en karaffel med noe godt

Er du like glad i grapefrukt som meg, vil du E L S K E dette vannet! Er du ikke fullt så glad i grapefrukt, så tror jeg faktisk at du vil elske det likevel, for det gir virkelig en så frisk og litt syrlig smak. Mmm! Og ikke minst – i kombinasjon med timian er det helt nydelig! Det er perfekt å ha stående i kjøleskapet, lag det før du drar på jobb, så har du noe friskt når du kommer hjem, til middag eller til kvelden, men ikke la det stå i kjøleskapet mer enn et par dager. 

Fyll en stor karaffel med isbiter, del opp grapefrukt og ha det oppi. Riv av lange stilker med timian som du tilsetter til karaffelen og fyll hele opp med kaldt vann. La det stå i ca. 15-20 minutter før du drikker av det. Så kan du egentlig bare glede deg til å drikke vann fremover, for er det noe jeg synes er litt kjedelig, så er det nettopp det – derfor elsker jeg å tilsette frukt og grønt til vannet – det gir det lille ekstra som skal til for at jeg faktisk husker å drikke. 


Håper du har en fin tirsdag og at du er klar for en treningsøkt senere – jeg deler nemlig en skikkelig digg en etterpå, så tune inn da! 

8 kommentarer

 1. Ser fantastisk godt ut, Men husk og vaske grapefrukten godt før den kjæres opp pga bakterier og evt sprøytemiddel dette sal jeg lage nå i kveld,,

 2. Takk for tips, det så veldig godt og friskt ut! Jeg så akkurat episode 14 av bloggerne der du prater om at folk er både urimelige og hatefulle i kommentarfeltet, og jeg ble oppriktig litt lei meg. Selv om det er noen som faktisk bruker tid på å komme med sure oppgulp og være heslige, så håper jeg du ikke bruker mye tid til å bekymre deg over de! Jeg er helt forelsket i bloggen din, og jeg setter skikkelig pris på å klikke meg inn og få litt inspirasjonspåfyll av mat, trening, interiør eller hva det måtte være og drømme meg bort. Også for noen bilder?? Jeg eelsker at bildene alltid er så skarpe og velkomponerte.

  Selv om jeg og mine venninner ikke er så flinke til å kommentere bloggen din, snakker vi veldig mye fint og den(og deg!). Du har også veldig mange som er fan uten å egentlig vite at de er fan av deg, mamma for eksempel kunne ikke skjønne hvor jeg hadde fått så mange gode matoppskrifter fra hahaha. TUSEN TAKK for at du legger ut kl. 06.38 på instastory at du er på tredemølla, da får jeg jammen lyst til å gripe dagen fra start til ende selv. Du og Lars-Kristian er helt rå, og folk som synes noe annet er bare sjalu. Håper dere får en strålende uke og at dere tar til dere denne kommentaren og ikke eventuelle andre av en negativ art.. <3

 3. Hei.
  Jeg så deg kommentere dette med «trollere» på nettet og at i de verste periodene er du avhengig av at Lars Kristian leser kommentarene først. Utrolig trist å høre. Det er jo din blogg, og du har gjort så sinnsykt mye med den. Du er et godt, positivt forbilde (noe vi sårt trenger) og du tar denne jobben som en ordentlig voksen og profesjonell. Jeg er sykt imponert over at du klarer å levere det du gjør på daglig basis. Du er rå. Heia deg, LK og deres flotte familie

  Dette med var veldig nytt for meg dette med frukt i vannet! Gleder meg til å prøve 🙂 Ha en fin dag og uke 🙂

 4. Karine Victoria

  Ooh, dette skal jeg teste ut! Ser forfriskende godt ut 🙂

 5. Hei! Jeg hørte også din kommentar om nettroll på bloggene og ble trist på dine vegne. Det må være utrolig slitsomt å stå i så mye negativitet. Stå på og håper at det bedrer seg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 6. Ser godt ut! Jeg synes oppkuttet jordbær er godt i vann, har alltid en karaffel med jordbærvann i kjøleskapet når det er sesong for jordbær 🙂
  I konfirmasjonen til datteren min så ordnet jeg 4 karaffler med vann, en med jordbær, en med sitron, en med agurk og en med lime, i tillegg til bokser med brus og farris. Og det som det gikk mest av var faktisk vannet på karafflene! Måtte fylle på utallige ganger og satt igjen med en drøss uåpnet mineralvann og brus-bokser fikk heldigvis levere inn brusen som ikke var åpnet og fikk igjen pengene for den. Så ved neste happening her i familien så blir det kjøpt inn mindre brus og heller sette frem mere smakstilsatt springvann 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det skjønner jeg godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *