gina tricot mini

reklame: annonselenker 


Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg handler klær til jentene, og svaret er som regel Zara, Gullkorn Design og den siste tiden Gina Tricot. De lanserte sin første Mini-kolleksjon tidligere i år og jeg ble helt forelsket. Nå har de lanser nok en kolleksjon og den kan du se i sin helhet HER. Sjekk for eksempel den nydelige teddyjakken i collagen jeg har laget over! Jeg elsker jordfarger, tøffe boots, sneakers, blondetopper, jeans, klær med dyreprint og generelt en litt tøff stil som gjerne også går over til det litt mer bohemske – spesielt om sommeren. Klær med Disney-print eller enhjørninger, glitter og stas er vel kanskje en selvfølgelig, men aller best liker jeg å blande litt – å bryte det altfor sukkersøte når jeg kler på dem i hverdagen. Vil de for eksempel ha på seg tutu-skjørt, synes jeg det er tøft å kombinere det med en tykk strikkegenser og boots 🙂 Så ja – sjekk ut den nye kolleksjonen til Gina Tricot Mini HER – det er så mye fint og ekstra gøy når mamma kan matche 🙂 

7 kommentarer

 1. Wow, dear Caroline, the collection is super cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   I know! I like it a lot 😀

 2. Gina Tricot mini har utrolig mye fint! Også veldig gøy at størrelsene går ned til 62 (kanskje lenger ned, men er det jeg har sett), for da passer det jo faktisk min 4-måneder gamle datter 🙂 Dessverre synes jeg nettsiden er litt rotete, liker det best når ikke bildene er så rotete, hvis du skjønner hva jeg mener..

  Vil også gi deg en tilbakemelding i forbindelse med det du snakket om på Bloggerne her om dagen, ang nettroll og stygge kommentarer. Jeg synes det er kjempetøft av deg å fortsatt ha åpent kommentarfelt! Selv om jeg ikke er den beste til å kommentere, går jeg ofte inn i kommentarfeltet hvis jeg lurer på noe ang. innlegget som kanskje andre har spurt om. Bloggere som har fjernet kommentarfeltet mister jeg litt interessen av.. Synes det er lite fristende å kommentere på Facebookposter. Innimellom ønsker jeg som leser å gi litt skryt for godt innhold, og det er synd å ikke kunne gjøre det til gode bloggere som feks deg.
  Fortsett den gode jobben, Caroline! Og Lars-Kristian 🙂

 3. Jeg ville bare stikke innom for å hylle deg litt. Fordi du alltid leverer det jeg liker å lese, bra bilder og godt innhold. Jeg synes det er beundringsverdig av deg å ha åpent kommentarfelt, og jeg er veldig glad for at du har det. Selv om jeg ikke unner deg nettrollingen det medfører.
  Jeg så episoden av bloggerne i går der du snakker om dette. Av alle bloggere så håndterer du kommentarer uhyre profesjonelt og du møter alle med en ydmykt men sterkt uttrykk. Det er vanskelig å sette fingeren på hva, men bloggen din og arbeidet deres er i en helt egen liga. Jeg håper du vil fortsette uavhengig av hva som skrives i kommentarfeltet.
  Jeg kommenterer ikke mye, men har fra tid til annen bedt om tips eller råd om produkter eller annet. Og du svarer Jeg har fulgt med bloggen din siden 2010. Nå er jeg mamma selv og rekker sjeldnere å lese blogger og aldri å legge igjen kommentar. Men jeg leser din. Og det kommer jeg til å fortsette med. Heia deg og dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3 😀

 4. Karine Victoria

  Vurderer å bestille leopard-genserne til meg og mini 😀

  Håper Nelia trives på skolen forresten- tenk du har du skolejente <3

 5. Mye fint, men jeg vet ikke om jeg har sett jentene dine i klær med Disneyprint eller glitrende enhjørninger på, så jeg trodde ikke du likte å kle dem i det. Bruker de det også, bare ikke på bloggen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *