verdens beste fredag

I går gikk turen til Oslo, jeg var hos Elle Basic for et kreativt møte og nå jobber vi med slipp 2 av Caroline Accessories – jeg må bare si at dere kan GLEDE dere! Denne kolleksjonen blir HELT fantastisk og perfekt til sesongen vi snart går inn i. Dere vet jo at jeg er over snittet glad i julen, og det vil jeg gjerne at denne kolleksjonen skal gjenspeile 🙂 

Da møtet var ferdig dro jeg til leiligheten hvor Christoffer og Ulrikke bor, jeg måtte skifte klær før vi løp ut i regnet for å møte Lars-Kristian og jentene til middag 🙂 Vi valgte Pincho denne gangen også, for jentene koste seg så masse der da vi var der i sommer 🎠Det var så koselig å ha med Christoffer på middag med dem – de ELSKER ham jo – og det skjønner jeg selvfølgelig veldig godt 😍 For en trio de var i går! 

Etter middag dro Christoffer, Nelia og jeg videre til Folketeateret for å se The Sound Of Music, Ulrikke (Brandstorp) spiller Liesl og det var så fantastisk fint å se henne på scenen! Alle andre også selvfølgelig, det var rett og slett HELT utrolig bra – og kulissene! Så fine! Jeg har på mange måter vokst opp med denne musikalen – da vi satt den opp med Masken Barneteater spilte jeg Liesl selv, og så begynte June (teaterlæreren var den gangen) å ha dramatimer med oss på barneskolen – da var jeg så heldig at jeg fikk spille hovedrollen som selveste Maria! Tidligere i sommer var Nelia med på deler av den da de hadde show i Kulåsparken, så jeg kan hele musikalen utenat. The Sound Of Music er både romantisk, tullete skjønn og ganske alvorlig på en gang, og på Folketateret var den spesielt bra – absolutt verdt å få med seg 🙂 

skjørt + genser fra zara / pumps valentino 


I dag har vi hatt besøk, plukket epler i hagen og bakt verdens best eplekake *sikle* Nå har jeg nettopp byttet ut jeans med kosedress og gleder meg til filmkveld i sofakroken med Lars-Kristian og sushi ❤️Håper dere har en fin lørdag! 

34 kommentarer

 1. Har du link til jeansen du har på det første bildet? 🙂

 2. Nydelige Valentino sko, har de selv!
  Men de så absolutt bedre ut på dine flotte ben.
  Nyt helgen videre, og takk for flotte bilder, dere er gode på å være forbilder!

 3. Hvor er bootsene fra på første bildet?

 4. Kommer du til å dele oppskriften på eplekaken? Ble fristet til å bake 😉

 5. Så fin ei bukse har du link til den? Eller hva den heter

 6. Vi har billetter til Sound of Music senere i høst, og gleder oss veldig. Vi har tenkt å ha med en fireåring og en femåring. Jeg håper ikke de er for små. Likte Nelia musikalen?

 7. Jeanette

  Ulrikke er SÅ dyktig!

 8. Nå ble jeg nysgjerrig på hvordan du har klart å skjule sårene du fikk på skinneleggen etter svabergturen, bruker du sminke, i så fall hvilken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ble du det du? 🙂 Hvis du ser etter, så er blåmerket der – kan jo kanskje legge til at jeg overdrev en smule da jeg beskrev fallet mitt, men blåmerke fikk jeg og vondt var det. Jeg bruker forresten en shimmerolje, men ikke noe annet 🙂

   1. Ja det ble jeg 🙂 Jeg håpte du hadde tips om en eller annen fantastisk mirakelkrem, men bra det ikke var så ille likevel da – selv om det var vondt 🙂

   2. Det sto da virkelig ‘store sår på skinnleggen’.
    Litt rart at du reagerer på at noen merker seg dette?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det er rart at noen legger merke til det, eller i det hele tatt tenker på det 🙂 Jeg hadde nok ikke lagt merke til slike detaljer selv hos noen andre. Jeg vet hva jeg skrev for jeg vet jo hva som hendte 🙂 Det var forferdelig vondt, og jeg har altså et sår der, men samtidig så overdrev jeg da jeg skrev det. Det beste er kanskje å ikke skrive så beskrivende om hvordan ting føles der og da, så slipper jeg å tenke over at noen kanskje skal reagere på det i ettertid 🙂 Tar det til ettertanke 🙂

   4. Jeg er faktisk helt enig med leseren over her, jeg skulle gitt mye for å kamuflere sår på leggene mine da jeg sykler aktivt i skogen, og klatrer opp og ned små berg og fjell med sykkel noe som naturlig (for meg) ender med faktiske skrubbsår til tider. Så litt skuffa, håpet du hadde et knall triks som funket!

    Hvorfor er du så spydig når du svarer henne? Tror hun mener det helt reelt og er ikke ute etter å ta deg om det var det du følte. Nytter ikke å sette en 🙂 så er det liksom greit å være frekk…

   5. Caroline Berg Eriksen

    Beklager om jeg fremstod som frekk, det kan være vanskelig å forsøke å være morsom i kommentarfelt. Det var ikke meningen i hvert fall 🙂 Det eneste tipset fra meg er å eventuelt bruke en lotion med litt farge i, det kan jo dekke litt 🙂 Håper du finner en løsning 🙂

   6. arnfinn

    ‘Endte heller opp med store sår på skinnleggen og litt mindre sår inni hendene, og det var det totalt verdt ‘

    Ikke lett å huske hva man har sagt, si.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Arnfinn:

    I mitt svar står det «(..)kan jo kanskje legge til at jeg overdrev en smule da jeg beskrev fallet mitt, men blåmerke fikk jeg og vondt var det(..)»

    Kanskje greit å lese før man kommenterer 🙂

   8. Torill

    Jeg opplevde ikke svaret som frekt eller spydig, tvert i mot, Jeg følte jeg det ble skrevet med glimt i øyet. Det kommer vel mye an på øyet som ser, tenker jeg. Synes for øvrig at det er en utrolig ting å henge seg opp i ? Hadde ikke tenkt tanken engang. 🙂

 9. Har du link til genseren? Finner den ikke! Kjempefin da 🙂

 10. Hei! Leste et innlegg på dagbladet nå der Lars Kristian forteller at eldreomsorg er viktig for han, spesielt når faren har havnet på pleiehjem. Er ikke han bare et par og 60? Kunne du og Lars Kristian fortalt litt om den situasjonen? Det var jo veldig tidlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er en feil fa journalisten, har sendt dem en e-post og de skal rette opp i det. Det er farfaren hans som har kommet på eldrehjem, ikke pleiehjem 🙂 Han er 98 år gammel og det hendte for bare noen uker siden, han har bodd i huset sitt helt til nå, så det er ingen annen grunn til dette enn at han er gammel 🙂 <3

   1. Det var veldig godt å høre!

 11. Ulrikke

  Skulle ikke dere ta mer tog i stedet for bil?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det gjør vi også når vi har muligheten til det 🙂

   1. Det har dere ikke gjort mer enn den ene gangen.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Dette vet jo strengt talt ikke du, Tonje 🙂

   3. Ulrikke

    Hvor ofte gjør dere det da?

  2. Hanne Storsve

   Helt utrolig hva man skal henge seg opp i. Det Caroline deler på bloggen viser nok ikke hele livet hennes:) Må være slitsomt for deg/dere og bli kontrollert på alt dere gjør/ikke gjør, Caroline.

 12. Bootsa er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ganni, men de er 1 år gamle :/

 13. Eh, når kom 1. slipp av Caroline Accessories?! :O 😀

 14. Jeg lurte litt på hvordan du/dere som bloggere reflekterer over det å reklamere for en bil (eller misforsto jeg det om Morris-bilen på Instagram), samtidig som man «reklamerer» for mer tog og miljøvennlig reising. Jeg skjønner selvsagt at de fleste av oss er avhengig av begge reisemåter, men for dere som ‘fronter’ saker – hvordan vurderer dere slike valg av samarbeidspartnere/hvem dere skal reklamere for? Dette ble litt klønete skrevet, men skjønner du hva jeg mener?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner godt hva du mener 🙂

   Jeg reklamerer ikke for tog og miljøvennlig reising, jeg har bare sagt at vi skal bli flinkere til å velge bort bilen som transportmiddel så lenge vi ikke kjører helelektrisk. Så det er ikke sånn at jeg har gått ut og frontet miljøvennlig transport.

   Kampanjen for Morris Mini er en branding-kampanje i anledning at de kommer med en helelektrisk bil om ikke veldig lenge, og ikke rettet kun mot akkurat den bilen jeg har nå.

 15. Kamilla

  🙂 Her Caroline, jeg vil bare si at du gjør en bra jobb og at du ikke my bry deg om alle de merkelige og frekke kommentarene du får, selvom det kan være vanskelig.. 🙂
  Ha en fin dag 🙂

 16. Takk for svar 🙂 Mens jeg først skriver – må bare slutte meg til de mange som kommenterer nydelige bilder på din blogg. Og så må jeg bare si at dere har fått mine øyne opp for Fredrikstad/omegn med tanke på en liten helgetur/»getaway»! (Veldig bra ambassadører for stedet dere bor på!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *