høstlansering med tv2 2019

Vi er i Bergen med tv2 og Bloggerne, og her er det så fint å være 🙂 Flyet tok av fra Gardermoen ni i dag tidlig, og etter det har det gått i ett. Vi tok en buss rett til Grieghallen hvor alt skal foregå, spiste litt frokost og fikk litt oppfriskning på sminken før det var oppmøte til selve presentasjonen. Det kommer så mye fint på skjermen i høst og aller mest gleder jeg meg til å få sett Hjerteslag. Det virker så innmari bra. Etter intervjuer og bilder hadde klokken blitt fire, og da fikk vi endelig sjekket inn på hotellet, tatt en dusj og skiftet til kveldens antrekk 🙂 


Nå skal vi møte de andre i hotellbaren før vi skal på rød løper hele gjengen, og så blir resten av kvelden bare kos og gøy 🙂 Blusen min er forresten fra h&m, og blondeblusen jeg hadde tidligere denne uken, kommer fra Neo Noir. Har fått en del spørsmål om det 🙂 Håper deres torsdag har vært fin! 

31 kommentarer

 1. Hvor er den hvite blusen/skjorten fra

  1. Står i teksten…..

 2. Hvor er den hvite blusen din fra? 🙂

 3. Hvor er skjorta fra?:)

 4. Ida Myhrer østvik

  Hei Caroline!
  Du er alltid så nydelig og skjønn!Takk for alt du byr på av deg selv og deler med oss.
  Blusen din var så fin! Kan jeg spørre hvor den er ifra?
  Mvh
  Ida

 5. Hei Caroline, dette er veldig OT, men prøver likevel. Det har seg nemlig sånn at jeg begynner å innse at jeg har bikka 30 med god margin (86er, jada, ehe I know), men klesstilen min har kanskje ikke det. Jeg lurer derfor på om du kunne laget et helt basis «how to dress» blogginnlegg? Tips til hva en kan se etter til jobb, selskapeligheter, party, fritid, netbutikker osv… og da helst klær som ser bra ut på de fleste kropper 🙂 Jeg tror dette rett og slett handler om identitet og å «finne igjen seg sjæl» på en måte. Føler at sjiktet mellom 20 og 40/50-blir litt vanskelig å gjenkjenne både i de fysiske -og nettbutikkene. Og dessuten, med små barn, noe veldig mange i denne alderen har, så blir heller ikke fokuset dreid mot klær og egenpleie, plutselig har en ramla av lasset liksom, skjønner du litt hva jeg mener?

 6. Er bare så imponert over deg/dere hvordan klarer dere alt dette med hus små barn og 2 hunder , kom med noen tips er du snill det trenger jeg virkelig ,,, dere reiser og er mye borte har du hus hjelp til vask av hus og klær og ikke minst til pass av barn ,?? alt virker så på stell, hadde ikke klart halvparten jeg , kos dere masse i Bergen flott blogg som alltid takk for inspirasjon,,,

 7. Hei!
  Den kjolen og hårbøylen du hadde på deg på kvelden på tv2 høstlansering var fantastisk flott.
  Håper det går greit at jeg spør hvor kjolen og hårbøylen er fra? 🙂

 8. Høstlanseringen så dessverre klein ut, selvfølgelig ikke for dere som deltok, og ikke via dine kanaler, men andres. Mye silikon, mye fyll. Skuffende og trist. Fikk ikke lyst til å se på tv2 for å si det sånn. Synd at noen kjendiser tror det er kult å legge ut fylla

 9. Anne: De har det vel ikke mer travelt enn oss andre? Dessuten jobber jo begge hjemmefra og med de samme tingene. Så begge to er jo tilgjengelig hele tiden, selv om de har den jobben de har. C nevner jo det titt og ofte at hun føler seg veldig priviligert og takknemlig. Ungene er jo i barnehagen, med begge voksne hjemme må det jo være luksus å få to barn ut dørene til barnehagen og snart skole. Bytte på å levere og hente. Den ene lager middag den andre ordner andre ting. Skjønner liksom ikke hvorfor du er så imponert egentlig, da C og K nettopp er så privilegert som de er? De har jo også besteforeldre som kan trå til for barnepass. Det er ikke alle som har det heller. 🙂

 10. Hvor er øredobbene dine fra?

 11. Hei Caroline! Vil bare si at jeg blir helt imponert over kvaliteten på arbeidet du legger i bloggen din. Det er en fryd å titte innom, og jeg gleder meg til å lese innleggene dine – og ikke minst å se de fantastiske bildene! Min mor på 60 er like imponert og da spesielt over innleggene fra sykkelturen deres! 🙂 Synes også det er flott hvordan du klarer å skjerme barna, men samtidig vise litt bilder av dem (og da som oftest bakfra).
  Ønsker dere alle en kjempefin helg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre 😀 Hils mammaen din <3

   God helg <3

 12. Hjerteslag kan anbefales! Liker den serien så godt

 13. Hvor er hårspenna di fra?
  Den var bare helt nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 14. Hei Caroline 🙂 har fulgt deg nesten siden starten men har aldri lagt igjen en kommentar selv om jeg koser meg med bloggen din og synes det er gøy mtp at vi har jevnaldrende barn blant annet. Ville bare si at du har aldri sett bedre ut enn du gjør nå, du stråler virkelig og er en stor inspirasjon for meg. klem fra Charlotte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre <3

 15. Hva syns egentlig dere om brannen i Amazonas, og at ingen internasjonale mediehus dekte brannen i begynnelsen? Hvorfor gjorde ikke dere det?

 16. Så kjekt det ser ut
  Tusen takk for at du deler med oss <3 det er alltid kjekt å klikke seg inn og se hva dere styrer med:) veldig inspirerende!
  Jeg lurer på hvordan dere klarer å holde mote oppe når dere møter motgang og kritikk. For meg virker dere gode på det. At dere klarer å ikke la dere knekke, men holder stø kurs fremover. Hvordan forholder dere dere til det? På høstlanseringen var det personer som hardt har kritisert dere, det hadde jeg ikke klart å være rundt. Hvilket tankeperspektiv bruker dere for å kunne gjøre det dere vil, selv om andre til tider er kritisk.
  Ble veldig langt dette her, men hadde satt pris på svart da dette kanskje kunne hjulpet meg og helt sikkert andre.
  Takk <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

   Nei det er jo sammensatt og kommmer helt an på kritikken. Så lenge kritikken er saklig og godt begrunnet så lever jeg godt med det og lar det ikke føre til noe negativt. Folk har jo ulike meninger om diverse saker.

   Men jeg orker uansett ikke å dvele ved negativ kritikk, det hadde bare gått utover meg selv også 🙂

 17. Hair pin brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 18. Shoes???

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selected Femme 🙂

 19. Du har tidligere nevnt at dere vil begrense bruken av fly. Hva ned å ta toget til Bergen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi vurderte det, men skulle videre til Skien i 30-årslag i går og det hadde vi ikke rukket med tog :/ Det har også vært så mange kanselleringer av tog den siste tiden, følte det var for stor risiko.

   1. Bare unnskyldninger, som vanlig. Miljøengasjementet funket visst bare for dere så lenge det var betalt?

   2. Caroline Berg Eriksen

    At vi ikke hadde rukket et 30-årslag er ingen unnskyldning, men fakta 🙂 Jeg vil gjerne reise mer miljøvennlig, Mem jeg ofrer ikke en slik feiring bare for å ta tog 🙂

    Betalt? Vi fikk ikke betalt for å ta tog til Oslo. Får heller ikke betalt når vi rydder søppel, med unntak av den ene kampanjen for Coop.

 20. Hvor er buksen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *