høstlansering, punktert dekk og tidenes bilkø

Hei lørdag! For noen døgn dette har vært! Vi har hatt det så fint, vært både høyt og lavt, danset, skravlet, ledd, dratt oss i håret av frustrasjon og reist langt. På torsdag hadde vi en veldig morsom kveld sammen med gjengen fra Bloggerne og TV2, det var god mat, kjempefin underholdning og tilslutt et stappfullt dansegulv. Det var så gøy! Når jeg først setter i gang på dansgulvet, så klarer jeg ikke å gi meg før lysene blir slått på og musikken stopper – haha! Så det ble en sen kveld og altfor lite søvn før vi skulle fly tilbake til Oslo klokken 12. Da vi kom frem til bilen oppdaget vi at dekket var flatt, så det var jo en fantastisk start på en lang reise mot Valle hvor vi skulle feire Siri som har blitt 30. Det var ikke helt enkelt å finne en dekkforhandler med akkurat de dekkene vi måtte ha, men etter minst femten telefoner var det tilslutt noen kunne hjelpe oss og etter to timer, var vi endelig på vei mot Valle. Og der stoppet det. 

Jeg har (dessverre) vært mye i rushen, men jeg har aldri opplevd så stillegående kø i mitt liv! Det er så frustrerende når det er noe du skal rekke, og innser at du ikke har sjans til å komme frem i tide. Vi brukte 5 (!!!) timer fra Oslo til Valle, en biltur som skal ta 2 timer. Vi visste jo at vi kom til å være for sene da vi oppdaget at dekket hadde punktert, men såpass sinnsyk rush så sent på en fredag hadde vi ikke helt regnet med. Vi kom oss uansett frem tilslutt – til en helt nydelig sommerfest med reker, vin og fantastiske folk. Temaet for kvelden var hodeplagg, så jeg hadde bestilt en krans med friske blomster som jeg hentet i Oslo 🙂 Du kan se litt av kvelden på instagramstory – carolinebergeriksenno – det var dessverre så mørkt da vi kom frem at kameraet fikk ligge på soverommet. 

Her er forresten antrekket jeg hadde på meg da vi var på høstfesten på torsdag. Brunfargen sitter fortsatt ganske bra og da er det ekstra fint med hvitt, synes jeg 🙂 Kjolen kommer fra Misha Collection og resten er fra Zara ⭐️


Nå skal vi komme oss hjemover – jeg gleder meg så masse til å se jentene igjen! Vi har vært sammen hver eneste dag i 6 uker nå i sommer, så det å plutselig ikke ha dem rundt meg i noen dager har vært veldig rart. Savn ❤️ 

25 kommentarer

 1. Martine

  Du ser helt nydelig ut! Bare hele antrekket, sminken, håret. Du er alltid nydelig altså, men akkurat her var det noe med uttrykket ditt og hele pakken!!

 2. Så flott du var på dette bildet, nydelig kjole

 3. Her synes jeg det var litt vel mye airbrush effekt på beina. Det var faktisk det første jeg så, og det er jo synd når det er redigeringen som tar fokuset vekk fra motivet.

 4. Så fint. Hvordan har du klart å ikke få bikiniskille mellom puppene?:)

 5. Skulle tatt tog 😉

  1. Elisabeth

   Går ikke tog til Valle, da

   1. Caroline Berg Eriksen

    Kunne kjørt til Oslo og tatt tog derfra, men hadde uansett ikke rukket det :/ Når VY i tillegg innstiller over 2000 avganger på 14 dager så er jo faren for at nettopp det skal skje også alt for stor.

 6. Så UTROLIG flott du ser ut for tiden – sunn, sprek og feminin du stråler!!

 7. Du var nyyydelig! Jeg hadde kanskje vurdert å droppe hodebøylen, ble litt overlill.

 8. Vi holdt på å havne i den samme køen men (og her er mitt tips) vi fulgte med på Google Maps og så såhvor det var kø. Vi kjørte av ved Asker og tok bakveien forbi Lier og der var det ingen kø. Så samtidig at det stod bom stille på E18.

 9. Hvis dere kjørte e18 mot Drammen var den en stengt tunnell rett før Lier som lagde den lange køen i går, kjørte motsatt vei i går forbi den lange køen, så ut som en bil hadde fått stopp eller noe der. Er vanligvis ikke sånn rush der på den tiden på fredager 😀 du ser veldig bra ut i den kjolen, forresten!

 10. Emeline

  Du er så fin!
  Men et tips, vi har også Volvo og da følger det med elektrisk dekkskum. Det skal ligge under gulvlokket i bagasjerommet. Du kobler på en flaske med skum også fyller dekket seg opp av seg selv (via slangen). Supert smart! Vi fikk en spiker inn en gang, men kjørte med den i fra Horten/Sverige/Oslo/Horten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi brukte det 🙂

 11. Vær så snill å svar på den her

  ELSKER BLOGGEN
  3 DAGERSIDEN
  SVAR
  Denne «the juicery»plassen? Hvor er den, hvor er disse bildene tatt?
  Jeg har å spist på happyfood på Eger. Er d der du er?
  Takk for svar

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ligger på Frogner i Oslo 🙂

 12. Hadde dere ikke reservehjul?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er det vel «ingen» som har lenger 😀 Vi hadde skum, så fikk fylt opp dekket og kjørt til nærmeste verksted hvor de skiftet dekk.

   1. Jo, det er det.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, derfor skrev jeg «ingen». Selvsagt er det noen som har det, men det er ikke spesielt vanlig lenger da de aller fleste har byttet det ut med skum som er et mye bedre alternativ 🙂

 13. Du kunne droppet enten hårbøylen eller ørepynten, ble altfor mye der oppe.

 14. Uenig angående hårbøylen. Gjorde mye antrekket hakket mer originalt og spennende, og ikke for mye siden den er hvit. Nydelig antrekk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 15. Varm_Kakao

  Herregud så fin du er, og antrekket var nydelig! 🙂

 16. Blendende vakker, rett og slett<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *