luxury vs. budget: balenciaga oversized sweater

inneholder annonselenke 

Digger denne genseren fra Balenciaga, selv om det er mer enn 1 år siden den begynte å poppe opp i feeden min på instagram, synes jeg fortsatt den er skikkelig kul 🙂 Jeg har derimot ikke kjøpt meg den, kombinasjonen av en vanvittig høy sum og usikkerheten på om jeg faktisk kommer til å bruke den mye, har hindret meg. Nå har det dukket opp en ganske kul versjon som kan minne om genseren hos Gina Tricot, så da må jeg jo tipse dere også 🙂 Du finner den HER


✖️✖️

16 kommentarer

 1. WTF!!!??? 8000 for den genseren…ikke pen heller….hadde ikke brukt 8000 på en genser om den var fin heller. Går en grense liksom!

 2. Nei, nei,nei. Denne var direkte stygg, uformelig og harry så det holder. Uansett pris. Om du bruker den 1 gang er den «oppbrukt».

 3. Ja, for det er det vi virkelig ønsker oss – en billigkopi av en flashy og harry genser.Tips heller om kvalitetsmote som ikke har prangende logoer for å flashe pengene det koster 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet dessverre sjelden hva alle ønsker seg, men denne genseren er en nyhet hos Gina og minnet meg om denne fra Balenciaga 🙂 sjekk gjerne kategorien «luksus vs. budsjett» for andre klesplagg / vesker / sko som ikke har logo 🙂

  2. Kathrine

   Hvis du ikke liker den så trenger du ikke kjøpe den. Vanskeligere enn det er det faktisk ikke. Og er det en ting som er hel sikkert så er det det at ikke alle der ute mener den genseren er flashy og harry. Caroline har mange lesere med ulik smak og ulike ønsker så det blir nok vanskelig å kun poste ting du liker dessverre.

 4. Så flott at du viser alternativer!
  Og Balenciagaen var nå innmari lekker, særlig med høy hals!
  Om du nå velger å kjøpe den, gleder jeg meg til stilige bilder. Jeg ser for meg at du vil kle den godt (som det meste annet)..

 5. Personlig så likte jeg ingen av de, særlig ikke merkegenseren til 8000kr, men likte snittet og stilen Synes generelt at merkeflashing er småharry og bare for at folk skal vise at de har god råd. Har mange dyre klær, smykker og vesker selv, men velger bevisst bort produkter med synlig logo.
  Men dog, det er min mening og alle har jo ulik smak 🙂

 6. Fast Fashion Is Destroying the Planet

 7. I think it is a great alternative 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Jeg har denne genseren fra Balenciaga 🙂 Men fikk den av en venninne, brukt den to ganger 🙂 Tror Janka Polliani har den også, og hun er jo fashion 100%.
  Det er bra en selv velger hva en vil kjøpe seg og at smaken er forskjellig er også bra. Noen liker store merker, andre gjør det ikke. Det er ingen som sier en hverken må ha den dyre eller den billige, en kan ikke gjøre alle fornøyd med alle innlegg, en kan fint scrolle videre. Jeg hadde aldri selv brukt 8000,- på den, men har nesten brukt det på skoene fra Balenciaga , så litt gal er lov 🙂

 9. Vil bare si at den nye headeren din var fiiin! Klem til deg fine! <3

 10. Jeg prøver å kjøpe mer bærekraftige klær. Er det noe du kunne ha blogget om? Jeg synes det hadde vært veldig interessant og inspirerende!

  1. Dette!

   I tillegg hadde det vært kult med litt tips til forskjellig styling på samme plagg.

   Gjenbruk og flerbruk er virkelig i tiden nå, jeg syns det er rart at du har null fokus på det?

  2. enig! etisk og bærekraftig mote er vanskelig å finne!

 11. Hadde vært kult å se deg ha fokus på mote på samme måte som Jenny Skavlan, og ikke så mye «fast fashion» og nye klær fra butikk hele tiden:)

 12. Bambina Thurix

  Hadde vært fint om du kunne tipset om bærekraftige klær, og ellers tips til hvordan kombinere antrekk ut fra det man allerede har av basisplagg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *