DIY: bursdagsgave

God kveld i regnet! Hva skjedde med været? Høsten kom som en våt skur klokken 10 og har ikke gitt seg ennå. I dag skal det faktisk regne rundt 45 mm. i dette området frem til midnatt 💦 Jeg har heldigvis vært på kontoret for det meste, og det er jo uansett så hyggelig å være inne når det regner. Å lytte til regnet i stedet for å være i det, lytte til regnet utenfor, drikke varm te eller sjokolade – eller for eksempel spise en smoothie bowl 🙂

Etter middag i dag tok jeg en tur til Fredrikstad og på Panduro for å kjøpe inn litt ting til bursdagsfeiringen og til bursdagsgaven til Naia – hun skal nemlig få et lekekjøkken og med kjøkkenet fra IKEA er det ekstra lett å gjøre endringer! 

Vi snakker hvitt, gull, rosa og med en nydelig vegg av tapet bak – jeg har gledet meg skikkelig til å komme i gang med dette og ikke minst – til å vise dere sluttresultatet! Vi får startet i kveld, og bør egentlig være ferdig i løpet av uken, for i dag er det bare 7 små dager til hun fyller 3 år ❤️ 


Jeg elsker at høsten tar med seg flere bursdagsfeiringer og Halloween før julen kommer og tar over. Det er alltid rom for masse kreativitet på denne tiden av året, og det er noe jeg elsker med høsten og vinteren. I går var jeg forresten på samling med Sarpsborg Teaterlag og vi skal ha vår egen oppsetning i løpet av vinteren – enda en grunn til å glede seg over mørketiden! 🙂 Det kommer til å bli så gøy! 

14 kommentarer

 1. Jeg sitter å ler meg skakk av dere to;) Dere er så jordnære og herlige selv om flyet er mista og gubben ikke husker å lenge dere har vært sammen:-) Gøy å følge dere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah :p Tusen takk, Trine <3

 2. Hvordan er joggedressen fra zara i størrelsen, stor eller liten?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt normal 🙂

   1. Jeg opplever den som litt stor jeg!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ok, da har vi forskjellig erfaring – jeg bruker i hvert fall en størrelsen jeg alltid bruker og synes den sitter som en joggedress skal – altså at den er ganske så baggy 🙂

 3. Eriland@gmail.com

  Men vil spraylakken holde på plastdingsene? Funker ikke dette kun på ting som «står i ro» og ikke blir lekt med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal gå fint dersom du grunner først 🙂

 4. Ingvild

  Så spennende med kjøkken! Legg gjerne ut en beskrivelse av hvordan du gjør det / produktene du bruker som funker. Lyst til å prøve 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg gjøre 😀

   1. Camilla

    Har dessverre dårlig erfaring med å lakkere de plastdelene på Ikea lekekjøkkenet her hjemme. Begynte å flasse fort etter litt lek, selv om jeg brukte grunning og to lag med lakk

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ånei! Så synd å høre! Håper vi får det til :O

 5. Blir sikkert kjempefint med et «hack» ikea lekekjøkken men anbefaler IKKE den gullsprayen der, den blir mer brun enn gull. Ble superskuffa da jeg tenkte jeg skulle få gull magnetlist til knivene hjemme

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg vet det! Men de hadde ikk noe annet hos Fargerike :O Skal sjekke på Panduro også, glemtee det i går 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *