svabergløping på Hvaler

inneholder annonselenker: nelly 

Vi har snakket om å løpe ved Kuvauen og Guttormsvauen helt siden vi var der i sommer og i dag fikk vi endelig tid til det! Det var så gøy! Det ble 6 kilometer totalt og jeg er støl i kroppen allerede – haha 🙂 Å løpe på svabergene er litt av en utfordring – ulendt terreng, masse hopp, opp og ned absolutt hele tiden, balansering over rullesteinene og ikke minst en helt vanvittig sterk vind – men fy søren så morsomt! Jeg klarte å snuble sånn skikkelig da jeg skulle lande fra et ganske høyt hopp, og ble faktisk ganske imponert over hvor kjapp jeg var med å ta meg for – takk og lov! Var like før jeg faceplantet rett i fjellet. Endte heller opp med store sår på skinnleggen og litt mindre sår inni hendene, og det var det totalt verdt 😉 Her kommer noen bilder fra en helt nydelig løpetur! 

(annonselenker) tights HER / t-skjorte HER 


Anbefaler virkelig svabergløping om du ikke har testet det før – magiske omgivelser og garantert stølhetsfølelse 🙂 

37 kommentarer

 1. Kristine

  Åh, ser gøy ut sitter og følger med på bloggene og elsker den rosa/korallfargen du har på øynene og leppene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Hei hvor er den fine hvite jumpsuiten du hadde på deg på flyplassen på Bloggerne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelly 🙂

 3. Denne kommentaren har ikke noe med innlegget å gjøre, men tenkte å nevne det. Håper dere har fått med dere at det florerer en alvorlig sykdom blandt hunder nå, og den sprer seg over hele landet. Flere hunder er døde, og veterinærer jobber på spreng for å finne årsaken. Symptomer er oppkast, blodig diare og nedsatt allmentilstand. Fra symptomene inntreffer går det rasende fort før hunden dør hvis den ikke kommer tidsnok til veterinær. Utstillinger og andre diverse arangementer rundt om i landet er avlyst pga smittefaren. Kom til å tenke på dere da jeg så du var på tur med hundene på insta isted. Hundene skal selvfølgelig få tur, men ta forhåndsregler 🙂

 4. Det så gøy ut! Så fine omgivelser 🙂 «Opplevelsesløpning» er veldig gøy, synes jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var utrolig gøy og veldig befriende sammenlignet med å løpe i «vanlige omgiveleser» 🙂

 5. Jeg er for pinglete til å løpe på svaberg tror jeg, altfor redd for å skli haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ja, når det er vått så er det ikke å anbefale! Det hadde heldigvis tørket opp da vi løp 🙂

 6. Bente H

  Flotte bilder og fantastisk landskap. Spreke dere er. Dere gjør et godt inntrykk i bloggerne. Det er lett å se samholdet og varmen dere har. Husk at et kun lite antall er «nett-troll» og hetsen det handler som oftest mer om avsender enn mottaker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 7. Kanskje ikke anbefale altdeg som er fint og flott. Dette er risikosport og bør advares, også!

 8. Du skrev at du ikke vil trene med venninner eller på treningssenter, fordi det er din egentid. Men du trener jo veldig ofte med LK. Så mye som dere er sammen, så skulle man tro at det var mer egentid å trene med venninner.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trener ikke ofte med Lars-Kristian 🙂 Kanskje 1-3 ganger pr. måned. Uansett så trives jeg best når jeg kan trene hjemme og ikke på et senter 🙂

   1. Hæææ…. har ikke dere trent sammen flere ganger bare denne uka?…løpetur og hjemme…Da blir det ikke trening sammen før i oktober da…Hadde skjønt det hvis du skrev 1-3 ganger i uka…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, men når når trente vi sammen før det? Du kan ikke ta én uke hvor vi har trent mer sammen enn normalt og si at det gjelder resten av ukene i året.

    Sist jeg sjekket så var 1+1=2 Så vi kan fint trene sammen en til gang denne måneden og likevel ikke trene mer enn 3 ganger sammen denne måneden.

  2. Altså, hva i alle dager er det å henge seg opp i? Om Caroline vil trene med sin ektemann, venninner, hjemme eller på et senter må nå vel være helt opp til henne? Jeg for min del trenger ikke trene noe særlig lengre, blir mer enn svett nok av å lese kommentarfeltet på denne bloggen Helt utrolig hva folk klarer å lire ut av seg, og at folk ikke har mer å ta seg til enn å bry seg borti alt du gjør gjør meg rett og slett sjokkert! All ære til deg Caroline, som år etter år leverer Norges desidert beste blogg. Så inspirerende og profesjonelt, selv hvor mye usakligheter dere må forholde dere til fra enkelte. All respekt til deg og LK for den fantastiske jobben dere gjør, dere skal vite at dere gir oss leserne en glede i hverdagen – hver eneste dag ❤️
   Klem!

  3. Marit: Få deg et liv…herregud så flaut.

   1. Enig! Marit: hva i alle dager er dette å henge seg opp i??? Hahaha, jeg dävver…

 9. Ser ut som en flott tur/trening.

  Så på bloggerne i går, og må si jeg reagerte litt på din holdning til penger. Du sier LK er sparsommelig når det kommer til småbeløp. Det skjønner jeg godt, for totalen av alle «småbeløp» blir stor ila et år! Og over 300 kr for en salat….!!!!! WHAT!! Sitter med en følelse at du har en stort pengefirbruk, at det lik som bare er å bruke og bruke. Mulig jeg tar feil, men fikk litt det inntrykket i går ihvertfall. Sier ikke at dere ikke sparer penger. Men jeg reagerte litt i går, det må jeg si.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian er sunnmøring, så det ligger i genene 😉 Jeg syntes selv også at det var ekstremt mye for en salat, og endte opp med å bestille noe helt annet.

 10. Igjen blir jeg overrasket over kommentarer. Jevnt det samme fra enkelte,: «det bør advares mot svabergløping», «og du trener veldig ofte med L-K», «for stort pengeforbruk», etc. Jeg håper dette er tull, og ønsker at dette er spøk, men rent intellektuelt forstår jeg at dette er skrevet for å «spre møkk», og blir oppgitt. Stakkars dere som må forsvare hver eneste lille ting. Burde kanskje folk feie for egen dør, og heller nyte forskjeller i menneske?. For all denne skittkastingen vitner om misunnelse, og det er enerverende…

 11. Mistet en «t» i «mennesket»
  Autokorrektur derimot, er fullstendig oppe for hugg!
  Ønsker deg og familien en god dag!

 12. Nydelige bilder, Caroline

  Jeg lurer på av ren nysgjerrighet: tar dere bilder når treningsøkten / løpeturen er fullført?

  Ha en fortsatt nydelig dag

 13. Så utrolig fine bilder. Men skal du ikke vise frem bilder av huset ditt etter at d ble hvitt? Så nysgjerrig… Ser så fint ut. God helg.

 14. Ser gøy ut.. Som liten hadde jeg nok turt og tålt å løpe sånn. Men idag hadde værken rygg eller knær taklet det haha

 15. Karoline

  Jeg har sagt det før men må bare si det igjen. Fy søren for noen bilder dere leverer på bloggen!! 🙂

 16. Det så gøy ut! Det beste er jo å trene ute i naturen.
  Dere er jo på Sunnmøre av og til, hvorfor ikke prøve dere på en topptur på et av de høye fjellene her? Absolutt å anbefale! 🙂

 17. Hildegunn

  Hei. Caroline. Dere som går mye på turer og er mye i naturen. Kan du lage et innlegg om skoene dere bruker til turgåing og hvor dere kjøper skoene? sliter med kneet/minisken og får ofte vondt i kneet når jeg går på turer, spesielt i oppoverbakker/nedoverbakke og om jeg går lenge på flatbakke

  1. Hei Hildegunn! Mulig dette blir skivebom til en m kneproblemer, men jeg gikk barfot i skogen i sommer, på stier mm, ikke skogsveier. Siden jeg har slitt lenge med en ankel, rygg, nakke osv. Og smertene forsvant! Husk at vi er skapt for å gå barbent, og noen ganger kan vi rote oss helt bort m såkalt «gode» sko m oppbygning og støtte. Har selv brukt mye Asics. Men kommer til å kjøpe barfotsko fra nå. Har jo hørt så mye om det men det er faktisk helt sant dette med at man får et helt annet tråkk og lander på forfoten. En helt fantastisk opplevelde;) NB! Om du skal løpe m barfotsko må du derimot være SVÆRT forsiktig i begynnelsen.

   1. Ser forøvrig helt fantastisk ut å løpe slik dere gjør på svaberg mm. Savn!

 18. Barnehagelæreren

  Flott løpetur og herlige bilder, og for en inspiasjon til å komme seg ut.
  Ikke så lett å løpe på svaberg når en bor i Innlandet.
  God helg fra ei som løper ute hele året.

 19. Hei,
  Jeg leser bloggen din, men pleier ikke å lese kommentarene. Det gjorde jeg i dag etter å ha sett deg snakke om det på «Bloggerne».

  Jeg vil bare si at jeg er sjokkert over hvor mye enkelte pirker og hvor fæle de er mot deg. Jeg forstår ikke hva som ligger bak. Jeg regner med at mange av dem som skriver til deg er voksne. Det er imponerende at du orker å svare så fint som du gjør. Det er tøft av deg å ikke stenge kommentarfeltet.

  Jeg heier på deg!

  (Om du liker å løpe i krevende terreng, anbefaler jeg terrengsko med skikkelige knotter (f. eks VJ irock). Det er enda morsommere når man slipper å bekymre seg for å miste fotfestet.)

 20. Hvilke Asics-sko har du her? De så gode ut.

 21. Jeg kommenterer aldri noe som helst, men nå kjenner jeg at jeg ikke kan dy meg. Ser Bloggerne, når du, Caroline, nevner at nettroll henger seg opp i små detaljer. Og nå leser jeg at noen henger seg opp i hvor mange ganger du trener med LK – jeg mener; hallo..! Har ikke folk annet å tenke og gjøre enn å stille dumme spørsmål og komme med idiotiske kommentarer? Om Caroline plutselig trener hver eneste dag med LK 1/12 av året, hvorfor skal hun ikke få kunne si at hun trener med LK 1-3 ganger i måneden, når det er det som er «normalen» og den ene måneden ett unntak? Nå må folk få seg et liv.

 22. Hvilken str bruker du i Aim-tightsene? Sitter de godt på? Du er imponerende sprek, flink og dedikert – håper du ikke lar disse kommentarene ovenfor gå innpå deg!! Stå på og vær like inspirerende som du alltid er 🙂

 23. Flotte bilder . Synd du må forsvare deg selv og at noen i det hele tatt gidder å kommenterer hvem/hvor mange timer du trener med din mann pr mnd, og hvor mye en salat koster. Nyt både trening med LK og unn deg alt du ønsker uten at du må forsvare deg:-) tenker de har lite å gjøre når de henger seg opp i slike bagateller. Stå på! Flott blogg:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *