den beste eplekaken

I går hadde vi besøk av et vennepar og deres to skjønne jenter, og da det omsider ble litt opphold, gikk vi ned i hagen for å sjekke hvordan det stod til med eplene. Vi har så mange! I fjor falt alle ned så innmari tidlig og rådyrene spiste dem opp før vi rakk å registrere at eplene faktisk var klare for innhøsting, men i år har jo været vært litt annerledes og det er fortsatt mange modne som henger på trærne – nå er de fleste høstet inn og i magen på hele familien! 

Vi laget det jeg mener er verdens BESTE eplekake (gjestene var helt enig) og oppskriften på den finner du HER. Eplesyltetøy står også på planen sånn etter hvert, det er jo så godt og det er tross alt litt ekstra stas å bruke det du har i egen hage 🙂 


Nå sitter Lars-Kristian og ser på landskamp mens jeg sitter på gulvet og skal se The Handmaids Tale samtidig som jeg maler et 3-tall til Peppa Gris-bursdag. Snakk om kontraster! Men uansett en veldig fin søndagskveld 🙂 Vi tok med jentene på tur tidligere i dag og det var så fint – spesielt da solen tittet frem akkurat i det vi fyrte opp bøttegrillen for å grille pinnebørd og pølser 🙂 Høsten på sitt beste 🍂Håper deres helg har vært bra ☀️

16 kommentarer

 1. Hei. Kan jeg spørre hvor den fine genseren din er fra?:)
  Er den kjøpt nylig?

 2. Hei, hvor er de fine rosa turskoene fra?

 3. Hei, bruker du vippe extensions nå, og isåfall hvilken salong bruker du?

 4. Hvor langt er du i The Handmaid’s Tale?

 5. Åh ,handmades tale er så braa serie ,er veldig syk til tider men en av de bedre seriene jeg har sett må også tipse deg om outlander vis du ikke har sett den ,er råbra ,PS drømte om dere her om natten ,at jeg hadde vunnet en dag ilag med dere (som bloggleser )

 6. Leste på en nettside (husker ikke hvilken) om hvilke saker som var viktige for dere ved valget. Der det sto at faren til Lars Kristian hadde kommet på sykehjem, så dette var viktig for han. Ble så overrasket da jeg er føler dere deler så mye på bloggen, men aldri hørt om dette. Håper alt er bra 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en feil – det er farfaren hans som har kommet på eldrehjem 🙂 han er 98 år og har bodd i sitt eget hus inntil nylig 🙂

 7. Har du og mannen planer om egen podcast?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har snakket litt om det, men ikke gjort noe med det 🙂

   1. JA til podcast!!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha, det hadde vært gøy 🙂

   3. Hadde vært supergøy 😉 ta det opp til vurdering!

 8. Benedicte L

  Syns Norges største blogger bør ha som en selvfølge og skifte header hver 3./4. måned. Litt fornyelse er ålreit
  En gang i året blir litt kjipt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er sååå enig :p Kommer en ny header i dag eller i morgen! 🙂

 9. Utrolig fin genser! Hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! <3 Den er fra Gina Tricot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *