ukens siste treningsøkt, smoothie bowl og festival

reklame: inneholder annonselenke Nelly 

Hei fredag og vel gjennomført treningsøkt nummer 5! Jeg skal innrømme at det har vært helt fantastisk med en helt normal uke her hjemme igjen (til tross for at den har innebært et hav av følelser rundt skolestart) med normale arbeidsforhold, normale treningsforhold, fritidsaktiviteter og middag klokken halv fem – for er det noe jeg trives med, så er det nettopp rutiner 🙂 Neste uke blir også helt normal tror jeg, bortsett fra et par turer til Oslo for møtedager – det gleder jeg meg masse til! 

I dag filmet jeg en video som skulle leveres inn så tidlig som mulig, så da ble det en litt senere økt enn vanlig. Jeg trener aller helst før huset våkner opp (dvs. tidlig og rett ut av sengen MEN med kaffe i skrotten først), men det rakk jeg ikke i dag 😅 Dagens økt ble en løpetur i moderat tempo på 45 minutter (jeg er så lei meg fordi jeg glemte igjen pulsklokken min på hotellet på Gardermoen før vi dro til Bergen – heldigvis er den funnet og snart hos meg igjen – vi snakker SAVN) og etterpå trente jeg strak mark som er en av mine favorittøvelser og som jeg helst gjør et par ganger i uken. 

Deretter gjord jeg øvelser med hantler, litt mageøvelser og rumpeøvelser uten vekter. Den øvelsen som heter fire hydrant med spark ELSKER jeg! Det ble en sirkeløkt hvor jeg gjorde øvelser (se lenger ned) i 40 sekunder hver, hadde planer om 3 runder eller mer, men rakk bare 2 runder før tiden gikk fra meg 😅

♥ sidehev med hantler ♥ fire hydrant med spark – høyre + venstre ♥ single leg crab bridge høyre + venstre ♥ crunches ♥ atomic sitpus ♥ siderotasjoner med ball 

Så ble det smoothie bowl med min favoritt-topping etterpå – mmmm! Ingenting slår en god smoothie bowl, jeg kunne startet hver eneste dag med en sånn. Se her da! Sjekk gjerne DETTE innlegget for mine favoritter å topp bollen med 🙂 

(annonselenke) tightsen min finner du HER


Nå skal jeg jobbe på kontoret, og så er det klart for Sarpsborgfestivalen senere. Tenk at det allerede er 1 år siden sist! Vi skal dit med et vennepar, og jeg gleder meg så! Krysser fingrene for at sola dukker opp snart da, har planlagt skjørt – det er jo fortsatt august 😉 God helg, dere! 

13 kommentarer

 1. Shoes?

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are form adidas 🙂

 2. I know what you mean, «normal» days have indeed their advantages 🙂 You look perfect, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie <3

 3. Camilla

  Det er skikkelig bra gjort å stå opp så tidlig og trene en god økt med bare kaffe i magen! Skulle ønske jeg klarte det 🙂 Føler jeg må ha frokost først siden jeg er så trøtt og energiløs. Merker så stor forskjell hvis jeg trener på tom mage. Hvordan klarer du å gjennomføre? Har du noen gode tips

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dersom det funker best for deg å spise først, så er mitt beste tips at du gjør det 🙂 Jeg liker å trene før jeg spiser frokost, men her har jo alle forskjellige behov 🙂

 4. Begynner skolestart så seint hos dere??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skolen Nelia går på gjennomgikk en oppussing og startet derfor 1 uke senere 🙂 slik blir det derfor ikke neste år.

 5. Så kult at Nelia skal starte på IB linje/ internasjonal skole. Jeg er så gira på at mine tvillinggutter skal gjøre det samme når de begynner om 2 År!! Virker så sykt bra!! Men – har de sfo der…? Vet det er lenger skoledag, men uansett hvis de ikke har mulighet for sfo før/etter skoletid så er d jo umulig for oss med 8-16 jobb. Håper de har noe sfo der, altså!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har sfo – mfo heter det der 🙂

 6. Hei☺️ Kan jeg spørre hvor mye vekter du bruker på strake markløft og om du bruker stang eller hantler? Du ser smashing ut!

 7. Hvor er t-skjorten fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bikbok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *