samler på minner

reklame: fotoknudsen 

Nå får du 40 (!!) prosent rabatt på alle fotobøker hos fotoknudsen frem til 04. september! Bruk rabattkoden CAROLINE40 og samle alle dine fineste minner i en fotobok. Selv har jeg laget flere, og jeg elsker virkelig den følelsen av å få det hjem i posten. De siste gangene har jeg gått over til et litt mindre format enn den jeg laget aller først – rett og slett fordi denne størrelsen – som er 21 x 28 – er helt perfekt å ha fremme på stuebordet. Det blir som en personlig coffee table book. Gjestene begynner automatisk å bla i dem når de ligger fremme på bordet, og det er så koselig! 

Jeg har alltid brukt fotoknudsen til å lage fotobøker, det er så enkelt og greit, og nå har de gjort det desto enklere og dessuten enda mer brukervennlig enn i starten: du kan nemlig jobbe med den selv om du ikke har internett, det er bare å laste ned programvaren på desktopen din. Jeg satt faktisk og laget starten på denne da vi var på vei til Hellas 🙂 I tillegg kan det lages rett fra mobiltelefonen din om du laster ned appen – genialt! Jeg vet at det å lage en slik fotobok kan virke som et lite evighetsprosjekt, det er ofte noe du har veldig lyst til å gjøre, men som alltid havner nederst på prioriteringslisten – dit hvor du sjelden eller aldri kommer. Derfor er det så fint at det er så tilgjengelig å få det gjort – du kan bokstavelig talt lage fotobok når du for eksempel sitter hos frisøren. Genialt! 

I år er fotoboken vår en samling fra hele sommeren, det måtte bli sånn, for sommeren 2019 har vært magisk! Vi har gjort så mye hyggelig sammen og tatt så mange vakre motiver for å forevige øyeblikkene, så denne endte opp med å bli fantastisk fin! Det starter i mai og strekker seg til de første dagene i august. Sykkelturer, Tyrkia, Italia og Hellas pluss andre fine sommerminner har fått plass her. 


Nå får du 40 (!!) prosent på alle fotobøker frem til 04. september! Bruk rabattkoden CAROLINE40 og sett i gang med å samle minnene dine i en finfotobok. Det er i hvert fall noe du aldri vil angre på at du gjorde 🙂 

17 kommentarer

 1. Christina W

  Hei! Jeg har spurt tidligere om invisalign, men dessverre ikke fått noe respons av deg. Jeg lurte på angående dine erfaringer og resultatet ditt? Leste ett blogginnlegg om dette, men ingen oppfølging senere.
  Jeg begynte i våres og skal fortsette til årsskifte ☺️ Foreløpig ser jeg små endringer og er kjempespent på sluttresultatet! ☺️

 2. Hei! Jeg synes det er flott at Foto Knudsen gir 40 % rabatt på forvolder, MEN, det er altfor kort tid med 10 dager til rabatten går ut. Jeg pleier å bruke litt tid når jeg setter sammen bilder i disse bøkene, og skulle gjerne hatt lenger tid på å gjøre den ferdig. Er det noe du kan formidle videre evt? Det tar ho litt tid å plukke ut bilder og sette sammen i boka.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette kan jeeg formidle 🙂

  2. Det er til stadighet 40% rabatt på fotobøker. Jeg pleier å lage bøker og lagre de, og så bestiller jeg når det er rabatt De er skikkelig fine også!

  3. Fotoknudsen har veldig ofte kampanjer med 40% avslag på fotobøker, så det er bare å begynne arbeidet og vente til et nytt tilbud dukker opp 🙂 det gjør alltid jeg 🙂

 3. * mente på fotobøker

 4. Kan skrive under på denne anbefalingen ❤️ Selv har jeg gitt slike bøker i julegave med bilder av sønnen min i!

 5. Må si jeg er litt fan av og lage scrapbook album jeg da. Det er så koselig og sitte og lime inn bilder selv og pynte med tekst osv. Man får et mer personlig preg føler jeg.
  Men kvaliteten blir jo sikkert andrrledes.

 6. Such a photo book is a fantastic idea, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. lurer på hvordan du fikk til å skrive tekst i boken? Nå har jeg prøvd å lage album MANGE ganger, for det første detter jeg ut av appen hele tiden og for det andre så kutter den av halve bilde når jeg velger oppsett. Hvordan fikk du til å justere bilde slik du vil ha det? Nå når jeg først har satt meg ned og mannet meg opp til å starte med dette, kjente jeg at jeg ble skikkelig irritert av å laste opp 100+ bilder bare for at jeg detter ut av appen og alt blir slettet… arg :p

 8. Synes dette var inspirerende!

 9. Kan anbefale appen Journi i stedet, kjappere, mer moderne, sorterer bildene dine vha kunstig intelligens, og veldig enkelt å legge inn tekst og å redigere på mobil eller iPad. Kan hente inn bilder direkte fra mobil, insta, Google foto mm. Brukte 20 minutter på å lage stor fotobok med flere hundre bilder til konfirmasjon! Legger alle bildene kronologisk, legger på årstall og datoer mm. Helt fantastisk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fotoknudsen har lignende funksjon, har skrevet om det her: https://www.carolinebergeriksen.no/2018/08/12/slik-lager-du-fotobok/ 🙂

 10. Er dette noe man kan gjøre med «vanlige» bilder fra telefon og få et like fint resultat? 🙂

 11. Har du ikke lest igjennom det du skriver i bøkene før du bestiller? Det er utrolig mange skrivefeil der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har lest gjennom sikkert 10 ganger og bedt Lars-Kristian gjøre det samme 🙂 Noen ganger blir det nok bare sånn at man leser og overser – jeg lever helt fint med 3-4 feil på en side i en fotobok 😉 Dette innlegget er skrevet for å inspirere andre til å lage fotobok, så jeg håper du kan overse de små feilene jeg har gjort, og kanskje heller lære av dem, slik at du ikke gjør de samme feilene når du lager din egen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *