hver enkelt burde vĂŠre stolt av mener jeg, og ikke noe man skal holde for seg selv for Ă„ unngĂ„ Ă„ bli jekket ned noen hakk. Heia deg og heia alle som er snill med andre, ogsĂ„ i kommentarfeltet! 🙂

 18. Lenger opp her har Camilla skrevet: «En Camilla pĂ„ instagram blir hyllet for Ă„ vise magen fordi hun er overvektig, men jeg syns det er like farlig Ă„ hylle usunn kropp. Med en gang man er i form sĂ„ skal det dekkes til og holdes for seg selv, men har man litt for mye fett/ eller veldig for mye, som jo er farlig sĂ„ er det opp Ă„ frem med dem.»

  Jeg har derfor lyst til Ä forklare litt hva som er forskjellen pÄ Ä legge ut bilder av en tynn kropp og en stÞrre kropp: Det er vel fÄ (eller ingen) som vil bli pÄvirket til Ä spise seg usunn etter Ä ha sett bilde av en overvektig person pÄ sosiale medier? Jeg mener at dette derimot vil fÞre til en normalisering av mangfold. Derimot er spiseforstyrrelser i forbindelse med slanking et gigantisk problem! SÄ kan man argumentere med at de som ikke takler dette kan avfÞlge, men alle skjÞnner at det er bullsh*t nÄr man fx er 15 Är og inne i sin aller mest sÄrbare tid.

  Influenserne har et ansvar for Ä ha dette i bakhodet, synes jeg. Jeg retter ikke dette mot noen spesielle, ikke Caroline heller, men som en generell kommentar til alle som hyler om at det mÄ vÊre lov til Ä vise frem den tynne kroppen sin.

  Selv mener jeg at alle burde vÊre stolte av seg selv, og fornÞyde sÄ lenge kroppen er frisk og virker, men dit er det dessverre langt igjen. Ref. Birgit Skarstein.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *