luxury vs. budget: balenciaga oversized sweater

inneholder annonselenke 

Digger denne genseren fra Balenciaga, selv om det er mer enn 1 år siden den begynte å poppe opp i feeden min på instagram, synes jeg fortsatt den er skikkelig kul 🙂 Jeg har derimot ikke kjøpt meg den, kombinasjonen av en vanvittig høy sum og usikkerheten på om jeg faktisk kommer til å bruke den mye, har hindret meg. Nå har det dukket opp en ganske kul versjon som kan minne om genseren hos Gina Tricot, så da må jeg jo tipse dere også 🙂 Du finner den HER


✖️✖️

16 kommentarer

 1. WTF!!!??? 8000 for den genseren…ikke pen heller….hadde ikke brukt 8000 pĂ„ en genser om den var fin heller. GĂ„r en grense liksom!

 2. Nei, nei,nei. Denne var direkte stygg, uformelig og harry sĂ„ det holder. Uansett pris. Om du bruker den 1 gang er den «oppbrukt».

 3. Ja, for det er det vi virkelig Ăžnsker oss – en billigkopi av en flashy og harry genser.Tips heller om kvalitetsmote som ikke har prangende logoer for Ă„ flashe pengene det koster 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet dessverre sjelden hva alle Ăžnsker seg, men denne genseren er en nyhet hos Gina og minnet meg om denne fra Balenciaga 🙂 sjekk gjerne kategorien «luksus vs. budsjett» for andre klesplagg / vesker / sko som ikke har logo 🙂

  2. Hvis du ikke liker den sÄ trenger du ikke kjÞpe den. Vanskeligere enn det er det faktisk ikke. Og er det en ting som er hel sikkert sÄ er det det at ikke alle der ute mener den genseren er flashy og harry. Caroline har mange lesere med ulik smak og ulike Þnsker sÄ det blir nok vanskelig Ä kun poste ting du liker dessverre.

 4. SĂ„ flott at du viser alternativer!
  Og Balenciagaen var nÄ innmari lekker, sÊrlig med hÞy hals!
  Om du nÄ velger Ä kjÞpe den, gleder jeg meg til stilige bilder. Jeg ser for meg at du vil kle den godt (som det meste annet)..

 5. Personlig sÄ likte jeg ingen av de, sÊrlig ikke merkegenseren til 8000kr, men likte snittet og stilen Synes generelt at merkeflashing er smÄharry og bare for at folk skal vise at de har god rÄd. Har mange dyre klÊr, smykker og vesker selv, men velger bevisst bort produkter med synlig logo.
  Men dog, det er min mening og alle har jo ulik smak 🙂

 6. Fast Fashion Is Destroying the Planet

 7. I think it is a great alternative 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Jeg har denne genseren fra Balenciaga 🙂 Men fikk den av en venninne, brukt den to ganger 🙂 Tror Janka Polliani har den ogsĂ„, og hun er jo fashion 100%.
  Det er bra en selv velger hva en vil kjĂžpe seg og at smaken er forskjellig er ogsĂ„ bra. Noen liker store merker, andre gjĂžr det ikke. Det er ingen som sier en hverken mĂ„ ha den dyre eller den billige, en kan ikke gjĂžre alle fornĂžyd med alle innlegg, en kan fint scrolle videre. Jeg hadde aldri selv brukt 8000,- pĂ„ den, men har nesten brukt det pĂ„ skoene fra Balenciaga , sĂ„ litt gal er lov 🙂

 9. Vil bare si at den nye headeren din var fiiin! Klem til deg fine! <3

 10. Jeg prĂžver Ă„ kjĂžpe mer bĂŠrekraftige klĂŠr. Er det noe du kunne ha blogget om? Jeg synes det hadde vĂŠrt veldig interessant og inspirerende!

  1. Dette!

   I tillegg hadde det vÊrt kult med litt tips til forskjellig styling pÄ samme plagg.

   Gjenbruk og flerbruk er virkelig i tiden nÄ, jeg syns det er rart at du har null fokus pÄ det?

  2. enig! etisk og bĂŠrekraftig mote er vanskelig Ă„ finne!

 11. Hadde vĂŠrt kult Ă„ se deg ha fokus pĂ„ mote pĂ„ samme mĂ„te som Jenny Skavlan, og ikke sĂ„ mye «fast fashion» og nye klĂŠr fra butikk hele tiden:)

 12. Bambina Thurix

  Hadde vért fint om du kunne tipset om bérekraftige klér, og ellers tips til hvordan kombinere antrekk ut fra det man allerede har av basisplagg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *